Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben cihazı çok beğendim. Fiyat olarak da 800 den yukarı kesinlikle beklemiyorum. Iphone ile karşılaştırılmasını da mantıklı bulmuyorum.
  • Hadi İphone anladık sözleşmeli çıkıyor

BU 5800 neden sözleşmeli olsun ki?..
    Kardeşim ben istemiyorum sözleşme falan,
    ALıp cihazı kullanmak istiyorum
    müzik dinlemek, video - resim çekip istediğim zaman arkadaş ve sevdiklerimle paylaşmak
    Telefonla konuşmak var olan bölgede İnternete girmek istiyorum
    Bu ne saçma uygulamadır böyle
    İnş bağımsız satış yaparlar

TTnetin adsl olayına döndü
    Nete girmek için sabit hat şart
    Bu yeni cep cihazları da böyle olmaya başlarsa herkes almaz
  • Eğer iPhone gibi ise fiyatı düşünmem bile.Ama yukarıda konuşulduğu gibiyse mantıklı bir alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 6 Ekim 2008; 17:42:16 >
  • yurt dışında sözleşmeli cihazlara talep çok yoğun.iphone ile çıkmış bir şey değil.türkiyede ise iphone dışında hangi cihaz sadece sözleşmeli olarak satılıyor?(vodafone un abudik telefonunu saymazsak ki) hele nokia ise...
  • Donanım olarak N78 den çok farkı yok. En belirgin farkı yük çöz. dokunmatik ekranı ve içinde bulunan bir iki sensör vs. N78 fiyatının 600ytl olduğunu hatırlatmak isterim ki Nokia bu cihazda gerçekten sağlam bir fiyatlandırmaya(279 Euro) gitmiş gibi gözüküyor. N78 in çıkış fiyatı 350 euro idi. Yaklaşık 800ytl gibi bir fiyattan TR ye giriş yapmıştı. Daha sonra Nokia fiyat kırarak 600 e kadar geriletti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

İzlemişsinizdir mutlaka:

http://gizmodo.com/5058503/nokia-releases-5800-xpressmusic-tube-full-video-tour

hayır şimdi izledim
    video tabii ki reklamcıl etkisini güzel sergiliyor fekat ben asla elime alıp kurcalamadan yorum yapmam
  • stylus kalemle gelmesi "nokia (samsung da olabilir) dokunmatik ekranına güvenmiyor" gibi yorumlara neden oldu.son linkteki bazı yorumlarda asya için bunun avantaj olduğu söylenmiş.elle çince yazmak çin işkencesi gibiymiş değişik bir bakış açısı.
  • Şu konuda aşağı yukarı hemfikiriz ki; devrim niteliğinde bi telefon olmasa da, beklenen bir telefondu. Rekabet için de fiyat kırması kaçınılmaz gibi gözüküyor. Ancak ben umutluyum, çok pahalı olmayacaktır...
  • Nokia'nın iPhone katili ne zaman gelecek?
    Nokia'nın dokunmatik bombası 5800'ın 2008 bitmeden piyasada olacağı açıklandı ama işin aslı farklı!
    Resimlerle: Nokia 5800 XpressMusic: Tüm resimler burada!
    Video: Nokia 5800 böyle çalışıyor
    5800'a 2008 bitmeden önce sadece 7 ülke kavuşabilecek.Nokia'nın uzun süre dedikodusu yapılan dokunmatik iPhone rakibi 5800 XpressMusic geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulmuştu. Telefonun piyasaya çıkış tarihi olarak ise 2008 yılının sonu işaret edilmişti.

Eğer sevdiklerinize (ya da kendinize) yılbaşı hediyesi olarak 5800'ı hediye etmek gibi bir niyetiniz varsa, şimdiden farklı bir hediye arayışına girebilirsiniz. Gelen son haberlere göre 5800, belirtilen tarihte sadece 7 ülkede kullanıcıları ile buluşacak. Bu ülkeler Birleşik Arap Emirlikleri, Hong Kong, Tayvan, Hindistan, Endonezya, Rusya ve İspanya. Bu 7 ülkenin dışında kalan ülkeler ise, telefona sahip olmak için 2009 yılını beklemek zorunda kalacak.

chip.com.tr
  • http://asia.cnet.com/i/r/2008/hp/62046761/sc001.jpg

burada omnia ile boyut kıyaslaması...
  • Ekran parlaklığı iyiymiş.

