Telefonun hafıza kartını çıkarıp arkadaşın kartı okuyucan arkadaşın pcden bi kaç şarkı attım sonra ne olduysa virüs falan girdi sanırım hiç bi dosya gözükmüyor dosya yöneticisinden girdiğimde bütün dosyalar ? işareti olarak .exe olarak yazıyor ve bilinmeyen dosya biçimi diyor açmıyor. kart okuyucuya taktığımda ise disk yerleştirin diyor çok moralim bozuldu bir sürü foto mp3 vs hepsi gitti geri almam lazım bütünü dosyaları
Hafıza kartını biçimlendir sonra içindeki silinmiş dosyaları geri getiren programlar var onlarla geri getir
çok acil önemli şeyler varsa veri kurtaran bilgisayarcılar var onlara ver onun dışında hafıza kartı fazla sökülüp takılcak bi malzeme değil aklınızda bulunsun bence sorun virüs filan değil söküşüp takılmadan oluşan bi problem
quote:
Orijinalden alıntı: C0SA16 Telefonun hafıza kartını çıkarıp arkadaşın kartı okuyucan arkadaşın pcden bi kaç şarkı attım sonra ne olduysa virüs falan girdi sanırım hiç bi dosya gözükmüyor dosya yöneticisinden girdiğimde bütün dosyalar ? işareti olarak .exe olarak yazıyor ve bilinmeyen dosya biçimi diyor açmıyor. kart okuyucuya taktığımda ise disk yerleştirin diyor çok moralim bozuldu bir sürü foto mp3 vs hepsi gitti geri almam lazım bütünü dosyaları
acil yardım edin lütfen ya
Korkmana gerek yok aynısı banada olmuştu. Dosya yoneticisi yada pc farketmez gir. Dosyalar bende 2şerli olmuştu rasgele 1ini sildim. sildigim klasor orn.images icindeki butun fotolar geldi. Tek tek yap olur.icindeki dosyalar onemliyse ki oyledemişsin Biçimlendirme. Eger 2serli olmamışsa da bekle telefna pcye tak cıkar gelir.bende hemen gelmemişti
çok sağolun içindeki dosyaları güncel bi virüs programı ile tarayıp temizledim sonra biçimlendirdim pcde sonra telefondada biçimlendirip dosyaları tekrar attım ve oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme