Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fp1 güncellemesini yaptım ama bi farklılık göremedim fp1 güncellemesiyle gelen yenilikler nedir bide fp2 güncellemesi gelecek diyorlar bu güncelleme 603 içinde geçerlimi ?
  • FP1 güncellemesinde arayüzde ufak tefek birçok değişiklik var, geçişler daha akıcı bir de telefon çok daha stabil çalışıyor. FP1'den önce takılmalar olabiliyordu bende.

FP2 muhtemelen 603 için de gelecek. Merakla bekliyorum çünkü lock screen değişiyor, bir düğmeye basmak yerine swipe yaparak telefonun kilidini açacağız. Telefonu cebimden çıkarıp saate bakıp geri cebime koyarken arada sırada yanlışlıkla o düğmeye basıyordum ve kilidi açılıyordu o yüzden bana oldukça gerekli o özellik :)
  • eski telefonumda (nokıa 6300) kulaklıkta bulunan tuşla müzigi degiştirebiliyordun ama 603'te bu olmuyor müzigi degiştirmek için tuş kilidini açmak gerekiyor gerçekten sinir bozucu :/
  • wi-fi ye bağlanamıyorum.yapılandırmak gerekiyor diyor. yapılandır diyorum saatlerce bekliyor.sizce sebebi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

wi-fi ye bağlanamıyorum.yapılandırmak gerekiyor diyor. yapılandır diyorum saatlerce bekliyor.sizce sebebi nedir

hallettim çözümü başka bir konuda var.
  • Selam arkadaslar. N603 mobil veri kapali oldugu halde gps uydularina baglaniyor telefonun ustunde uydu isareti cikiyeor bunu nasil kapatabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssenginss

Selam arkadaslar. N603 mobil veri kapali oldugu halde gps uydularina baglaniyor telefonun ustunde uydu isareti cikiyeor bunu nasil kapatabilirim ?

fotoğraf veya video çektikten sonra mı uydu işareti çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

Selam arkadaslar. N603 mobil veri kapali oldugu halde gps uydularina baglaniyor telefonun ustunde uydu isareti cikiyeor bunu nasil kapatabilirim ?

Evet dostum ya ayni dedigin gibi nedir bunun cozumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Evet dostum ya ayni dedigin gibi nedir bunun cozumu ?

Menü>Ayarlar>Gizlilik>Knm. blgsn. Kamera'ya kydt.>Hayır

• çözümü aynen eP_362 nin dediği gibi.
  • quote:

çözümü aynen eP_362 nin dediği gibi.

Arkadaslar cok tesekkur ederim. Bir yakinim soruyordu cozememistim.

• Beyler wifi'ye bağlanınca sınırlı bağlantı sorunun çözümü var mıi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <=

Sistem Özellikleri
    İşletim Sistemi: (Symbian) Nokia Belle FP1
    İşlemci: 1 GHz ARM 11
    GPU: Broadcom BCM2763 @ 250 MHz
    RAM: 512 MB
    ROM: 1 GB
    128 MB paylaşımsız grafik belleği

Şebeke Özellikleri
    2G: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    3G: HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100

Fiziki Özellikler
    Boyutlar: 113.5 x 57.1 x 12.7 mm
    Hacim: 74.4 cc
    Ağırlık: 109.6 g

Ekran Özellikleri
    Tipi: Gelişmiş kontrast ve izleme açıları için IPS teknolojisine ve sınıfının en iyisi dış mekan performansına sahip TFT-LCD ClearBlack ekran
    1000 nit parlaklık
    Çözünürlük: 16:9 nHD (640 x 360 piksel)
    Boyut: 3.5 inç (~210 PPI)
    Renk Derinliği: 16M
    Dokunmatik: Kapasitif algılayıcı, Multi-touch desteği
    Ek Özellik: Yakınlık sensörü, ışık sensörü, ivme sensörü

Hafıza Özellikleri
    Dahili Hafıza: 2 GB
    Harici Hafıza: Maksimum 32 GB

Bağlantı Özellikleri
    GPRS: Class 33
    EDGE: Class 33
    3G: HSDPA 14.4 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps
    WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n
    Bluetooth: v3.0
    NFC desteği
    USB: microUSB v2.0, USB OTG
    3.5 mm kulaklık girişi
    TV Çıkışı

Görüntüleme Özellikleri
    Kamera: Sabit odaklı 5 MP (2592х1944)
    Dijital zoom: 2x
    Ek Özellik: Konum işleme, yüz tanıma
    Video: 720p@30fps

Güç Yönetimi:
    Konuşma süresi (maksimum):
    GSM 16 saat
    WCDMA 7 saat
    Bekleme süresi (maksimum):
    GSM 460 saat
    WCDMA 490 saat
    Video oynatma süresi (H.264 720p, 25 kare/saniye, maksimum): 10 saat
    Müzik çalma süresi (çevrimdışı mod, maksimum): 75 saat
    3G'de tarama 7 saat

http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-603

Benzer fiyatlı Nokia 700 ü tercih ederim. Amoled ekran ve kamera flası var ekstradan. ama ekranı kücük (3.5" vs 3.2")

