banada 279 euro braz afaki gelmişti.Şimdi bu telefonun n96 ne eksiği var.Bence eksiği yok fazlası var.N96 yaklaşık 1500 ytl satılıyor.Bu da o civarlarda olacağı kanısındayım.
evet fiyat doğru ama Tr ye geldiğinde 800 ytl civar olur
arkadaşlar fazla strese gerek yok ebayde 350$ civarından satılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: hsaid
arkadaşlar fazla strese gerek yok ebayde 350$ civarından satılıyor
belli degil, fiyat türkiye icin soylendigi gibi ucuz olmayacak gibi yani 1500 ytl filan soylentisi var. o zamanda değmez, çünkü bu telin ederi maksimum 800 ytl.
sevmediklerini yazim sadece; -sert ekran htc touch diamond gibi | bende kullandım sert cidden ama çok fazla değil -ebatları büyük tombul 1 cihaz -sanal klavye kötü -gri renk üzerine yazım olayı
nerde kullandın gidip alalım bide kendime çıkınca bundan alacağım kardeşimede bi telefon tavsiyesi istiyorum 13 yaşında bi 5-6 yıl kullanacak alacağımı Nokia N79(çıkış fiyatına bağlı) Nokia 5800 Nokia 5700 black edition(bulunmuyor galiba)-5710(varsa) Nokia N81
ben kullanmadım yahu adamın dediklerini TR'ye çevirdim
Ben de Nokia ne zman iphone yapacak derdim hep
Nokia'nın iPhone'u bu telefon değil, yeni 2009 listeli çıkacak olan VGA çözünürlüklü 3.5'' basınca duyarlı dokunmatik ekran 8 mp telefonlar..
8mp ile iPhone'a farkını göstermeye çalışacaklar tahminim..
279€'dan 550€'ya biraz fazla yükselmiş beklenen rakamlar.. Bir de döviz'in yükselişi ve Türkiye vergileri derken Avrupa'da 550€'dan çıkan bir telefon burada 1400 ytl'yi görür..
quote:
Orjinalden alıntı: bynedim
279€'dan 550€'ya biraz fazla yükselmiş beklenen rakamlar.. Bir de döviz'in yükselişi ve Türkiye vergileri derken Avrupa'da 550€'dan çıkan bir telefon burada 1400 ytl'yi görür..
şaka gibi, bence nokia nın biir tarafında patlar böyle giderse. diger firmalar patır patır model patlatırken genel olarak geride olan bir modele aynı fiyatı vermek sacmalık.
ya anlamadım gitti,nokia gibi teknoloji üstünü bi firma neden ince cihaz yapmıyo yada yapamıyo!!
Bu bahsi geçen yeni satış rakamları içerisinde müzik pakedi ve bazı eklentiler varmış sanırım, İspanya'da direk cihaz fiyatı 430€ + müzik pakedi ile 550€ diyor, Türkiye'de bu bahsedilen müzik pakedi zorunlu mu gelir yoksa nasıl bir sistem sağlanır bilinmez..