dünya bir yana iphone bir yana.kim ne çıkartırsa çıkartsın iphone gibi orjinal olamaz.
haklısın iPhone olmayan özellikleriyle çok orjinal ztn..
benim anlatmak istediğim konu bu.diğer markaların(sony ericsson,samsung,nokia vs) ürünlerine bakınca özelliklerine göre değerlendiririz.onları diğerlerinden ayıran faktör özellik fazlalıklarıdır.ama iphone'un özelliklerle bir derdi yok.onun kendine özgü bir havası var her şekil seviliyor ve ilgi çekiyor.bilmem anlatabildimmi
bluetooth'da mı işine yaramıyor??
kamera ile hiç mi gece fotoğraf çekmiyorsun?
GPS desen internet üstünden çalışıyor.. diğer eksiklilerini saymaya gerek yok ztn (MMS v.s v.s)..
sırf şekil içinde 1.500YTL verenin vay haline!!
fiyat makul olursa kacırılmaz.
Türkiye' ye ne zaman geleceği ile ilgili bilgisi olan yoktur sanırım...
christina aguilera'nın son klibinde bu telefon var.daha öncede batman filminde,britney'in klibinde. nokia 5800 reklam alanını genişletiyor anlaşılan.bakalım daha nerelerde görücez?
Knight Rider'da da Xperia vardı. Bu da ele düşer.
burada verilen tüm linklerden bütün incelemeleri takip ettim çektiği resim örnekleri fena sayılmaz ama video kayıt olarak çok parlak bir çekim sayılmaz, belki de halen geliştirilme aşamasındadır... menüler çok yavaş en çok dikkatimi bu çekti, biliyorum, işletim sistemi dolayısıyla bir yavaşlık oluyor ama bazı yerlerde gerçekten çok yavaş tepki veriyor... acaba düzelecek mi? gelince göreceğiz... umarım 750yi geçmez...
5mp diyosunuzda napıcaksınız postermi bastırcaksınız en fazla masaüstüne arkaplan yapıcaksınız. yeni hands-on video izledim hiçde öyle bastırmatik değil yavaş da değil kalın diyorsunuzda N95 ten dahamı ince N78den daha mı uzun acaba? 1.500 ytl diyosunuz piyasada kaç tane dokunmatik telefon var İ900,İphone ve sağolsun Çinliler... bu kadar çok dokunmatik telefon varken nokia bu kadar yüksek fiyattan çıkarmaz telefonu ... düz hesaptan: 279 euro dan çıkacak şimdi euro yüksek ama düşünce 1.80 279x1.80=502 YTL 20 Kuruş at yirmi kuruşu %18 KDV %6 ÖTV de 502x0.24=120 YTL 48 Kuruş 502.20+120.48=622 YTL 68 Kuruş öbür vergileride ekle olsun 700 YTL ilk çıktığında fiyatı fazla oluryorsa 750 de yani azcık kafayı çalıştırınca o kadar pahalı olmayacağı anlaşılıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Kayzerspy
5mp diyosunuzda napıcaksınız postermi bastırcaksınız en fazla masaüstüne arkaplan yapıcaksınız. yeni hands-on video izledim hiçde öyle bastırmatik değil yavaş da değil kalın diyorsunuzda N95 ten dahamı ince N78den daha mı uzun acaba? 1.500 ytl diyosunuz piyasada kaç tane dokunmatik telefon var İ900,İphone ve sağolsun Çinliler... bu kadar çok dokunmatik telefon varken nokia bu kadar yüksek fiyattan çıkarmaz telefonu ... düz hesaptan: 279 euro dan çıkacak şimdi euro yüksek ama düşünce 1.80 279x1.80=502 YTL 20 Kuruş at yirmi kuruşu %18 KDV %6 ÖTV de 502x0.24=120 YTL 48 Kuruş 502.20+120.48=622 YTL 68 Kuruş öbür vergileride ekle olsun 700 YTL ilk çıktığında fiyatı fazla oluryorsa 750 de yani azcık kafayı çalıştırınca o kadar pahalı olmayacağı anlaşılıyor..
tabi bu arada getirip satacak adamlar hayrına, kâr yapmadan satacaklar cihazı...
burada verilen tüm linklerden bütün incelemeleri takip ettim çektiği resim örnekleri fena sayılmaz ama video kayıt olarak çok parlak bir çekim sayılmaz, belki de halen geliştirilme aşamasındadır... menüler çok yavaş en çok dikkatimi bu çekti, biliyorum, işletim sistemi dolayısıyla bir yavaşlık oluyor ama bazı yerlerde gerçekten çok yavaş tepki veriyor... acaba düzelecek mi? gelince göreceğiz... umarım 750yi geçmez...
yok hocam o kadar da yawaş değil.. hızı gayet iyi bence..
güzel telefona benziyy.
gelişen teknoloji diye 1şey var bence 5mp olmalıydı zaten foto cihazı deil üstünde durulmaz bari çözünürlükten kurtarsın
quote:
Orjinalden alıntı: okitaay
quote:
Orjinalden alıntı: Kayzerspy
tabi bu arada getirip satacak adamlar hayrına, kâr yapmadan satacaklar cihazı...
bayiler bu cihazları belli iskonto oranları ile alırlar ve liste fiyatları ile satarlar.. iskonto oranları ise o bayinin kazancı olur.. örneğin 1000 TL lik bir ürünü %20 iskonto ile alan adam 800 e almış oluyor.. satış oranların ne kadar iyi ise o kadar iskonto alırsın..az satış yapan yer az iskonto alır..çok satış yapan yer çok..
benim asıl merak ettiğim konu bu cihaz ile 5320 nin işlemcisi ve RAM i aynı.. bu gibi bir alette performans düşüşü yaşanır mı acaba..
bence çok iyi bi telefona benziyor...özellike çözünürlük gayet iyi....iphone alıcaktım fakat bu telefonu beklicem inşallah çıkması çok uzun surmez....ne zaman çıkacağı hakkında bi bilgisi olan var mı acaba??
arkadaşlar bu telefon ne zmn turkiyeye geecek acaba bi bilgisi olan var mı?????????*
kasım kesin diyorlar- hatta N85 VE N79 dan önce gelecek bilgiisi aldım nokıa dan
telefon cok cok ii arkadaslar, almayı ciddi olarak dusunuyorum, 800 ytl nin altında bir fiyatla satısa cikarsa, alınabilir.
eger muzik ses kalitesi iyi ise zaten en az 2 yıl mp3 player olarak kullanılır, yıl basına 400 ytl gibi bir fiyata gelir, 3 yıl mp3 artı tel niyetine kullansak maliyetini cikartir.
1. yılında da upgrade de edilebilir yada bu aileden birine verilir.
su anda tek beklentim fiyatının makul olması, 1000 ytl gibi bir fiyattan girerlerse pahalı olur, biraz bekleyip fiyat makul hale geldiginde almak mantıklı olur.