Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dlna nasıl kullanılır arkadaslar bende laptobumla telefonum arası medya görüntülemek istoyrum ama başaramadım yapabilen var mı ?
  • mesaj yazarken t9 sözlük kaybolmuş.. T9 u başka bir yerden yükleme imkanı varmı?
  • Eski sürüm (FP1) çok daha stabildi. Tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Bazı programlar çalışmıyo bunda. Biraz yenilik var ama diğeri daha hızlı...
  • şöyle bi sorunla karşılaştım; yabancidiziizle, dizimag gibi sitelerden kendi web browseri ile dizi izlerken görüntü kalitesi süper oluyo ancak dizinin partları arası geçiş yaparken tarayıcı kendiliğinden kapanıyor, bunu deneyen böyle bi sorunla karşılaşan oldumu acaba? opera mobile izle izlemeyi denediğimde her sitede video açmıyo ve açtığı zamanda görüntü kalitesi düşüo. opera yerine başka bir web browser tavsiye edebilecek olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastieL_86

şöyle bi sorunla karşılaştım; yabancidiziizle, dizimag gibi sitelerden kendi web browseri ile dizi izlerken görüntü kalitesi süper oluyo ancak dizinin partları arası geçiş yaparken tarayıcı kendiliğinden kapanıyor, bunu deneyen böyle bi sorunla karşılaşan oldumu acaba? opera mobile izle izlemeyi denediğimde her sitede video açmıyo ve açtığı zamanda görüntü kalitesi düşüo. opera yerine başka bir web browser tavsiye edebilecek olan varmı?

Castiye kendi browseri flash sitelerin bazılarını açabiliyor daha doğrusu filmleri açıyor. Çok stabil olmasa da... Çünkü kendi browseri flash lite destekliyor.Başka bir browserla flash açamassın. FP1 e sorunsuz dönüş nasıl olabilir acaba arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 13 Ekim 2012; 20:46:53 >
  • kesinlikle eski sürüm daha iyiydi..pişmanım..mesaj yazılmıyor..t9 sözlük gitmiş..telefonun içine ettiler.. kurulu düzeni neden bozuyorsun nokia...çöp olmuş telefon..
  • dlna ile bilgisayarındaki dosyalara erişebilen var mı bende olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Ayrıca gravity uygulaması ile twitter ve facebook hesaplarını çok daha iyi bir şekilde yönetebilirsin.

Selamlar,

Gravitiy kendi mağazasından 15 TL ile indirilen program değil mi? Ayrıca İngilizce mi? Türkçe değil gibi geldi?
  • quote:

*#7370#
    ile soft format atabilirsin. Ama şunu belirteyim telefona yüklü gelen bütün oyunlar ve şarkılar uçuyor. Mağazada kafayı yiyebiliyor. Bunları göze alarak yapman lazım çünkü sonradan uygulamaların indirilip yüklenmesi uzun iş.

Merhaba,
    Soft formatta başka neler uçuyor? Rehber, mesajlar gidiyor mu mesela? Sadece oyun ve şarkılar mı gidiyor?
  • İlave olarak, yeni güncellemeden sonra telefonu ancak kapalı iken şarj edebiliyorum. Açıkken şarj dolu uyarısı veriyor ve şarj etmiyor... Bir süre sonrada batarya zayıf deyip kapanıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkTAlp

quote:

Ayrıca gravity uygulaması ile twitter ve facebook hesaplarını çok daha iyi bir şekilde yönetebilirsin.

Selamlar,

Gravitiy kendi mağazasından 15 TL ile indirilen program değil mi? Ayrıca İngilizce mi? Türkçe değil gibi geldi?

Gravity uygulaması için para vermene gerek yok. Nette ararsan zaten bulabiliyorsun. Eğer bulamasazsan pm at.
  • quote:

quote:

*#7370#
    ile soft format atabilirsin. Ama şunu belirteyim telefona yüklü gelen bütün oyunlar ve şarkılar uçuyor. Mağazada kafayı yiyebiliyor. Bunları göze alarak yapman lazım çünkü sonradan uygulamaların indirilip yüklenmesi uzun iş.

Merhaba,
    Soft formatta başka neler uçuyor? Rehber, mesajlar gidiyor mu mesela? Sadece oyun ve şarkılar mı gidiyor?

Telefona kayıtlı rehber ve mesajlar da uçuyor. Nokia suite ile yedeğini almanı öneririm. Ben de cuma günü güncellemeyi yaptım ama üstte bahsettiğin gibi bir sorun oluşmadı. Tek sorunum telefonu yeniden hacklemem gerekiyor onun dışında başka bir sorunum yok.

