Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet8824

güncellemeleede microsoft apps 2.01 cıktı. Bi zararı var mıdır yüklesem. Mesajlarım fln sapıtmaz dimi öyle ni sorun hatırlıyorum sanki eski sürümünde. Var mı deneyen ?

Denemeyin. Sorunlu uygulama o. Mesajlarınız ertelenir sürekli.

sms lerin giden kutusunda bekleme sebebi bu mudur acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

quote:

güncellemeleede microsoft apps 2.01 cıktı. Bi zararı var mıdır yüklesem. Mesajlarım fln sapıtmaz dimi öyle ni sorun hatırlıyorum sanki eski sürümünde. Var mı deneyen ?

Maalesef bu. Silseniz de düzelmiyor. Sadece hard formatla kurtuldum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

vay arkadaş

• Aman gençler microsoftu yüklemeyin. Ben kapattım güncelleştirmeleri uyar seçeneğini. Ayrıca tanıdığınız noter varsa yönlendirin. Yarın sabah 6. günü doluyor şarjımın. Hala %30 larda....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

Aman gençler microsoftu yüklemeyin. Ben kapattım güncelleştirmeleri uyar seçeneğini. Ayrıca tanıdığınız noter varsa yönlendirin. Yarın sabah 6. günü doluyor şarjımın. Hala %30 larda....

dokunmatik tuşlara basınca gelen şıkırtı sesi sensörden mi? Titreşimi demiyorum onu kapattım zaten...

• quote:

quote:

Aman gençler microsoftu yüklemeyin. Ben kapattım güncelleştirmeleri uyar seçeneğini. Ayrıca tanıdığınız noter varsa yönlendirin. Yarın sabah 6. günü doluyor şarjımın. Hala %30 larda....

dokunmatik tuşlara basınca gelen şıkırtı sesi sensörden mi? Titreşimi demiyorum onu kapattım zaten...

Şıkırtı :) Güldürdünüz :) Dokunmatik ekran titreşimini kastediyorsunuz sanırım. Tercihlere girip hangi tercihi kullanıyorsanız tıklayıp kişiselleştir deyin ve kapatın dokunmatik ekran titreşimini.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagri169

quote:

quote:

Şıkırtı :) Güldürdünüz :) Dokunmatik ekran titreşimini kastediyorsunuz sanırım. Tercihlere girip hangi tercihi kullanıyorsanız tıklayıp kişiselleştir deyin ve kapatın dokunmatik ekran titreşimini.

Eywallah arkadaş. Bu iğrenç sesi tanımlayacak bişey bulamadım başka türlü:) klavyen dert görmesin beni kurtardın...
    +rep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 21 Eylül 2012; 21:07:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagri169

quote:

quote:

Eywallah arkadaş. Bu iğrenç sesi tanımlayacak bişey bulamadım başka türlü:) klavyen dert görmesin beni kurtardın...
    +rep

Ne demek :) Çok şarj yerdi o eğer kapatmasaydın.

• bugün aldım telefonu ve ilk dokunmatik telefonum, sormak istediğim oyun ve uygulama tavsiyesi olan varmı ve birde indirdiğimiz uygulamaları hafıza kartına atabiliyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastieL_86

bugün aldım telefonu ve ilk dokunmatik telefonum, sormak istediğim oyun ve uygulama tavsiyesi olan varmı ve birde indirdiğimiz uygulamaları hafıza kartına atabiliyomuyuz?

*internette rahat rahat gezebilmek için opera mini ve opera mobile
    *msn messenger için nimbuzz
    *batarya durumu kullanım oranları vs için battery monitor

• eyv saolasın
  • quote:

bugün aldım telefonu ve ilk dokunmatik telefonum, sormak istediğim oyun ve uygulama tavsiyesi olan varmı ve birde indirdiğimiz uygulamaları hafıza kartına atabiliyomuyuz?

