Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu merakla beklediğim gibi, N serisinde çıkacak olan(yani çıkarsa bundan sonraki) dokunmatik telefonuda çok merak ediyorum
  • Onda kesin önemli eksiklik olacaktır.

Atanmış ses çipi olmicaktır kanımca.
  • Olay budur!
  • benim hoşuma gitmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: erendil

işletim sistemi oyun desteği kullanış bence iphone ve i900 almak saçmalık 5800 varken(i900 program yazmak vesayre için alınıyorsa bişey diyemem ) bence fiyatda süper bekliyelim Türkiyeye girişi yalnız euro böle yükselirse hesaplar boşa çıkacak......

Oyun desteği mi?.. Nasıl bir oyun desteği varmış ki 5800'ın?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

quote:

Orjinalden alıntı: erendil

işletim sistemi oyun desteği kullanış bence iphone ve i900 almak saçmalık 5800 varken(i900 program yazmak vesayre için alınıyorsa bişey diyemem ) bence fiyatda süper bekliyelim Türkiyeye girişi yalnız euro böle yükselirse hesaplar boşa çıkacak......

Oyun desteği mi?.. Nasıl bir oyun desteği varmış ki 5800'ın?..

akselerometre bulunduğu için iPhone'dakilere benzer oyunlar olabilir.Atıyorum n gage vs.çeşitli oyunları akselerometre kullanarak oynayabiliriz
    belki de
  • 'bence' fiyat 800 ytl civarı olcak ama 1 ay içinde 650 lere düşcek..800 den fazla olursa satmaz..3.2mp kameralı bi telefon 800 üstü olmaz bu telefon için n78 den vazgeçtim bekliorm 3-4 ay neyse artık
  • 800 üstü olamaz demek yanlış bence 3.2 bir telefon için. 2 mp lik iphone 1.5 milyar değilmi...
  • 800'den fazla olursa da satar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

800'den fazla olursa da satar..

kesinlikleAyrıca gümüş rengi çok hoşuma gitti.4 farklı renk seçeneği bulunuyor galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

800'den fazla olursa da satar..

kesinlikleAyrıca gümüş rengi çok hoşuma gitti.4 farklı renk seçeneği bulunuyor galiba...

3 renk seçeneği sunuluyor;kırmızı,mavi ve siyah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick_9602 -- 11 Ekim 2008; 12:22:30 >
  • Cihazda bulunan "proximity sensor" sayesinde telefonla konuşulacağında yüze yaklaştırıldığı zaman ekran otomatik devredışı kalıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

Cihazda bulunan "proximity sensor" sayesinde telefonla konuşulacağında yüze yaklaştırıldığı zaman ekran otomatik devredışı kalıyormuş.

bu olayıda sevdim
  • youtube dan baktımda arkadaşlar oyunlar biraz yoracak artık adam araba yarışı türevi bi oyun oynuyor tuş kullanmadan sağa sola yatırıyor telefonu arkadaşların dediği gibi harekete duyarlı olması bu tür oyunları oynamamızı sağlıyor ama edindiğim bilgilere göre eski oyunlarıda oynayabileceiğimiz kesin deniyor bende merakla bekliyorum çıkmasını ama inşallah euro daha yükselmez nokia türkiyede euro kurundan satılıyor nede olsa saygılar....
  • gelsin artik ya bi iPhone la karsilastirayim sunu,biraz kasmaya basladi iphone..
  • bu arada telefonun Amerikadaki tanıtımı başladı diyebilirim, Britney'in yeni klibi womanizer da, 2 kere net olarak gösteriliyor nokia 5800..bende klip sayesinde tanımış oldum teli, hemen araştırdım ama ne yazık ki türkiye fiyatı elimizde yok şuan :(

• bahsi geçen resim
  • çok kalın duruyor.
  • 16 ekimde ingiltere'de 130 sterlinden (vergiler hariç) satışa çıkcak diye okudum ben de, başka yerlerde de 270 euro yazıyo, bakalım 3 güne belli olur heralde fiyatı
  • ne çabuk ya... NOKIA'nın piyasaya en hızlı giren telefonu bu galiba
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.