Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler bugün pes2011 ve assasins creed altairs bilmemne oyununu yükledim. Yavru bilgisayar gibi maşallah. 8 GB class 10 kart alıp video ile doldurdum. Sergio Leone'nin westernlerinden attım, Pulp Fiction attım, Bi de eğlencelik GORA filmi attım:) belki ıssız adaya düşersem izlerim bu filmleri:) Neticede ne yüklersen yükle telefon olarak kullanılacak... Ha zor zamanda hd kamera ile önemli bir an çekilebilir, yolda belde internet, navigasyon lazım olabilir ama asıl amaç her zaman telefon. Şu arka kapağa fena halde taktım dediğiniz gibi önden güzel ama elde tutuş hissi çok kötü. Kapak patchi yayınlasalar bari ele gelen :)
    Bu gravity ovi mağazada 15 kağıt. Bazı uygulamaların eski versiyonları ücretsiz olarak yüklenebiliyor netten bulmak mümkün ama açıkçası hack olayıyla uğraşmak istemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 13 Eylül 2012; 19:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaiNStreaM

Gençler bugün pes2011 ve assasins creed altairs bilmemne oyununu yükledim. Yavru bilgisayar gibi maşallah. 8 GB class 10 kart alıp video ile doldurdum. Sergio Leone'nin westernlerinden attım, Pulp Fiction attım, Bi de eğlencelik GORA filmi attım:) belki ıssız adaya düşersem izlerim bu filmleri:) Neticede ne yüklersen yükle telefon olarak kullanılacak... Ha zor zamanda hd kamera ile önemli bir an çekilebilir, yolda belde internet, navigasyon lazım olabilir ama asıl amaç her zaman telefon. Şu arka kapağa fena halde taktım dediğiniz gibi önden güzel ama elde tutuş hissi çok kötü. Kapak patchi yayınlasalar bari ele gelen :)
    Bu gravity ovi mağazada 15 kağıt. Bazı uygulamaların eski versiyonları ücretsiz olarak yüklenebiliyor netten bulmak mümkün ama açıkçası hack olayıyla uğraşmak istemem...

telefonun sadece yanlarını ve arkasını kapatan silikon kılıflar var piyasada. Bunlar belki kayma sorununu bir nebze azaltabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

Gençler bugün pes2011 ve assasins creed altairs bilmemne oyununu yükledim. Yavru bilgisayar gibi maşallah. 8 GB class 10 kart alıp video ile doldurdum. Sergio Leone'nin westernlerinden attım, Pulp Fiction attım, Bi de eğlencelik GORA filmi attım:) belki ıssız adaya düşersem izlerim bu filmleri:) Neticede ne yüklersen yükle telefon olarak kullanılacak... Ha zor zamanda hd kamera ile önemli bir an çekilebilir, yolda belde internet, navigasyon lazım olabilir ama asıl amaç her zaman telefon. Şu arka kapağa fena halde taktım dediğiniz gibi önden güzel ama elde tutuş hissi çok kötü. Kapak patchi yayınlasalar bari ele gelen :)

telefonun sadece yanlarını ve arkasını kapatan silikon kılıflar var piyasada. Bunlar belki kayma sorununu bir nebze azaltabilir.

Eywallah. Ben de aynı şeyi düşündüm. Şu an için görünen tek çözüm o. Telefonculara uğrayıp kılıflara bi bakıcam.

• Bende kapaktaki NOKIA yazısının harfleri düştü Sizde de aynı sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri169

Bende kapaktaki NOKIA yazısının harfleri düştü Sizde de aynı sorun var mı?
    Hacı nasıl düşürmeyi başardın tebrikler vallaha Bu arada telefonu kılıfsız kullanıyorum arka kapakta bir çizik bile yok Genel olarak telefonun dış gövdesi çizilmeye dayanıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

quote:

Hacı nasıl düşürmeyi başardın tebrikler vallaha Bu arada telefonu kılıfsız kullanıyorum arka kapakta bir çizik bile yok Genel olarak telefonun dış gövdesi çizilmeye dayanıklı.

Telefonu aldım 2. ya da 3. ay "K" harfi düştü. Bir süre sonra bir harf daha düştü. Bende diğer harfleri de çıkarttım daha düzgün dursun diye Kapakta çiziklerle dolu. Yeni bir kapak 17 lira sanırım. Yeni bir kapak birde koruma alacağım.

