Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 111 x 51.7 x 15.5 mm nokia yıne bi takoz üretmiş adam gibi hoş kibar bişi yapmadıkca bi kuruş para vermem hiçbirine..
  • Nokia'nın dediği fiyattan hiç1 zaman çıkmadı zaten. Vergiler şunlar bunlar yükseliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candanemre

111 x 51.7 x 15.5 mm nokia yıne bi takoz üretmiş adam gibi hoş kibar bişi yapmadıkca bi kuruş para vermem hiçbirine..

boyut önemli değil,önemli olan işlevi!
  • Multi touch mı ne zıkkım o özelliği varmı bunun :d
  • mobilecityonline sitesinde 499 dolardan ön satışa çıkmış fakat telefonun beklenen çıkış tarihi 16 Şubat 2009 yazıyor.

http://www.mobilecityonline.com/wireless/store/productdetail.asp?productid=23818
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizilsultan

Multi touch mı ne zıkkım o özelliği varmı bunun :d

Yok maalesef...
  • telefon çok manyak yemişim iphonu fakat n97 de 2009 son çeyreği gelio oda güzel 1000 ytlye değer dur bakalım yalnız bana bunun kulaklık seside önemli n81 deki gibi fiyasko olmasın en azından n91 yaklaşssın geçemiyeceğine eminim çünkü ipod nanoyu geçmiş bir cihazı zor geçer bide artık kulağı sağır edecek teller ve kulaklıklara yasaklandı n91 en son ürün dü. bana bunun kulaklığından haber verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: kizilsultan

Multi touch mı ne zıkkım o özelliği varmı bunun :d

Yok maalesef...

Hadi ya çok kötü oldu bu. Çıktıgı ilk gün alacaktım eski bir iphone kullanıcısı olarak
  •  _____NOKIA 5800 XM  --  ANA BAŞLIK

S60 3rd'ler çalışacakmış. Ama küçük halde tabi.
  • Bu telefonda N gage desteği olur mu acaba ? N78 ile bunu arasında kaldım şimdi n78 i alayımmı yoksa 5800xm yi bekliyeyim mi ama n gage de benim için bayağı önemli.
  • Olur diye tahmin ediyorum ama özel olur.
    Özel olacak diye zahmet çekmeyelim diye olmaya da bilir.

Yine 1 müzik cihazı 5320'de var.
  • Peki N78 de ngage oyunlarını oynarken tuşlar sorun yaratırmı acaba bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
  • süper bir telefon olacak gibi iphone ye baya bi rakip olur bu telefon...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23078159/tm.htm

bi de bu telefona göz atabilirsiniz dokunmatik olsun yeter diyorsanız. alanlar çok memnunmuş okuduğum kadarıyla. ve 350 milyona. bende denedim teknosa da. çok hızlı ve iyi çalışıyor. dokunmatiği iyi... ama tabiiki 3.5, wifi ve gps falan yok. telefon küçük sayılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

Çok kalın değil mi sizce?

+1
  • harika bişeye benziyor,ama n98 daha güzel bence..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.