Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumuzu daha kullanışlı hale getirmek için bazı tavsiyelerim olacak. Tabi bunları yapıp yapmamakta özgürsünüz .

İlk olarak bu cfw'yi http://www.****.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/nokia-603-cfw-vol-3-by-okitox-659735.html telefonunuza yükleyin. Bunu yüklemek için Phoenix programı gerekli Programın kullanımını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
    Phoenix kullanımı: http://www.****.com/cep-icin-pc-programlari/phoenix-programi-ve-kullanimi-458819.html
    Tabi yukarıdaki işlemleri yaparken bütün sorumluluk size ait.

Birazdan yazacağım uygulamaların bazıları için telefonunuz hackli olması gerekmektedir. (Not yukardaki cfw'yi yüklediyseniz telefonunuz ayrıca hackli olacaktır.) Google'da aratırsanız farklı hack yöntemlerini bulabilirsiniz.
    İşe yarar uygulamalar...
    - Gravity : En iyi Twitter istemcisi. Ayrıca Facebook ve Youtube hesaplarınızı yönetebilirsiniz.
    - WhatsApp : İnternet üzerinden mesajlaşma programı.
    - cuteTube : Youtube hesabınıza giriş yapabileceğiniz, video izleyip indirebileceğiniz ve ayrıca video yükleyebileceğiniz iyi bir uygulama.
    - Battery Monitor 3 : Bataryanızın doluluk oranını, hangi uygulamaların şartjınızı tükettiğini gösteren uygulama.
    - Opera Mobile : En iyi web tarayıcısı.
    - Opera Mini : Kotalı internet paketi olanlar için birebir.
    - App Unistall : Telefonunuzdaki uygulamalarınız silmenizi sağlar.
    - Youtube Downloader : Youtube'dakivideoları indirmenize yarar.
    - App Stop : Arka planda çalışan uygulamaları kapatmanıza yarar.
    - Tarih Dergisi : Tarih merakınız varsa hoşunuza gidebilir.
    - CNN Turk : Son dakika haberlerini öğrenebilirsiniz.
    - ThumbnailFolder : Telefonunuzdaki klasörlerin şeffaflaştırır.
    - FreeUnRAR : rar dosyalarını açmanızı sağlar.
    - IconChanger : Uygulama simgelerini değiştirmenize olanak sağlar.
    - Photo Browser : Fotolarınızı gösteren iyi bir uygulama.
    - CoverUp : Şarkılarınızın albüm kapaklarını indirmenizi sağlar.
    - MusiKloud : İnternet üzerinden şarkı dinleyebileceğiniz uygulama.
    - Metro Calculater : Hesap makinesi.
    - CheatSheet : Gelişmiş bir hesap makinesi.
    - MazeLock : Tuş kilidinin dokunarak açmaktan sıkıldınız mı? O zaman sürükleyerek açın
    - X-Plore : Telefonunuzdaki dosyaları yönetmenizi sağlar. Ve rom dosyalarına erişebilirsiniz.
    - CuteBox : İyi bir DropBox istemci uygulaması.
    - Swype : Yazmak istediğiniz kelimeyi sadece parmağınızı kaydırarak yazın. Alışması zor gelebilir (bana kolay geldi ).
    - CameraLover
    - CameraPro
    - PhotoFX

Ayrıca .flv uzantılı video dosyalarını sorunsuz oynatmak için adobe flash player kurun. Telefonumuzda aslında var fakat lite sürüm olduğundan bütün hepsinin oynatamıyor.

Edit: **** olacak yerlere "maxicep" (tırnaklar olmadan) gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 3 Eylül 2012; 2:59:27 >

• Telefonu bimeksten gazeteden aldığım indirim kuponuyla 450 tlye almıştım. Şarjı ortalama 1 gün gidiyor. Benim merak ettiğim facebookta sohbet kısmında telefonda açık olsa bile telefon işareti çıkmıyor normal yeşil ışık şeklinde oluyor. ayrıca facebook üzerinden devamlı ulaşılabilmek için açık tutabiliyor muyuz. kırmızı kapama tuşuna basınca facebook sohbetten çıkıyor sanırım. bir merak ettiğim konu widget dedikleri açılış ekranındaki simgeleri nasıl ekleyip kaldırıyoruz. lync kur diye bir simge var kaldıramıyorum. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitesinek

Telefonu bimeksten gazeteden aldığım indirim kuponuyla 450 tlye almıştım. Şarjı ortalama 1 gün gidiyor. Benim merak ettiğim facebookta sohbet kısmında telefonda açık olsa bile telefon işareti çıkmıyor normal yeşil ışık şeklinde oluyor. ayrıca facebook üzerinden devamlı ulaşılabilmek için açık tutabiliyor muyuz. kırmızı kapama tuşuna basınca facebook sohbetten çıkıyor sanırım. bir merak ettiğim konu widget dedikleri açılış ekranındaki simgeleri nasıl ekleyip kaldırıyoruz. lync kur diye bir simge var kaldıramıyorum. teşekkürler.

facebook olayını bilmiyorum ama widgeti söyleyeyim.