Ekleme: Fotoğrafını çekeyim dedim. (Gece olduğu ve yakın çekim olduğu için bulanık)

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagri169 -- 14 Eylül 2012; 0:44:00 >

• quote:

Bende düşmedi, şubattan beri kullanıyorum.
  • Motorola motoluxe de 590 liraya düşmüş hepsiburada azıcğı orada sitesinde. Yaw ben telefon alıyorum üreticiler fiyat kırıyorlar. İphone 5 de amerikada 200 dolardan satışa girmiş. O zaman iphone 4 TR de 600 'lere düşer yakında...
    Motoluxe nin uzunluğu bizimkinden çok az milimetrenin onda üçü fazla. Ekranı 4 inch ve 400x800 civarı çözünürlük var. Tablet tadında internet deneyimi demek bu. Tabi eksileri de var: işlemcisi, kamerası filan ama malzeme kalitesi metal + kaplama kaymaz plastik... Kısaca ortalık şenlenmiş. Neyse fiyat/performans olarak bizim cihaz da akar gider...
  • "İphone 5 de amerikada 200 dolardan satışa girmiş"
    Hacı o kontratlı fiyat o yüzden büyük indirimler bekleme...
  • Arkadaşlar bende Nokia 604 Grubuna katılıyorum sanırım döndük dolaştık yine Symbian'a vardık bundan 6-7 ay önce büyük zorluklarla aldığım ve severek beğenerek kullandığım Nokia 5230'umu sattım bilen bilir cfw geliştiriyordum ve son olarak belle arayüzlü cfw yapmıştım ve sonunda farklılık istediğim için bir hata yaparak sattım spot Samsung star 2 denen dandik telefonu sattım ve 1 ay bile dayanamadım is arkadasıma hediye ettim ardından 1 ay Çin malı telefon kullandım elime para geçince Xperia X8 aldım sonra is değiştirince maaş derdi kalmayinca peşin para xperia S aldım ilk geldigi hafta beğenmedim onu kardesime verdim ve kardesimden xperia X8'i geri aldım 1 ay kullandım onuda sattım cunku android'in bes para etmez bir sistem oldugunu anladim iOS keyfini yasamak için başlangıç olarak İPod touch 4 aldım onuda çaldırdım ve Nokia 1200 kullandım bir arkadasımdan emanet alarak ve dayanamadım Nokia 5130 aldım ucuz yollu ikinci el kendime telefon bakınırken Xperia X8'i aldığım zaman tereddüt'te kaldığım 603 için araştırmalara koyuldum teknosa'da inceledim ve bana Nokia 5230'daki rahatlığı keyfi güveni fazlasıyla verdi 20 Eylül 2012 tarihinde yani Perşembe gunü alıyorum İnşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu bilgisayara bağlayıp sonra bilgisayardan çıkardıktan sonraki ilk 5-10 saniyede donma yaşayan var mı benim gibi? Yoksa telefonumda 6000 mesaj olmasından ve 16 gb lık SD kart kullanmamdan mı kaynaklanıyor?
  • quote:

Telefonu bilgisayara bağlayıp sonra bilgisayardan çıkardıktan sonraki ilk 5-10 saniyede donma yaşayan var mı benim gibi? Yoksa telefonumda 6000 mesaj olmasından ve 16 gb lık SD kart kullanmamdan mı kaynaklanıyor?

O bende de oluyor sebebi büyük ihtimal telefona veri transveri yapıldı mı diye tarama yapmasıdır.
  • Merhaba arkadaşlar

ben iphone 4s kullanıyordum fakat iphone 4s beni artık sıktı o güzelim uygulamarı küçük ekranda kullanmaktan bıktım ve ipad aldım 1 aydır kullanıyorum
    gerçekten çok memnunum, şimdi telefon olarak wifi hotspot yapabileceğim bir cihaz arıyordum ve nokia 603'e karar verdim fakat bu cihaz hakkında biraz çelişkilerim var zamanında 5800 beni kanser etmişti yüklemediğim cfw vs. ıvız zıvır kalmamıştı bu cihaz nasıl alayım mı almayayım mı ne dersiniz ? bu arada cihazı alsammı ? uzun vadeli kullanacağım ipad+603 bu kombinasyonu 3 sene filan bozmayı hiiiiç düşünmüyorum mesajımı alıntılarsanız çok sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Merhaba arkadaşlar

ben iphone 4s kullanıyordum fakat iphone 4s beni artık sıktı o güzelim uygulamarı küçük ekranda kullanmaktan bıktım ve ipad aldım 1 aydır kullanıyorum
    gerçekten çok memnunum, şimdi telefon olarak wifi hotspot yapabileceğim bir cihaz arıyordum ve nokia 603'e karar verdim fakat bu cihaz hakkında biraz çelişkilerim var zamanında 5800 beni kanser etmişti yüklemediğim cfw vs. ıvız zıvır kalmamıştı bu cihaz nasıl alayım mı almayayım mı ne dersiniz ? bu arada cihazı alsammı ? uzun vadeli kullanacağım ipad+603 bu kombinasyonu 3 sene filan bozmayı hiiiiç düşünmüyorum mesajımı alıntılarsanız çok sevinirim teşekkürler