Bu dokunmatiklerdeki ilk cihazı. Ahım şahım 1 şeyde beklemiyorduk zaten. Fiyatıda özellikleride güzel şu haliyle.
  • 5800 oldukca yavas,videolardan bunu anlamak hicte zor degil.
    ARM 11 369 MHz islemci,dahili hafiza, bu tur bir cihaz icin yetersiz olmus bence.
    Kullanici arayuzu,menu,uygulama gecislerindeki tepki suresi cok zayif.
    Nokia N800 internet tablet kullanmis biri olarak,
    Bence,Nokia dokunmatik ekranli telefon segmentinde ses getirip,Turkiye disinda da satis yapmak istiyorsa, 7650 den bu yana pek fazla gelistiremedigi symbian dan vazgecip, en azindan dokunmatik ureretecegi cihazlarda Linux kullanmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 7 Ekim 2008; 10:36:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

5800 oldukca yavas,videolardan bunu anlamak hicte zor degil.
    ARM 11 369 MHz islemci,dahili hafiza, bu tur bir cihaz icin yetersiz olmus bence.
    Kullanici arayuzu,menu,uygulama gecislerindeki tepki suresi cok zayif.
    Nokia N800 internet tablet kullanmis biri olarak,
    Bence,Nokia dokunmatik ekranli telefon segmentinde ses getirip,satis yapmak istiyorsa, 7650 den bu yana pek fazla gelistiremedigi symbian dan vazgecip, en azindan dokunmatik ureretecegi cihazlarda Linux kullanmali.

+1111
  • touch phonelar arasında sıkıştım kaldım. omnia düşünüyorum ama sistem hızı ve yaşayacağım yazılımsal sorunlar beni korkutuyor. Daha önce symbianlı tellerim oldu ama performanstan hiç memnun değildim. symbian ile wm arasındaki farklar (sistem hızı, yüklenecek programların çeşitliliği vb. ) fark yaratacak konular nelerdir. omniadan vazgecip acaba 5800'ı beklesem daha mı doğru olur. tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikaanim -- 7 Ekim 2008; 11:27:44 >
  • Cihaz nokia.com.tr de yerini almış. Gelecek modeller arasında yer alıyor. Siteye girip detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

NOKIA 5800 XM KUTU İÇERİĞİ
    Cihaz Nokia taşıma kılıfı ile birlikte geliyor. Cihazın çizilmesini istemeyenler için ideal. Hafıza olarak 8 gb microsd kart kutu içeriğine dahil. Cihazla birlikte 2 adet stylus kalemde var. Biri telefona dahil diğeri ise yedek. Ayrıca bilek askılı stylus var, yani fotoğraflarda gördüğümüz kırmızı veya mavi olan üçgen şey. Batarya, şarj cihazı, müzik kulaklığı, video çıkış kablosu, bağlantı kablosu, kullanım klavuzu - özet klavuz ve mini dvd kutu içeriğine dahil.

Bence geniş bir kutu içeriği var. Nokia.com.tr'den teknik özellikler kısmına bakmanızı tavsiye ederim. Cihazın farklı açılardan fotoğraflarıda var. İnsan gerçekten etkileniyor.
  • Benim daha bugun haberim oldu Nokia'nin boyle bir modelinin cikacagindan.(Onu da gazetelerin CeBit eklerinden ogrendim.) Ama son derece guzel bir (telefona) benziyor. Artık su 5610'umuzu satip dokunmatige atlamanin zamani geldi.
  • Sitede Dokunsal geribildirim işleviyle tek elle kullanım için optimize edildi diyor. Kısacası bastırma yöntemiyle çalışmıyor. İlk videolarda ki gibi bir el ile tutup diğer el ile bastırmak yok. Tek elle tutup baş parmakla kontrol edilecek. Tabi isteyenler için.

quote:

Nokia'nın çoklu dokunmatik ekran deneyimi sunan modeli Tube'un fotoğrafları internete sızdı

Nokia'nın ne zaman dokunmatik ekran kullanımına geçeceği mobil dünyanın merakla beklenen konularından biriydi. Tube kod adıyla internete fotoğrafları sızan model, merakımızı biraz olsun giderdi. Apple iPhone ve Sony Ericsson Xperia X1 gibi iddialı modellere rakip olması beklenen Tube, 16 milyon renk destekli tamemen dokunmatik ekrandan oluşuyor. Symbian S60 touch UI arayüzüyle çalışan cihazın 3.5 inç büyüklüğündeki erkanı iPhone'da olduğu gibi çoklu dokunmatik kontrol imkanı sunuyor. GPRS/EDGE, Wi-Fi, 3G ve bluetooth (A2DP) gibi gelişmiş bağlantı seçenekleri sunan Tube, GPS desteğine de sahip. 2009 yılında piyasaya sunulması beklenen Nokia Tube'un kamera özellikleri ise henüz belli değil.

www.mobimag.com
  • O bas barmakla ne yapiyorsun,bastirmayip uzerindemi tutuyorsun.
    Iki elinle tut veya tutma cihaz yavas.
    Video daki adam tek ellede kullansa cift ellede kullansa ,menu,uygulama,hatta ve hatta Accelerometer sensor un gecislerinin tepki suresi bile cok cok yavas.

Yavas olduktan sonra hicbir dokunusla degilde, isterse beyin gucu ile kullan cihazi neyi degistirir bu..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.