• kardeşim nokianın sitesine bakarsan nokia 603 ekranının amoled olduğunu görürsün nokianın sitesi bilgileri güncellemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

kardeşim nokianın sitesine bakarsan nokia 603 ekranının amoled olduğunu görürsün nokianın sitesi bilgileri güncellemiş

Evet Nokia'nın sitesinde öyle yazılmış ama bildiğim kadarıyla öyle olmaması lazım. 701 modeli ile aynı ekran teknolojisine sahip ve 701 için LCD Transmisif yazıyor.
  • selam arkadaşlar herkese hayırlı forumlar,
    nokia 603'ü yeni aldım, ovi suite'ye bağladığımda cihaz bağlantısını almıyor. c6 ve 5800 da kullanıyoruz, onlar rahatlıkla bağlanıyor yanlız 603'ü bi türlü bağlayamadım... yardımcı olmanızı bekliyorum
  • arkadaşlar ilgili cevabı vermiş gerçi ama o özellik kullandığınız zaman güzel bi özellik.

Haritalarda dolaşırken fotoğraf çektiğiniz yerlerde direk fotoğrafları görüyorsunuz. hangi fotoğrafı nerde çektiğinizi de bulabiliyorsunuz
  • NFC ile nasıl para ödeniyor program falan mı lazım bide kart geçen her yerde nfc ile para ödenebiliyor mu
  • Bu telefon kimlere göre,
    Günlük olarak, telefon konuşması yapıp internete girenlere, e-posta okuyup müzik dinleyenlere ve telefondan film izleyenlere göre

Avantajlı yanları
    - Symbian Belle, ilk defa akıllı telefon kullanacaklar için oldukça basit bir arabirim sunuyorç anlaşılması ve yönetilmesi oldukça kolay.
    - 5mp fotoğraf makinesi benzer makinelere göre fena çekmiyor. Ama
    - Kamerasından 720p çekilen videolar oldukça iyi.
    - Ekranı bu telefonun en iyi özelliklerinden biri. Keskin, renkler çok iyi ve güneş altında çok fazla solgun görünmüyor.
    - NFC ve bluetooth 3.0 mevcut. NFC sınırlı kullanım alanına sahip ama yaygınlaşıyor.
    - Fiyatı (fiyatına göre alınabilecek en iyi multimedya telefonlardan biri)
    - Microsoft uygulamaları (Skype, Office, OneNote, Skydrive) ve bunlar hesabınızla entegre çalışıyorlar.
    - Şık tasarım (kişisel). Siyah olan zarif duruyor ve telefonu elinize aldığınızda sağlamlık hissi uyandırıyor.
    - Windows kullanıcıları Nokia Suite ile oldukça iyi çalışıyor.
    - Nokia Maps bulunduğum yerler için eski harita sunsa da telefonla beraber ücretsiz gelen navigasyon yazılımı(android de ücretli olarak sunuluyor)
    - Telefon kullanıma bağlı olarak bir günü rahat çıkarıyor. İkinci gün ortasında ise pili bitiyor. Wifi veya 3g ağını açmadığınız sürece 2. günü de rahatlıkla çıkarablirsiniz.

Eksik yanları
    - symbian belle için artık çok fazla oyun ve program çıkmıyor ama varolan programlarla hayatınıza devam edebilirsiniz. (Gravity en iyi twitter istemcisi, Opera Mobile en iyi tarayıcı, Opera Mini düşük internet paketi kullandığınızda verilerinizi kurtarır, daha fazla uygulama bulunuyor ama biraz bakmak gerekli)
    - Kamerasında flash bulunmuyor. Bu, akşam çekilen fotoğrafları unutun demek.
    - Telefonun ekranı küçük ve telefon kalın(göreceli) bu telefon diğer akıllı telefonlar kadar ince ve büyük ekrana sahip değil.
    - Tek el qwerty klavyede mesaj yazılamıyor. Tuşlar normalde çok küçük, Türkçe klavyedeki ğ,üş,i,ö,ç gibi klavyenin sonuna eklenen harfler de gelince iyice küçülüyor. (FP2'de bunu değiştireceklerini düşünüyorum)
    - 1Ghz işlemcisi olmasına rağmen bazen takılmalar olabiliyor.

Kısaca komple bir paket olarak bakıldığında Nokia 603 size çok fazla şey sunuyor.

• Telefonu yaklaşık 2 saat önce aldım bakabildiğim kadarıyla şuan için gördüğüm tek eksisi klavyesi gerçekten küçük rahat mesaj yazılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.