Kaldırmak istediğin widget simgesinin üstüne parmağınla basılı tut. Simgenin dağ üst köşesinde kırmızı x çıkacak. Ona basınca wingeti siliyor ekrandan.
    Eklemek içinse ana ekranda boş bir yere parmağını basılı tut. Açılan menüden widget ekleyi seç. Çıkan Widgetlerden istediğini seç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: whitesinek

Telefonu bimeksten gazeteden aldığım indirim kuponuyla 450 tlye almıştım. Şarjı ortalama 1 gün gidiyor. Benim merak ettiğim facebookta sohbet kısmında telefonda açık olsa bile telefon işareti çıkmıyor normal yeşil ışık şeklinde oluyor. ayrıca facebook üzerinden devamlı ulaşılabilmek için açık tutabiliyor muyuz. kırmızı kapama tuşuna basınca facebook sohbetten çıkıyor sanırım. bir merak ettiğim konu widget dedikleri açılış ekranındaki simgeleri nasıl ekleyip kaldırıyoruz. lync kur diye bir simge var kaldıramıyorum. teşekkürler.

Telefondaki 3 fizksel tuştan ortadakine bastığınız zaman uygulamayı kapatmadan menüye geçer. Aynı şekilde ortadaki tuşa basılı tuttuğunuz zaman ise arkada açık olan uygulamalarınıza erişebilirsiniz. Widget ve kısayol eklemek için se ekrana basılı tutun veya sağ alttaki seçenekler tuşuna basın widget ekle deyin.

• Bu konuyu güncel tutalım arkadaşlar ben de aldım dün bu telefonu....
    Hemen incelememi yapayım:
    ARTILAR:
    * Video çekimi çok iyi
    * Fotoğraf çekimi bir telefona göre iyi (açık havada) ve bir çok ayar yapılabiliyor...
    * Ekran 16 ya 9 olduğu için altyazılı mkv filmler oldukça güzel ,tam ekran ve ses muhteşem (kulaklıkla dolbyli modda), altyazıyı da görüyor kendi playeri
    * Ekran çok parlak ve güzel
    * Dokunmatik oldukça iyi, hassas ve menu geçişleri hızlı
    * Bol bol özellik var. Çoğunu kullanmazsınız bile. Misal GPS benim için gereksiz araç için Next im varken, boşa pil tüketimi...

EKSİLER:
    * Malzeme kalitesi bir iphone, bir HTC ile kıyaslanınca fazla plastik ve ucuz duruyor. Htc 'nin aynı fiyata alınabilen telefonları çok daha kaliteli oturaklı kasaya sahip..
    Bence en büyük eksi bu...
    * Ekranın 16 ya 9 olması film için iyi ama ekran dar. Klavye kullanımı ve internet deneyimi için kötü...
    * Kullanırsanız pil çabuk tükeniyor. Bu kadar parlak ekrana, bu kadar uygulamaya pil mi dayanır? Azcık daha güçlü batarya olabilirmiş...
    * Facebook uygulaması hiç keyifli değil. Bir iphone unkine baktım.. Bir de bunun bütün facebook uygulamalarına baktım. Nokianın Hiçbiri keyif vermedi. Sadece ekran darlığı değil, yazılım olarak da kötü...
    * Yazılım olarak ücretsiz yazılımlar var ama bir iphone, bir android gibi çeşitlilik yok doğal olarak...
    * Flash olsaydı gece de fotoğraf çekerdik, Otofokus olmaması da eksiklik yine de zor zamanda idare eder.

SON SÖZ: Malzeme kalitesi daha iyi olsa çok çok iyi derdim. Fakat buradan puan kırarak bu fiyata (530 Lira avea bayinden 12 taksitle aldım 480 Lira civarı netten taksitle alınır) gayet iyi diyorum...