First of all Sanırım yaşlanmışım. Bu yeni nesili anlamak mümkün değil:) İki yukarıdaki arkadaşın telefon alma satma hikayesinden film çıkar. Bi telefonla bu kadar uğraşılır mı ya. Altı üstü telefon...
    Android almama sebebim android ve ios cihazların arka plan çalışmalarından dolayı çok pil tükettiğini okumamdı. Cihaz bugün sabah 7 ' de şarjı dolarak prizden ayrıldı. Şu anda saat 21.45 ve pil %82 seviyesinde. Bu süre zarfında denemelik asvalt 6 oynandı, bir iki fotoğraf, 10-15 dakika opera mobile, 1 dakika civarı da telde konuştum...
    Battery monitör programından baktığım kadarıyla bu % 18'in tamamına yakınını opera ve asvalt 6 oyunu yemiş... Buradan şu sonuç çıkıyor: Kurcalamassan bu telefonun şarjı 4-5 gün yeter, Kurcalarsan 1 günde biter.Ki burada nokianın pil yönetimini övüyorum. Arka planda çalışan çok az program var güç tasarrufu modunda. Onları da app stop programıyla kapadın mı pilin kolay gitmiyor. Bende navigasyon cihazı var. Şarjı 2 saat gidiyor, fotoğraf makinesi var su gibi içiyor pili özellikle kamera çekiminde.E oyun oynarsan grafik işlemcisi de devreye giriyor. Yani bu tip cihazları kurcalayıp da pil ömrü beklemek zaten enayilik. Ama sadece telefon olarak kullanacaksan nokia konuşma süresi olarak piyasadaki en iyi cihazı yapmış 603 ile rakipsiz..
    Ele gelen telefon değil. Bu beni çok üzdü. hani eline alıp çevirirsin filan böyle. Kesinlikle tadı yok. Madem aypedin var bence önce bi tart telefonu. İyice sağını solunu incelemeden alma. Zaten zamane telefonlarının hepsi at gibi. İnternete girio, oyun oynuo, tarhana çorbası bilem yapio...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 16 Eylül 2012; 22:00:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alicoooo

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Arkadaşlar bende Nokia 604 Grubuna katılıyorum sanırım döndük dolaştık yine Symbian'a vardık bundan 6-7 ay önce büyük zorluklarla aldığım ve severek beğenerek kullandığım Nokia 5230'umu sattım bilen bilir cfw geliştiriyordum ve son olarak belle arayüzlü cfw yapmıştım ve sonunda farklılık istediğim için bir hata yaparak sattım spot Samsung star 2 denen dandik telefonu sattım ve 1 ay bile dayanamadım is arkadasıma hediye ettim ardından 1 ay Çin malı telefon kullandım elime para geçince Xperia X8 aldım sonra is değiştirince maaş derdi kalmayinca peşin para xperia S aldım ilk geldigi hafta beğenmedim onu kardesime verdim ve kardesimden xperia X8'i geri aldım 1 ay kullandım onuda sattım cunku android'in bes para etmez bir sistem oldugunu anladim iOS keyfini yasamak için başlangıç olarak İPod touch 4 aldım onuda çaldırdım ve Nokia 1200 kullandım bir arkadasımdan emanet alarak ve dayanamadım Nokia 5130 aldım ucuz yollu ikinci el kendime telefon bakınırken Xperia X8'i aldığım zaman tereddüt'te kaldığım 603 için araştırmalara koyuldum teknosa'da inceledim ve bana Nokia 5230'daki rahatlığı keyfi güveni fazlasıyla verdi 20 Eylül 2012 tarihinde yani Perşembe gunü alıyorum İnşallah.

Dostum gözlerimden yaş geldi desem yeridir.ne acıklı hikayen var..Kötü şeyler olmuş geçmiş olsun..Hayırlısı olsun bende 603 almak istiyorum da tablet ile takas yapmak istiyorum.bakalım.

