* Quad-band GSM (850/900/1800/1900), UMTS 2100, GSM/Edge, HSDPA connectivity * Symbian S60 Taco 5 OS * 3.2″ 640×360px, 16M color touchscreen display * 3.2mpx autofocus camera with dual LED flash and 30 FPS VGA recording * Built-in A-GPS and Wi-Fi * USB 2.0 and Bluetooth 2.0 * 3.5mm headphone jack, TV-Out port * 150MB of User memory * microSDHC memory card slot (up to 16GB, 8GB memory card in a box) * Dimensions: 111×52x15.5mm * Weight: 109 gr
640x360 enteresan bir çözünürlük.16m desteğinide sayarsak gayette güzel performans verebilir.
nokia rekabet etmek için belki kamerasını 5 mp yapar. iyi de olur. ama geç kaldı..
2 ekimde tanıtım var. daha 1 şey yapamaz.
önceki cihazlarda da hep 3.2 idi.
5 Mp Standartlaşmaya başlıyor artık.Nokia nın 3.2 Barajını aşması Lazım bence
Quad-band GSM (850/900/1800/1900), UMTS 2100, GSM/Edge, HSDPA connectivity Symbian S60 Taco 5 OS 3.2″ 640×360px, 16M color touchscreen display 3.2mpx autofocus camera with dual LED flash and 30 FPS VGA recording Built-in A-GPS and Wi-Fi USB 2.0 and Bluetooth 2.0 3.5mm headphone jack, TV-Out port 150MB of User memory microSDHC memory card slot (up to 16GB, 8GB memory card in a box) Dimensions: 111×52×15.5mm Weight: 109 gr
ACABA KALEM KULANILACAK MI YOKSA TAM ELLE DOKUNMATİK Mİ...
Nokia 5800 Tube: Çok yakında tanıtılacak Halil MollaoğluNokia'nın merakla beklenen dokunmatik bombası 5800 Tube çok yakın bir tarihte karşımıza çıkabilir. Resimlerle: Nokia'nın Kara Şovalyesi: XpressMusic 5800 Nokia 5800 Tube: Bu sene içinde çıkacak.Nokia'nın heyecanla beklenen dokunmatik ekranlı cep telefonu Nokia Tube bu sene içerisinde Avrupa'da piyasaya sürülebilir. Pocket-lint.co.uk sitesindeki bir habere göre telefon Nokia'nın 2 Ekimde gerçekleştireceği "Comes with Music" basın konferansında tanıtılacak.
Tam donanımlı iPhone rakibi Tube'un ekranı 3 ila 3,5 inç arası bir büyüklükte olacak ve yeni S60-Touch dokunmatik arayüzünü tanıtacak. Menü 12 alt bölüme ayrılmış olacak. Tube yüksek bir ihtimalle 5 Megapiksel kamera ve otomatik odaklama özelliğine de sahip olacak. Dört bant, Bluetooth, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA ve WLAN da sunulan özellikler arasında. Bazı iddialar göre cihaz coğrafi etiketleme destekli GPS navigasyon da sunacak.
Telefonun kullanımı parmak veya kalem ile gerçekleştirilebilecek. Samsung'un bazı cep telefonlarında olduğu gibi Tube'da da her dokunuşunuzdan sonra ekrandan dokunsal bir geri tepki alacaksınız. Dedikodulara göre Tube bu yılbaşında mağazalarda yerini alabilir. Fiyat hakkında henüz bir bilgi yok.
CHIP.COM.TR
iphone uın çakması :D
iphone'dan vazgeçmiştim turkcell'in fiyatlandırmasından dolayı bu tam benlik 2 ekimde tanıtıldıysa 2009 ocak gibi çıkar o zamanada parayı toplarım ama kimi arkadaşlar 900 ytl olur demişler ama ben hiç sanmıyorum n80 ilk çıktığında 1300 müydü neydi tan hatırlayamıyorum ama sağlam kazık yedim demiştim aldıktan sonra
BENCE 1100 YTL YAKIN FİYATTA ÇKAR. ÇÜNKÜ RAAKİP ÇOK....
AYFON 1500 İ900 OMNİA 1000 YTL İKEN ZOR ÇIKAR YÜKSEK FİYATTAN...
Çok güzel 1 cihaz
ne zaman çıkacağına dair bir bilgi var mı?
Ben pilini çok merak ediyorum...
O koca ekran 16M renk..
Nokianın daha önceki konuşma/bekleme sürelerindeki başarısını dikkate alırsak yarım gün anca diorum ben
quote:
Orjinalden alıntı: ferhat zorlu
ACABA KALEM KULANILACAK MI YOKSA TAM ELLE DOKUNMATİK Mİ...
benim verdiğim resimlerde kalem vardı
onları biliyorum dostum. ama nokıa bunu yaparsa feci bi hata olur. tam dokunmatik ve sadece el kullanılmalı...