Şimdi benim sorularım:
    Bazı uygulamaların widget larının yanında yıldız oluyor bunun anlamı nedir ?
    Facebook için normal pc de gezer tarza en yakın yazılım öneriniz var mı ? Ben 5 tane yazılım denedim hiçbiri keyif vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 7 Eylül 2012; 19:59:30 >

• kırmızı yıldız işareti o programın yüklendikten/güncellendikten sonra açılmadı gibi bir anlamı var galiba. programı açınca yıldız işareti gidiyor.
    facebook'a opera mini den giriyorum yorum yapamayacam
  • Evet kırmızı yıldız yeni yüklendiğini ve henüz çalıştırılmadığını gösterir.
  • Sağolun arkadaşlar. Az önce opera mobile yükledim. Facebooka bu tarayıcıdan girince fena değilmiş. Opera miniden daha güzel bir tarayıcı...
  • Opera mobile ile pc den giriyormuş gibi keyif verir fakat opera miniye oranla daha fazla data kullanır. Net paketin varsa bunu dikkate al. Ayrıca ekran küçük olduğu için zorlanıyorsan swype uygulamasını yükle.
  • Ayrıca gravity uygulaması ile twitter ve facebook hesaplarını çok daha iyi bir şekilde yönetebilirsin.
  • Bugün itibariyle sahip olduğum telefon
  • Çok yakında...
     => Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <=
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Çok yakında...
     => Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <=

Nokia Belle Feature Pack 2 geliyor desene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagri169 -- 11 Eylül 2012; 0:43:40 >

• Telefonum satiliktir:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65632010&p=1#65632010

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gençler bugün az kalsın telefonu kırıyordum... Cebimden biraz özensizce çıkarınca sabun gibi kaydı. Havada nasıl yakaladım bi ben biliyorum. Tasarımı pek iyi olmamış özellikle de arka kapak... Sabun gibi yuvarlak hatlı olması kötü....
    Diğer yandan Iphone'un eline hem malzeme kalitesi olarak hem de kullanışlılık olarak kimse su dökemez. Ben aradığım yerlerde bulamadığım için bunu aldım ama siz siz olun iphone 3gs bulursanız alın. Zaten 8 GB bellek alınca iphonela arada 200 liradan az fark oluyor. Oyun moyun için telefon alıyorsanız yaşınız ufak demektir diyecek bişeyim yok... Alın iphone'u tepe tepe kullanın size samimi bir tavsiye benden...
  • Telefonu gönül rahatlığı ile istediğiniz heryerden düşürebilirsiniz, kırılma, bozulma gibi bir durum söz konusu değil. Merdivenden, ranzadan, 120 ile giderken arabnın camından olabilecek heryerden düşürdüm herhangi bir hasar söz konusu değil sadece kapakta çizikler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: barda32

Telefonu gönül rahatlığı ile istediğiniz heryerden düşürebilirsiniz, kırılma, bozulma gibi bir durum söz konusu değil. Merdivenden, ranzadan, 120 ile giderken arabnın camından olabilecek heryerden düşürdüm herhangi bir hasar söz konusu değil sadece kapakta çizikler mevcut

Eywallah kardeş. Sağlamlığına lafım yok zaten incelememi de yaptım. Bir telefona göre çok güzel özellikler mevcut. Yalnız bu tasarım olmamış. Alırken beni tereddüte sevketti lakin kullandıkça daha fazla farkediyorsunuz. Ayfon zaten olayı bitirmiş tasarımda, Samsungun telefonlarının çoğu da mevcut olan ince kutu tasarımıyla Ayfon' u taklit ediyor zaten ne gerek var sabun şeklinde arka kapağa. Yap sende kutu gibi, kenarlarında da kaymaz malzeme kullan neyse artık çok geç:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 12 Eylül 2012; 23:27:27 >

• Aslında telefonun ön görünüşü gerçekten çok hoş fakat arka kapak konusunda haklısınız ama o kadar da kötü değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicoooo

Arkadaşlar nokia 700'mü yoksa 603'mü ? ve 603'e fp2 gelicek mi ?
    Nokia 700'ün ekranı kücük olmasına karşın sanki çok parlak net hoş duruyor gibi hissettim.ayıptır söylemesi belki ama one x'le yan yana tuttum 700 cok daha canlı geldi gözüme..hangisini tercih etmeliyim ilerki güncellemeleride almasını isterim ?

700 kompakt ölçülere sahip. Bildiğim kadarıyla ekranları aynı(değise bile çok yakınlar) ve hemen hemen aynı detayları paylaşıyorlar. 700'ün işlemcisi 1.3 Ghz-603'ün ise 1 ghz. 700'ün kamerasında flash var ve tv out çıkışı bulunmakta. 700, 603'e göre daha kibar bir telefon. Bende 603 vardı ama şimdi tekrar alsam 700 alırdım. Her ikisine de belle fp2 gelecek, fakat sonraki güncellemeleri kimse bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Ayrıca gravity uygulaması ile twitter ve facebook hesaplarını çok daha iyi bir şekilde yönetebilirsin.

Gravity gibi bir uygulama ne Android'te ne de iOS'ta bulunmamakta. Sırf bu uygulama için bile bu telefon alınabilir (bence) :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.