• Bu arada fp1'e dönmek isteyen olursa "Navifirm ve Phoenix" programları ile nasıl firmware(cihaz yazılımı) yüklenebileceğini resimli olarak anlatabilirim. Tabi ki de müsait olunca
  • ilk zamanlar şarjı iyi gidiyordu ancak batarya perfomansı çok düştü. Şimdi nerdeyse hergün şarja takmak zorunda kalıyorum. Arada wifi açarsam gün içinde bile bitebiliyor. yeni güncellemeyi olumlu buldum. tuş kilidi dokunmatike yakışır şekilde olmuş. alttaki tuşları gereksiz buluyorum. Arada sırada belli olmuyor bazen bir uygulamayı kapatırken falan kilitlenebiliyor bu sırada arama gelirse hiçbir şey yapamıyorsunuz. Ne açma ne kapama pili çıkarmaktan başka çare yok. Açılışı çok yavaşladı diğerleri de öyle mi bilmiyorum. işletim sisteminden hiç memnun değilim. Uygulamaların çoğu iphone ve android için yapılıyor. Androidli bir arkadaşınız size bilmem şu programı yükle dediği zaman öyle kalıyorsunuz nokia mağazada hiç birşey yok. Çok basit saçma sapan uygulamalara para isteniyor. Bedavaların hemen hepsinde de reklam için internete bağlanıyor. hava durumu bazen yüklenmiyor. Fırsatını bulsam satıp androidli bir telefon alıcam ama hala çok pahalılar. Şarj süresi şöyle 3 gün full performans çalışan bir model de yok. Sürekli şarj edip kullanmak da bataryanın ömrünü bitiriyor. Bu telefonları iyice dandik yapmaya başladılar. insanları her yıl telefon değiştirmeye tüketmeye yönlendiriyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Gravity uygulaması için para vermene gerek yok. Nette ararsan zaten bulabiliyorsun. Eğer bulamasazsan pm at.

çok teşekkürler bulamadığım zaman yazarım sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

*#7370#

Merhaba,

Telefona kayıtlı rehber ve mesajlar da uçuyor. Nokia suite ile yedeğini almanı öneririm. Ben de cuma günü güncellemeyi yaptım ama üstte bahsettiğin gibi bir sorun oluşmadı. Tek sorunum telefonu yeniden hacklemem gerekiyor onun dışında başka bir sorunum yok.

tekrar teşekkürler :) suite i bilgisayarıma kuramadım. Bilgisayar çok eski olduğu için programı kurarken sorun çıkarttı. Farklı bir yedekleme var mı bildiğin? Windows mobile phonelarda webde hotmail şifresini kullanarak girilen my phone adında bir şey vardı. Gerçi sonra kaldırdılar onu da. Telefonum abuk sabuk şeyler yaptığı için format atmak istedim. Ama telefon ve mesaj uçuyorsa yapamayacağım :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

*#7370#

Merhaba,

tekrar teşekkürler :) suite i bilgisayarıma kuramadım. Bilgisayar çok eski olduğu için programı kurarken sorun çıkarttı. Farklı bir yedekleme var mı bildiğin? Windows mobile phonelarda webde hotmail şifresini kullanarak girilen my phone adında bir şey vardı. Gerçi sonra kaldırdılar onu da. Telefonum abuk sabuk şeyler yaptığı için format atmak istedim. Ama telefon ve mesaj uçuyorsa yapamayacağım :(

dosya yöneticisinde yedekleme kısmı hafıza kartına yedekleme yapıyordu bildiğim kadarı ile. Ama tam emin değilim

• quote:

Bu arada fp1'e dönmek isteyen olursa "Navifirm ve Phoenix" programları ile nasıl firmware(cihaz yazılımı) yüklenebileceğini resimli olarak anlatabilirim. Tabi ki de müsait olunca

anlatırsan iyi olur kardeş ya..ben hiç memnun değilim bu sürümden..f1 e dönmek istiyorum.. çünkü t9 sözlük benim elim ayağımdı..t9 sözlük gitmiş telefon çöp olmuş bence
  • Beyler bu akşam müsait olursam resimli anlatımı yaparım
  • Yedeği almak için rehberden seçeneklerden sekronize ile yedeğini,nokia hesabın üzerinden alabilirsiniz. Ama tam emin değilim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.