Bu sayfanın yukarısında gerekli uygulamaları yazmıştım. istersen bir göz at.
  • quote:

Merhaba sizinle aynı durumdayım. İlk dokunmatik telefonum. Evet atabiliyorsunuz. Yer sorduğunda hafıza kartını seçiyorsunuz zaten hafıza kartı seçili oluyor defaultta değiştirmeyin yeter...
    1.Video ve altyazıyı kendi programı çok güzel bir şekilde oynatıyor. Başka programa gerek yok. Yalnız indirdiğiniz altyazıları not defteri ile açın kodlamasını unicode ya da utf8 olarak değiştirerek yeniden kaydedin yoksa görmez ya da karakter sorunu olur.
    2.Opera mini ve opera mobile tarayıcılarını indirin. İkisi de güzel.Kendi tarayıcısının da avantajları var fakat normal internette gezintiye en çok benzeyen opera mobile. Çoğu siteyi de tam olarak açıyor (flash player telefonda yok o yüzden bazı sitelerdeki uygulama ve filmleri izleyemezsiniz)
    3.Müzik için kendi programı yeterli.
    4.App stop programı mutlaka edinin.Arka plandaki uygulamaları kapatarak şarj süresini ikiye katlayarak benim gibi 1 hafta kullanabilirsiniz.
    5. Battery monitör ile şarjınızı en çok hangi programların yediğini ve şarj yüzdesini görebilirsiniz.
    6. Asfalt 6, pes 2011 ve Assasins creed oyunlarını nette bulabilirsiniz. Ücretsiz versiyonları(anlayan anladı) maxi cep sitesinde var. Telefonu hacklemenize gerek yok.
    7.ÖNCELİKLE Mutlaka FP1 güncellemesini Nokia suite ile bilgisayarınızdan kurun.(Önce nokia suite programını tabi)
    8.Kendi navigasyonu gayet güzel yeterli ve orjinal. Haritasını güncelleyerek türkiye seçip yükleyin(wi fi ile). Sesli navigasyonu da yükleyin. Araba resminin olduğu ikondan menüyü açabilirsiniz (sürüş modu)
    9. Smart office programının da ücretsiz versiyonu aynı sitede var. Çok iyi bir program office ve pdf dosyalarını açıyor. Acrobat readerdan daha hızlı ve iyi pdf açıyor. Mutlaka yükleyin.
    10. Sloved sözlük programını aynı yerden yükleyin. İngilizce türkçe ve tersi olarak çeviri yapabilir.
    11. Kırmızı telefon tuşuna basarak oradan güç tasarrufu modunu seçin. Telefonunuzun parlaklık ve diğer ayarlarını gerektiğinde kısarak şarjınızı uzatır.
    12. En Yukarıdan aşağıya kaydırdığınızda çıkan menüden 3G yi kullanmayacağınız zaman çift mod yerine GSM seçin . Wi fi yi kapatın. Bağlantılardan NFC yi kapatın. Navigasyonu kullanmadığınız zaman : Ayarlar /uygulama ayları /konumlandırma /konumu bula hayır deyin.Bir de fotoğrada konum ekle seçeneğini yine ayarlardan bulup hayır deyin. Bu ayarlar pilin ömrünü çok çok uzatır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 26 Eylül 2012; 0:04:59 >

• quote:

quote:

Merhaba sizinle aynı durumdayım. İlk dokunmatik telefonum. Evet atabiliyorsunuz. Yer sorduğunda hafıza kartını seçiyorsunuz zaten hafıza kartı seçili oluyor defaultta değiştirmeyin yeter...
    1.Video ve altyazıyı kendi programı çok güzel bir şekilde oynatıyor. Başka programa gerek yok. Yalnız indirdiğiniz altyazıları not defteri ile açın kodlamasını unicode ya da utf8 olarak değiştirerek yeniden kaydedin yoksa görmez ya da karakter sorunu olur.
    2.Opera mini ve opera mobile tarayıcılarını indirin. İkisi de güzel.Kendi tarayıcısının da avantajları var fakat normal internette gezintiye en çok benzeyen opera mobile. Çoğu siteyi de tam olarak açıyor (flash player telefonda yok o yüzden bazı sitelerdeki uygulama ve filmleri izleyemezsiniz)
    3.Müzik için kendi programı yeterli.
    4.App stop programı mutlaka edinin.Arka plandaki uygulamaları kapatarak şarj süresini ikiye katlayarak benim gibi 1 hafta kullanabilirsiniz.
    5. Battery monitör ile şarjınızı en çok hangi programların yediğini ve şarj yüzdesini görebilirsiniz.
    6. Asfalt 6, pes 2011 ve Assasins creed oyunlarını nette bulabilirsiniz. Ücretsiz versiyonları(anlayan anladı) maxi cep sitesinde var. Telefonu hacklemenize gerek yok.
    7.ÖNCELİKLE Mutlaka FP1 güncellemesini Nokia suite ile bilgisayarınızdan kurun.(Önce nokia suite programını tabi)
    8.Kendi navigasyonu gayet güzel yeterli ve orjinal. Haritasını güncelleyerek türkiye seçip yükleyin(wi fi ile). Sesli navigasyonu da yükleyin. Araba resminin olduğu ikondan menüyü açabilirsiniz (sürüş modu)
    9. Smart office programının da ücretsiz versiyonu aynı sitede var. Çok iyi bir program office ve pdf dosyalarını açıyor. Acrobat readerdan daha hızlı ve iyi pdf açıyor. Mutlaka yükleyin.
    10. Sloved sözlük programını aynı yerden yükleyin. İngilizce türkçe ve tersi olarak çeviri yapabilir.
    11. Kırmızı telefon tuşuna basarak oradan güç tasarrufu modunu seçin. Telefonunuzun parlaklık ve diğer ayarlarını gerektiğinde kısarak şarjınızı uzatır.
    12. En Yukarıdan aşağıya kaydırdığınızda çıkan menüden 3G yi kullanmayacağınız zaman çift mod yerine GSM seçin . Wi fi yi kapatın. Bağlantılardan NFC yi kapatın. Navigasyonu kullanmadığınız zaman : Ayarlar /uygulama ayları /konumlandırma /konumu bula hayır deyin.Bir de fotoğrada konum ekle seçeneğini yine ayarlardan bulup hayır deyin. Bu ayarlar pilin ömrünü çok çok uzatır...

dediğim gibi ilk dokunmatik telefonum pek anlamıyorum bu işlerden, zahmet verdik kusura bakma tane tane anlatmışsın çok sağol yardımların için

• bugün 1-2 tane oyun indirdim, yalnız indirme sırasında kayıt etme yeri gibi bi seçenek çıkmadı direk telefon hafızasına attı bunları hafıza kartına taşımanın yolu varmıdır ? telefonu ilk kez şarj ettikten sonra sabah saat 10 da açtım telefonu ve bu saatten beri sürekli kurcalıyorum 3g sürekli açık 2-3 saat wi-fi açık kaldı deli gibi nette geziorum arada oyun oynuyorum ve şarjım şu anda yarıda umarım hep böle devam eder (:
  • quote:

bugün 1-2 tane oyun indirdim, yalnız indirme sırasında kayıt etme yeri gibi bi seçenek çıkmadı direk telefon hafızasına attı bunları hafıza kartına taşımanın yolu varmıdır ? telefonu ilk kez şarj ettikten sonra sabah saat 10 da açtım telefonu ve bu saatten beri sürekli kurcalıyorum 3g sürekli açık 2-3 saat wi-fi açık kaldı deli gibi nette geziorum arada oyun oynuyorum ve şarjım şu anda yarıda umarım hep böle devam eder (:

Mağazadan mıydı yoksa nokia suite ile miydi ne uygulamaların nereye kurulcağını seçiyordun nokia hesabın sayesinde. Direk uygulamayı o seçtiğin bölüme kuruyor; kurulum sırasında nereye kurulacağını sormuyordu.
  • nokia 603 için şifre ve kullanıcı adlarını saklamak için bir uygulama varmı acaba..günlük gibi birşey arıyorum ama ücretsiz olmalı..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hard formatı nasıl atıyoruz peki hocam?
    smslerin beklemesi olayı beni rahatsız etmeye başladı...

• *#7370#
    ile soft format atabilirsin. Ama şunu belirteyim telefona yüklü gelen bütün oyunlar ve şarkılar uçuyor. Mağazada kafayı yiyebiliyor. Bunları göze alarak yapman lazım çünkü sonradan uygulamaların indirilip yüklenmesi uzun iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 30 Eylül 2012; 23:05:04 >
  • 603 alacaktım fakat paramı riske edemedim Motorola Atrix aldım arkadaşlar symbian'ın geleceği olmadığı icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.