Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapağı ilk kez çıkarırken kendim yaptım desem o tarafını ellememiştim bile. Aslında kafana takmadın mı pek sorun olmuyor ama ben biraz titiz bir adamım elimde elektronik bir ciihaz varsa hatasız olmalı sonuçta o kadar para veriyoruz. Telefona koruyucu kılıf almayı düşünüyorum hem bu sayede o sorununda önüne geçmeyi planlıyorum. Garantiye verirsem de yaklaşık 1 aya yakı telefonsuz kalamam kaldı ki onarım da yapmayabilirler. Neyse bir şekilde halledeceğim bunu. Cevap verenlere teşekkürler.
  • Yeni güncelleme ile gelecek arayüz:

• Bildiginiz uzere turkcell maxiplus5 adli telefonunu cikardi.Ben tarifemle beraber bu telefona 440 TL'ye sahip olabiliyorum.Incelemesini gordum ve begendim sizce 603'u satip bu telefonu mu alayim? 603 de hos ancak autofocus eksigi uygulamasiz market nedenyle symbiandan sogudum.Sizce ne yapmaliyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Bildiginiz uzere turkcell maxiplus5 adli telefonunu cikardi.Ben tarifemle beraber bu telefona 440 TL'ye sahip olabiliyorum.Incelemesini gordum ve begendim sizce 603'u satip bu telefonu mu alayim? 603 de hos ancak autofocus eksigi uygulamasiz market nedenyle symbiandan sogudum.Sizce ne yapmaliyim?

herşey de de symbianın uygulama sıkıntısı var demek.Ayıp oluyor.Symbiancıların sonradan oluşturulmuş bir markettde işi olmaz :P

bu cihaz hernekadar kamera için yapılmamış olsada iş görür bir kamerası var.Autofokus önemli ancak dediğim gibi kamera için yapılmış bir cihaz değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

arkadaşlar bu telefona iş bankasının işcep uygulaması yüklenebiliyor mu?
    İşbankasının sitesinde göremedim 603 ü.

Ovi'de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Yeni güncelleme ile gelecek arayüz:

Nokia çalışıyor kilidin açılışı çok hoş

-----------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: xs1903

Arkadaşlar benim bir sorunum var. Güncellemeleri kontrol et dedim etti yükle dedim yükledi sorun şu şimdi telefonun alttaki düğmelerinin ışığı yanıyor arada bir ekranın arka ışığı yanıp sönüyor. VE telefon son 3 saattir böyle. Güncelleme yapan biri bana yardım etsin veyahut kimin bilgisi varsa. Houston yakıtım bitiyor acilll

quote:

Orijinalden alıntı: watersome

geçenlerde 25 mblik bir güncelleme vardı onu yükledikten sonra bazı uygulamalarım bozuldu :S sosyal ağlar ve national geographic mesela.. bunları açmak istediğimde bembeyaz ekran kalıyor. bir de bulma gereci widgetini ekrana koymak istiyorum. listeden seçiyorum ekranda gölge şeklinde oluşuyor. kendisi gelmiyor neden böyle oldu? güncellemeyi kaldırabilir miyim?

Arkadaşlar ben 603'ü 26/11/2011 tarihinde aldım, yani bir çok arkadaştan daha fazla kullandım. Şu söylemem gerek ki, nokia ilerliyor
    Konumuza gelirsek ben fp1'i yaklaşık 4,5 ay önce (çıkar çıkmaz) yükledim yani artık fp1'e fazlasıyla alıştım. İlk yüklediğimde sizin gibi sorun yaşıyodum fakat telefon kendi kendine düzeldi. Mesela ekran ışığı hiç sönmüyordu(kilit yapsam bile) dediğim gibi kendi kendine geçti. Şimdi de fp2 çıkacakmış onda da ufak tefek problemler olacaktır. Ama zaman içinde giderileceğinden eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woswos09 -- 28 Temmuz 2012; 16:02:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: woswos09

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Yeni güncelleme ile gelecek arayüz:

