turkiye de ne zaman satısa cikacagina dair bir haber var mı? nokia turkiye ile konustum birsey soylemediler belki insider bilen bir arkadas vardır.
@Reis-i Eagles gülü seven dikenine katlanır:) napalım bu kadar kusur kadı kızındada olurmuş. bi de bişi daha sorcam ben cevapla(geniş) mesajı düzenleme ve alıntı yapamıyorum mesaj sayımdanmı kaynaklanıyor
arkadaslar haberler çok kötü,
almanya da telin ön sipaariş fiyatı 700 euro imiş. felaket bir fiyat, türkiye de 1600 filan yapar ki bu fiyata insanlar başka telefonlar alır..
bence nokia boyle bir fiyattan girerse avcunu yalar ve meydan yine samsung a kalır. 1600 e bunu alacagima gider htc touch hd alırım veya farkklı bir model. 1000 in ustu bu telefon icin fazlaa olur.
quote:
Orjinalden alıntı: yang wenli
arkadaslar haberler çok kötü,
almanya da telin ön sipaariş fiyatı 700 euro imiş. felaket bir fiyat, türkiye de 1600 filan yapar ki bu fiyata insanlar başka telefonlar alır..
bence nokia boyle bir fiyattan girerse avcunu yalar ve meydan yine samsung a kalır. 1600 e bunu alacagima gider htc touch hd alırım veya farkklı bir model. 1000 in ustu bu telefon icin fazlaa olur.
fiyata ben şahsen hiç şaşırmadım...Britney ve Christina nın kliplerinde çıkan bu telefonun ucuz olması beklenemezdi bence..
banada 279 euro braz afaki gelmişti.Şimdi bu telefonun n96 ne eksiği var.Bence eksiği yok fazlası var.N96 yaklaşık 1500 ytl satılıyor.Bu da o civarlarda olacağı kanısındayım.
quote:
Orjinalden alıntı: Sezo87
fiyata ben şahsen hiç şaşırmadım...Britney ve Christina nın kliplerinde çıkan bu telefonun ucuz olması beklenemezdi bence..
ben de gördüm videolarda... reklamları orada başlamış
279 euro sözleşmeli fiyatıydı sanırım. iPhone'da öyle 1 tanıtım yapmıştı.
sınırları zorluyolar
2 ile 7 nin yerini karıştırmışlar sanırım :)
quote:
Orjinalden alıntı: yepyepcool
banada 279 euro braz afaki gelmişti.Şimdi bu telefonun n96 ne eksiği var.Bence eksiği yok fazlası var.N96 yaklaşık 1500 ytl satılıyor.Bu da o civarlarda olacağı kanısındayım.
quote:
Orjinalden alıntı: sugarboy
2 ile 7 nin yerini karıştırmışlar sanırım :)
quote:
Orjinalden alıntı: yepyepcool
hehe, bizim icin dogru olurda, yurt dısında pahalı satamazlar, millet enayi değil, tonla dokunmatik var. yurd dısı icin nokia nin iddiası ucuz fiyat.
arkadaşlar bu telde symbian in hangi arayüzü kullanılıyo yani n95e yüklenen bi program buna yüklenirmi Bide dokunmatik ekran kullanan arkadaşlara soruyorum dokunmatik ekranın - ve + ları neler ben bu güne kadar hiç dokunmatik ekran kullanmadım mesaj yazmak vs nasıl kolay oluyormu
S60 5th arayüzü ve symbian 9.4
uyumluluk modunda ekran küçük olmak suretiyle çalıştırıyor uygulamaları
peki bu dokunmatik ekranlı tellerle ilgili sorduğum sorulara cevap verecek bi arkadaş yok mu
quote:
Orjinalden alıntı: hsaid
arkadaşlar bu telde symbian in hangi arayüzü kullanılıyo yani n95e yüklenen bi program buna yüklenirmi Bide dokunmatik ekran kullanan arkadaşlara soruyorum dokunmatik ekranın - ve + ları neler ben bu güne kadar hiç dokunmatik ekran kullanmadım mesaj yazmak vs nasıl kolay oluyormu
soruların icin,
bende apple ipod touch var, tel degil ama iphone un aynısı diyebiliriz.
dokunmatik ekran ile hersey cok daha kolay merak etme. hatta ipod touchtan sonra bir daha asla ekstra tus takımlı bir telefon almayacagıma soz verdim.
tus takimi dokunmatik ekran konsepti varken tamamen gereksiz. hem ekstra kalınlık hemde cirkinlik, hemde ekranı daratlıyor. hic merak etme iyi bir dokunmatik ekranda herseyi tus takimindan iyi yaparsın.
zaten bu kadar iyi olmasa iphone milyonlar satmaz ve pesinden takipciler gelmezdi.
zaten nokia bu modelde 3 ayrı klavye tipi sunuyor, ki bunlar iphone dan bile iyiymis, ondan iyi ise haydi haydi hicbir sorun yasamazsın.
arkadaşlar n95 8gb ım vardı bozdum şuan telefonsuzum o yüzden 1 2ay içinde tel alacam önceliğim tek parça telefondu o yüzden n79dikkatimi çekmişti ama bu tel çok şık ve özellikleride müthiş tek korkum mesaj yazmaktı onuda sağolsun arkadaşlar cevap vermiş içimi rahatlattılar artık bende 5800ı bekliyen biriyim