telefon çok kaba ve video larda çok bastırıyorlar nokia duraklama döneminde
Nokianın kendi alışveriş sitelerinde her zaman pahalıya satılır telefonlar. O yüzden o fiyatlardan biraz aşağısını dikkate alın. Rusya da 5inde cıkması bekleniyormuş o zaman ben benim Nokia partnerlerimden bir örnek isteyeyim.
takoz takoz takoz ne bu ya... ne güzel alet işte tam istediim bişi wi-fi dokunmatik, müzik... ama millet böyle diyor kafam karışıyor...
Ben de bu tel.in çıkmasını 4 gözle bekliyodum ama 279€ oldugu zamanlar....
quote:
Orjinalden alıntı: the_exorcist
Ben de bu tel.in çıkmasını 4 gözle bekliyodum ama 279€ oldugu zamanlar....
aynen, olsun olsunda maksimum 700 ytl olsun, haydi bizim ac gozlu saticilarin elinde 800 olsun. ki ol bile fazla, 800 lira 380 euro gibi bir para ediyor.
bir kurus ustunu vermeye niyetim yok. nokia kendi bilir dokunmatik segmentte zaten oyle matah bir telefon degil. ancak ucuz olursa albenisi olabilicek bir telefon bu.
aynen bende 7500-800 ün üstünü veremem daha pahalı çıkarsada gidip N79 alırım yani enayi değiliz nokiaya
279€ + KDV farkı avrupada %4,5 olması lazım yanlış bilioda olabilirim yani %13,5 hesaplayın + %25 özel iletişim vergisi birazda bizim ihtalatçıların kar farkını koyun ben 25€ olsa diyorum ne kadar yapar 425€ meselaa, bundna az olmasını beklemeyelim bir kere ama tabi bu 279€ muhabbetinin ne demek olduğunu daha doğru düzgün bilmiyoruz iphone 199$ ı gibi birşey de olabilir neysee zaten nokia dan bahsediyoruz öyle hesaplı bir fiyat beklememek lazım 900-1000 arası olursa telp görür ama öbür türlü zannetmiyorum. Yalnız symbian ı dokunmatik kullanmak keyifli olsa gerek bunu da unutmamak gerek.
15.5 mm takozmu sizce bence gayet iyi bir ölçü çok ince telefonu ben kullanamıyorum elimden kayıp düşüyo telefon dediğin az oturaklı olmalı 2 yıl önce v3i yi ilk aldığım zamanlar telefonu kullanamadım 1 ayda düşe kalka haşatı çıktı telefonun sonradan alıştım ben kendi fikrimi söyliyim telefon harika 3 mp kamerası var umarım fiyatı düşük çıkar ilerde almayı düşünebileceğim modeller arasında
çıksa da bi elimize alıp incelesek. güzel bi alete benziyo.
bu telefondan vaz gecip bir adet 4. nesilden ipod nano aldım. hehe, gps isi icin ozelde bir alıcı alır arabaya atarim. o kadarda gezmiyorum.
bu nasıl bi telefondur ya delirdim adeta para biriktirdim elimde para var ne alcama karar veremiyorum iphone mu samsung i8510 mu n78 mi n85 mi derken bunu gördüm ilk görüşte aşk bu olsa gerek inş çok pahalı olmaz direk alırım walla n98'te çok güzel ancak 1.500 üstünde bi fiyatı olur garanti veriyorum bu teller çıkınca piyasada ne n96 kalır ne iphone fiyatlar geberecek kesin...