Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni resimler & boyut karşılaştırmaları

http://mobile.mail.ru/articles/duscussion/Nokia_5800_size-comp.html

• çok kalın diyenler, gördüğünüz gibi N95'den daha ince..
  • dun londradaki nokia shopa gittim. alet hala satista degil ne zaman cikacagini ve fiyatini da soylemediler. incelemelerde 220 sterlin olacagi soyleniyor anlasmasiz al ve git yani.
    neyse zaten alet camin arkasindaydi inceleme firsatim olmadi yani. fakat ozellikleri ve goruntusu gayet hos. 95 ten ince. 1-2 aya cikar herhalde burada satisa.
    220 sterline de alinir bu tel ayrica pil omru baya uzun ozelliklerinde. fakat normal kullanimda ne gider bilmem wifi li aramali fln 4 gun gitse mukemmel olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

çok kalın diyenler, gördüğünüz gibi N95'den daha ince..

Emsallerine göre kalın ;) Bakınız: İphone, Omnia, Touch Diamond.

Cidden resimlerine bakıyorumda Hacı Şakir sabunu gibi telefon ya bukadar takaz telefon yapılırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPPERMAN -- 23 Ekim 2008; 13:20:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurboSK

quote:

çok kalın diyenler, gördüğünüz gibi N95'den daha ince..

Emsallerine göre kalın ;) Bakınız: İphone, Omnia, Touch Diamond.

Cidden resimlerine bakıyorumda Hacı Şakir sabunu gibi telefon ya bukadar takaz telefon yapılırmı

abartmayın yaa...
  • vallaha bir kalınlık muhabettidir gidiyor.Arkadaşlar bu kadar teknolojiyi bünyesinde barındırıyor.Pil süresi bence bu teknolojiye göre çok iyi bir süre bu kadar şey varken siz hala incelik bekliyorsanız şaşarım size.İnce telefonların pil ömürleri belli + bu makina için Li-ion pil teknolojisini kullanırsan telefon en fazla yarım gün kullanma şansın olur.1700ytl gibi bir fiyat verip iphone alıcama bu makinayı bekler rahat rahat sözleşmesin dertsiz tasasız garantili bir telefon kullanırım

zevkler ve renkler tartışılmazda tabki :)
  • iPhone 3G'ye bluetooth, kamerasına flaş ve zoom, kısaca eksik olan donanımsal özellikleri koysunlar bakim aynı incelikte kalacak mı??
  • cidden bluetooth yok yaa çağımızın en büyük gereği kamerası desen 2mp iphone böle bir pazarı ilk keşfetmiş olabilir ve yaratıcılığını koymuşta olabilir ama yıllardır telefon üreten firmalarla rekabet etmesin şuanlık imkansız adamların niyeti ilk ve pahalı olup çok satmaktı ve bunu başardılar diğer telefon firmaları uygun ve yüksek teknoloji ürünleri sunmaya gördüğünüz gibi devam ediyorlar...Bu yüzden bence 5800 hakkında bişeyler yazarken tam olarak araştırılsın sonuç olarak nokia 5800>samsung i900>iphone bu kadar basit
  • bence de diger özellikteki tellere (iphone, omnia) göre biraz(!) kalın olabilir ama her açıdan onlara fark atar. Beklenilesi ve alınası bir tel:D
  • dayanamadım bende bir yorum yapayım i-phone eline alınca elinin altında bir boşluk hissediyorsun bu kadar para verdim avucumu doldurmadı diye ve biraz düşünüyorsun bence abartı olmayıp bu kadar kalınlıkta olması daha makul hiç olmasa avucumuzu doldurur ve rahat tutarız dimi....
  • Güzel telefon bence. bide galeride resim geçişlerinde efektler olsaymış ne güzel olurdu
  • multitouch ve nseri si olarak dokunmatik çıksa süper olur ki dedikoduları şimdiden yayılmaya başladı bakalım bu 5800 iphone pek rakip olacağını sanmıyorum tamam özellik olarak üstün olabilir ama herkes multitouch arıyacak ki burda alcam diyen arkadaşlar ellerine alıp incelediklerinde multitouch ın ne kadar gerekli olduğunu anlayacaklar diyeceğim o ki fiyatı çok yukarda tutacaklar yani 1100 1200 civarı ama bence değmez tabi bu benim görüşüm kızmayın hemen bana
  • kalın malın, nokiadır dayanıklıdır. benim tereddütte kaldığım iki model arasındadır. diğer model touch hd dir.
  • dünya bir yana iphone bir yana.kim ne çıkartırsa çıkartsın iphone gibi orjinal olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

dünya bir yana iphone bir yana.kim ne çıkartırsa çıkartsın iphone gibi orjinal olamaz.

haklısın iPhone olmayan özellikleriyle çok orjinal ztn..
  • Güncellenmiş Nokia 5800 Tube İncelemesi:

http://mobile.mail.ru/reviews/nokia/Nokia_5800-rev.html

• keşke bu cihaz n serisi olsaydı 5 - 8 mp olsaydı o zaman hemen alırdım..
    ama nokia insanın sabrını iyice zorlar tam başka cihaz alacaksın o zaman çıkarır.

BEN N95 İ TAM BİR SENE BEKLEDİM VE GARANTİLİ ÇIKMADI YURTDIŞI ALDIM..
    NOKİA KULLANIYORUZ AMA GİNE
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

dünya bir yana iphone bir yana.kim ne çıkartırsa çıkartsın iphone gibi orjinal olamaz.

haklısın iPhone olmayan özellikleriyle çok orjinal ztn..

benim anlatmak istediğim konu bu.diğer markaların(sony ericsson,samsung,nokia vs) ürünlerine bakınca özelliklerine göre değerlendiririz.onları diğerlerinden ayıran faktör özellik fazlalıklarıdır.ama iphone'un özelliklerle bir derdi yok.onun kendine özgü bir havası var her şekil seviliyor ve ilgi çekiyor.bilmem anlatabildimmi
  • Gelse de alsak... Aradığım bütün özellikler var gibi bunda... Fiyatı da iyi olacak gibi... Hadi bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.