Biraz yanlış yazmışım ama idare edin işten gelince yazdım yorgun argın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Merhaba arkadaşlar

First of all Sanırım yaşlanmışım. Bu yeni nesili anlamak mümkün değil:) İki yukarıdaki arkadaşın telefon alma satma hikayesinden film çıkar. Bi telefonla bu kadar uğraşılır mı ya. Altı üstü telefon...
    Android almama sebebim android ve ios cihazların arka plan çalışmalarından dolayı çok pil tükettiğini okumamdı. Cihaz bugün sabah 7 ' de şarjı dolarak prizden ayrıldı. Şu anda saat 21.45 ve pil %82 seviyesinde. Bu süre zarfında denemelik asvalt 6 oynandı, bir iki fotoğraf, 10-15 dakika opera mobile, 1 dakika civarı da telde konuştum...
    Battery monitör programından baktığım kadarıyla bu % 18'in tamamına yakınını opera ve asvalt 6 oyunu yemiş... Buradan şu sonuç çıkıyor: Kurcalamassan bu telefonun şarjı 4-5 gün yeter, Kurcalarsan 1 günde biter.Ki burada nokianın pil yönetimini övüyorum. Arka planda çalışan çok az program var güç tasarrufu modunda. Onları da app stop programıyla kapadın mı pilin kolay gitmiyor. Bende navigasyon cihazı var. Şarjı 2 saat gidiyor, fotoğraf makinesi var su gibi içiyor pili özellikle kamera çekiminde.E oyun oynarsan grafik işlemcisi de devreye giriyor. Yani bu tip cihazları kurcalayıp da pil ömrü beklemek zaten enayilik. Ama sadece telefon olarak kullanacaksan nokia konuşma süresi olarak piyasadaki en iyi cihazı yapmış 603 ile rakipsiz..
    Ele gelen telefon değil. Bu beni çok üzdü. hani eline alıp çevirirsin filan böyle. Kesinlikle tadı yok. Madem aypedin var bence önce bi tart telefonu. İyice sağını solunu incelemeden alma. Zaten zamane telefonlarının hepsi at gibi. İnternete girio, oyun oynuo, tarhana çorbası bilem yapio...

Hocam zaten yıllardır symbian kullandım üstelik standart değil üst düzey kullandım akla gelmeyecek isler yaptım ama emin ol hiç bişey iosun yerini tutmuyor ben o kadar memnun kaldım ki iPad aldim şimdi gelelim asıl soruna zaten bu cihaz bana alo desin ipadi internetsiz bırakmasın yeter bunuda fazlasıyla yapacak bir cihaz baya araştırdım bugün

• Alcatel One Touch 995 almakta karar kıldım arkadaslar üzgünüm

• Tam 6 gün 4 saat oldu şarj edeli.Geceleri telefonu hiç kapatmadım ve uçak moduna da almadım. Çok az telefon konuşması, her sabah alarm, totalde denemelik 10-15 dakika navigasyon, 10-15 dakika asvalt6, 10-15 dakika opera mobile, şu anda şarj seviyesi %9'da...Bu telefonun şarjı 1 hafta rahat gider aplikasyonsuz. Bu bir rekor...
    Başarımın sırrı: şebeke olarak GSM, Konumlama kapalı, wifi kapalı, arka plan programları App stop ile kapalı ve güç tasarruf modu.
    Bu telefon telefon olarak kullanacak adamın şarjıyla yüzünü güldürür...
    Adam ekşi sözlüğe yazmış 10 saat kurcaladım, video izledim,oyun oynadım, internete girdim vs şarjı çabuk bitiyor diye bağlamış. Kardeşim notebookla dahi bu dediklerini yap san pilin 2 saatte biter. Önemli olan konuşma süresi ve bekleme süresidir. Bu telefonun konuşma süresi 16 saat yani şu ana kadar yeryüzündeki icat olunmuş telefonlar arasında en iyisi. Bekleme süresi de bu tarz bi telefona göre gayet iyi. 3.5 " lik, 16 milyon renkli, 1000 nitlik telefon bu. Ekrana şöyle bir bakmak için açsan bile bu sana elektrik faturası olarak dönecektir elbette...
    Şekil şemaline de azcık çalışsalarmış afeti devran bir telefon olacakmış. Denizi geçip derede boğulmuşlar malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 22 Eylül 2012; 11:15:10 >

• güncellemeleede microsoft apps 2.01 cıktı. Bi zararı var mıdır yüklesem. Mesajlarım fln sapıtmaz dimi öyle ni sorun hatırlıyorum sanki eski sürümünde. Var mı deneyen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet8824

güncellemeleede microsoft apps 2.01 cıktı. Bi zararı var mıdır yüklesem. Mesajlarım fln sapıtmaz dimi öyle ni sorun hatırlıyorum sanki eski sürümünde. Var mı deneyen ?

Denemeyin. Sorunlu uygulama o. Mesajlarınız ertelenir sürekli.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.