Şimdi Ara

Nokia 5800 XM Sorunu / Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonum kendi kendine kapandığı için daha önce 2 kez servise verdim. Aynı ağrızayı 3. kez tekrarlaması üzerine DEĞİŞTİRME TALEBİ ile tekrar servise bıraktım ve yine tamir ettiler. Yalnızca kapanmadan şikayetçi iken telefonum berbat oldu. Her seferinde yeni ağrızalar eklendi. Hem kapanma devam etti hemde batarya aşırı derece ısınmaya başladı. 4.kez servise verdiğim telefonu bedel iadesi istediğim halde bataryasını değiştirerek geri verdiler. Şuan sorunum devam etmekte ve telefon kapanmaktadır.

Nokia'yı defalarca aradım. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Şuan telefonun durumu içler acısı eskisinden beter şekilde kapanmaya devam ediyor.3 aydır telefonu kullanamıyorum geldiği gibi tekrar servise gidiyor. Ayrıca sorunum devam ettiği için ertesi gün servise verdiğim telefona aynı işlem numarası verdiler. Bunu yapanda Ankara'daki Genpa'dır.

Daha önce şikayetvar.com'a yazdım ama sonuç alamadım. Bu aşamada sizlerden yardım bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

• Arkadaşlar hakem heyeti ile tüketici mahkemesi arasında ne fark var? Benim hangisine başvurmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facelesstr -- 20 Şubat 2010; 10:54:57 >
  • valla çok çekmişsin dostum. olumlu bi sonuca ulaşırsın umarım.
  • bence hemen en yakın kaymakamlık bürasunda bulunan tüketici korumuna gitmeni öneririm sonuçta garantili ve faturalı bi ürünse mahkemeye bile verebilirsin onların sana sıfır vermediği telefon bedelinin bikaç katını bile alabilirsin hemde onlara güzel bi ders vermiş olursun ki senden sonra da yasanmasın bu sorunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.