Nokia çalışıyor kilidin açılışı çok hoş

-----------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: xs1903

Arkadaşlar benim bir sorunum var. Güncellemeleri kontrol et dedim etti yükle dedim yükledi sorun şu şimdi telefonun alttaki düğmelerinin ışığı yanıyor arada bir ekranın arka ışığı yanıp sönüyor. VE telefon son 3 saattir böyle. Güncelleme yapan biri bana yardım etsin veyahut kimin bilgisi varsa. Houston yakıtım bitiyor acilll

quote:

Orijinalden alıntı: watersome

geçenlerde 25 mblik bir güncelleme vardı onu yükledikten sonra bazı uygulamalarım bozuldu :S sosyal ağlar ve national geographic mesela.. bunları açmak istediğimde bembeyaz ekran kalıyor. bir de bulma gereci widgetini ekrana koymak istiyorum. listeden seçiyorum ekranda gölge şeklinde oluşuyor. kendisi gelmiyor neden böyle oldu? güncellemeyi kaldırabilir miyim?

Arkadaşlar ben 603'ü 26/11/2011 tarihinde aldım, yani bir çok arkadaştan daha fazla kullandım. Şu söylemem gerek ki, nokia ilerliyor
    Konumuza gelirsek ben fp1'i yaklaşık 4,5 ay önce (çıkar çıkmaz) yükledim yani artık fp1'e fazlasıyla alıştım. İlk yüklediğimde sizin gibi sorun yaşıyodum fakat telefon kendi kendine düzeldi. Mesela ekran ışığı hiç sönmüyordu(kilit yapsam bile) dediğim gibi kendi kendine geçti. Şimdi de fp2 çıkacakmış onda da ufak tefek problemler olacaktır. Ama zaman içinde giderileceğinden eminim.

Bir ara Microsoft Office paketi sunuldu. Ama e-posta istemcisini bozuyordu bu program, belki başka uygulamalarda da sorunlara sebep olmuştur. Nokia güncellemeyi geri çekti. Bu güncelleme olabilir mi acaba?Bunun dışında bir sorun olmadı.

Alttaki üçlü düğmenin ortancası yanıp sönüyorsa, mesaj gelmiş yada cevapsız çağrı var anlamında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßæ

Alttaki üçlü düğmenin ortancası yanıp sönüyorsa, mesaj gelmiş yada cevapsız çağrı var anlamında.

Onu biliyorum ayarlardan açılıp kapanabiliryor. Benim dediğim başka. Benimkinde ekran olduğu gibi kalıyordu, hiç kararmıyordu veya ekranın ışığı kesilmiyordu ama geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woswos09 -- 30 Temmuz 2012; 19:40:46 >
  • arkadaşlar şarjı kaç gün gidiyor telefonun .cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

arkadaşlar şarjı kaç gün gidiyor telefonun .cevap verirseniz sevinirim

1 haftalık telefonumda 1 gün gidiyor şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik cevap ama kullanıma bağlı. ben ortalama 3gün kullanıyorum ama kurcala et nete gir dedim mi 1günde oluyor. Hele ki 3G bağlantısı açık web'te kullandın mı sömürüyor.

29 Kasım 2011den beri kullanıyorum
  • teşekkürler arkadaşlar
  • Eğer çok kullanmıyorsan (mesajlaşma, konuşma) -> 3 gün (hatta belki 4'e bile çıkar eğer gerçekten az kullanıyorsan)
    Eğer az buçuk kullanıyorsan (yukardakilere ek olarak mail, twitter) -> 2 gün
    Eğer çok kullanıyorsan (yukardakilere ek olarak oyun, video) -> 1 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuLuuuuuu -- 31 Temmuz 2012; 22:35:47 >
  • şu fp2 de çıksa artıkk...tuş kilidi olayı süper duruyor
  • Herkese merhaba . Ben de dün bu telefonu bimeksten 450 liraya almış bulunuyorum. Daha evvelden smart telefon hiç kullanmadım. Size birkaç sorum olacak.

