Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kulaklık o kadarda önemli değil film oynatma kalitesi iyiyse ok... zaten babam kullanacak telefonu nihayet samsung almaktan vazgeçirdim babamı

bu telefonun en büyük özelliği ekranının çok net ve aşırı kaliteli olması...

bugün öğlen saatlerinde alacam inşallah inceler yorumları buraya koyarım...
  • Telefonu yeni alan arkadaşlar telefonu nasıl buldunuz; beklentilerinizi karşıladı mı?
  • Yarın bu telefonu alacağım (sanırım). Daha iyi bir alternatifi var mıdır?
  • Ovi Store hakkında çok şikayet okudum, içeriğine baktım doğru dürüst bi'şey yok. Ace alsam i'li modeli çıkmış GPU'su zayıf. Acil almam lazım. Şimdi ben neyleyim? :)
  • Şu sitede oldukça oyun mevcut . Acaba bunları kurarsak sıkıntı yaşar mıyız ? Garanti kapsamıyla ilgili sorun yaşatır mı ? teşekkürler.

http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/symbian-3-hd-oyunlari-indeks-439194.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitesinek -- 8 Ağustos 2012; 11:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitesinek

Şu sitede oldukça oyun mevcut . Acaba bunları kurarsak sıkıntı yaşar mıyız ? Garanti kapsamıyla ilgili sorun yaşatır mı ? teşekkürler.

http://www.****.com/symbian-3-oyunlari/symbian-3-hd-oyunlari-indeks-439194.html

Sorun olmaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

syn whitesinek arkadaş bu nokia 603 bimeksten 3 gün önce 450 tl ya mı aldın benmi yanlış gördüm ??

bugün gittim bimekste 539 tl idi

neyse onu bunu boşverde telefondan memnunmusun ??

ben 2 tane alacam yarın öbürgün... nokia c6 ve galaxy ace modelleri arasında gittim geldim yalnız bu 603 ün ekranı beni büyüledi resmen süper netlik vardı yaa...

kısaca oyun flm müzik performansı nasıl ??

acil cvplarınızı bekliyorum...

Sanırım arkadaş 100 tl indirim kuponuyla almış. Bimeks 100 tl indirim kuponunu her gün Zaman gazetesi veriyor. Ramazan sonuna kadar geçerli.
  • kendi soruma kendim cevap vereyim telefon çok güzel hafif ve kullanışlı ama ses kalitesi beş para etmez zaten mono çıkışmış tek hoparlör yani ama sesi o kadar az ve tiz çıkıyorki adam deliriyor resmen ama kamerası gerçekten harika özellikle 1280 x 720 30FPS HD VİDEO çekiyor süper bir özellik şarjıda daha yeni aldığımız için 1 gün zor gidiyor güç tasarruf modunda 1,5 2 gün falan gidiyor...

bana göre tek eksiği böyle kaliteli bir kameraya sahip telefonda en önemli şey yani flaş yok...

ses kalitesi tatmin edici değil tek hoparlör

şarj daha uzun süre gidebilirdi 1300 mA pili var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

kendi soruma kendim cevap vereyim telefon çok güzel hafif ve kullanışlı ama ses kalitesi beş para etmez zaten mono çıkışmış tek hoparlör yani ama sesi o kadar az ve tiz çıkıyorki adam deliriyor resmen ama kamerası gerçekten harika özellikle 1280 x 720 30FPS HD VİDEO çekiyor süper bir özellik şarjıda daha yeni aldığımız için 1 gün zor gidiyor güç tasarruf modunda 1,5 2 gün falan gidiyor...

bana göre tek eksiği böyle kaliteli bir kameraya sahip telefonda en önemli şey yani flaş yok...

ses kalitesi tatmin edici değil tek hoparlör

şarj daha uzun süre gidebilirdi 1300 mA pili var...

Ses kalitesi bence idare eder ama kaliteli bir kulaklık ile kullanmak gerek çünkü yanındaki kulaklık çöp. Kamera da flaş değil otofokus olmaması büyük bir eksik. Şarjı da kullanıma göre değişiyor ben devamlı nette takılan ve müzik dinleyen telefonu kurcalayan biriyim bu yüzden şarjı 1 gün anca gidiyor ama sadece müzik dinlemek mesaj çekmek isterseniz 3 gün gideceğini düşünüyorum.

• kardeşim benim 5800 da otofokus flaş varda ne oluyo sanki makine canavar gibi resim ve video çekiyor daha ne olsun ben ses konusunda telefonda çaldığı zaman sesi duyulmuyor yoksa istediğin kulaklığı al bağla ses on numara çıkar zaten !!
  • Arkadaşlar video izleme programı arıyorum.Yani bilgisayarda pek dizi , film izlemem genelde telefonda izlerim ama telefondada izlemek için filmi indirip , altyazıyı gömmekle uğraşıyorum acaba elinizde sağlam bir video oynatıcısı programı varmı ? sitelerdeki dosyaların formatı .flv uzantılı bir video oynatıcı programı varmı ?
  • Arkadaşlar video izleme programı arıyorum.Yani bilgisayarda pek dizi , film izlemem genelde telefonda izlerim ama telefondada izlemek için filmi indirip , altyazıyı gömmekle uğraşıyorum acaba elinizde sağlam bir video oynatıcısı programı varmı ? sitelerdeki dosyaların formatı .flv uzantılı olduğu için normal telefondaki program açmıyor.Tavsiye ettiğiniz program ?
  • nokıa 603ü bu gün aldım ama mesaj ışıgı yanıp sönüyor bu sorunu nasl giderebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cauti0us

nokıa 603ü bu gün aldım ama mesaj ışıgı yanıp sönüyor bu sorunu nasl giderebilirim ?

Sim mesajlarını bir kontrol et istersen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

quote:

nokıa 603ü bu gün aldım ama mesaj ışıgı yanıp sönüyor bu sorunu nasl giderebilirim ?

Sim mesajlarını bir kontrol et istersen...

aradım sım mesajlarını bulamadım bi de güncellemeyi nasıl yapacam teknolojiyle pek aram yok
  • quote:

Mesajlar>Seçenekler>Klasörleri gör>Seçenekler>SIM mesajları
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Mesajlar>Seçenekler>Klasörleri gör>Seçenekler>SIM mesajları

Allah razı olsun :)
  • arkadaşlar 4 aylık nokia 603 var sıfır ayarında kutusunda faturasıyla birlikte fiyatı 450 TL isteyen olursa pm atsın
  • internete girmiyor ya onun içinde bi yardım edin :)
  • telefonu kapatıp açmayı dene

bazen bende de girmiyor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.