1-Zannedersem telefonu alınca yapmam gereken ilk şey güncellemek olacak. Bunu bilgisayar üzerinden hangi siteden yapabilirim.

2- Oyun ve diğer eklentiler konusunda ücretsiz hangi platformu kullanabilirim.

3-Webde gezinmek için opera mini kurmam gerekli mi ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitesinek

Herkese merhaba . Ben de dün bu telefonu bimeksten 450 liraya almış bulunuyorum. Daha evvelden smart telefon hiç kullanmadım. Size birkaç sorum olacak.

1-Zannedersem telefonu alınca yapmam gereken ilk şey güncellemek olacak. Bunu bilgisayar üzerinden hangi siteden yapabilirim.

teşekkürler.

1. Nokia Pc Suite ile güncelleyebilirsin. Ya da telefonun kendi içinden yazılım güncellemesinden.

2. Nokia mağazadan uygulama bulabilirsin ama çoğu çöp. Onun yerine **** gibi sitelerdeki kullanıcı forumlarından bedavaya uygulamaları indirebilirsin(unsing uygulamalar için telefonu hacklemen lazım.)

3. Hayır kendi tarayıcısı ile de kullanabilirsin. Ama yüklemekte yarar var ve mobile versiyonuna da yüklemeni tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

quote:

Orijinalden alıntı: whitesinek

Herkese merhaba . Ben de dün bu telefonu bimeksten 450 liraya almış bulunuyorum. Daha evvelden smart telefon hiç kullanmadım. Size birkaç sorum olacak.

teşekkürler.

1. Nokia Pc Suite ile güncelleyebilirsin. Ya da telefonun kendi içinden yazılım güncellemesinden.

2. Nokia mağazadan uygulama bulabilirsin ama çoğu çöp. Onun yerine **** gibi sitelerdeki kullanıcı forumlarından bedavaya uygulamaları indirebilirsin(unsing uygulamalar için telefonu hacklemen lazım.)

3. Hayır kendi tarayıcısı ile de kullanabilirsin. Ama yüklemekte yarar var ve mobile versiyonuna da yüklemeni tercih ederim.

Yahu şu **** sitesini özleden yazsanız. Sansüre uğramış

• syn whitesinek arkadaş bu nokia 603 bimeksten 3 gün önce 450 tl ya mı aldın benmi yanlış gördüm ??

bugün gittim bimekste 539 tl idi

neyse onu bunu boşverde telefondan memnunmusun ??

ben 2 tane alacam yarın öbürgün... nokia c6 ve galaxy ace modelleri arasında gittim geldim yalnız bu 603 ün ekranı beni büyüledi resmen süper netlik vardı yaa...

kısaca oyun flm müzik performansı nasıl ??

acil cvplarınızı bekliyorum...
  • arkadaşlar bu telefonu beğendim alacağım benim yakınımda aksaray iletişim var 465 tl internetten bakabilirsiniz diyeceğim böyle sitelere güvenilirmi birde nokianın sitesinde 603 ekranına AMOLED, ClearBlack deniliyor kullananlar bilgi verebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

syn whitesinek arkadaş bu nokia 603 bimeksten 3 gün önce 450 tl ya mı aldın benmi yanlış gördüm ??

bugün gittim bimekste 539 tl idi

neyse onu bunu boşverde telefondan memnunmusun ??

ben 2 tane alacam yarın öbürgün... nokia c6 ve galaxy ace modelleri arasında gittim geldim yalnız bu 603 ün ekranı beni büyüledi resmen süper netlik vardı yaa...

kısaca oyun flm müzik performansı nasıl ??

acil cvplarınızı bekliyorum...

Film oynatma performansı gayet başarılı. 720p 5mbit/rate filmi takılmadan oynatıyor. Oyun konusunda symbian olduğu için pek fazla alternatif yok android kadar. Müzik performansı iyi fakat yanında çıkan kulaklık çöp.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.