Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ...Umut...

arkadaşlar hafiza kartındaki fotolari galeride nasıl görebiliriz ?

Ben galeriye girdiğim zaman hem telefondaki hem karttaki fotoğrafları bir görüyorum. Galerideyken ve fotoğraflar liste halindeyken üst tarafta galeri yazısının hemen altında 2 adet seçim var sağdakini seçersem eğer sadece karttaki fotoğrafları görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: steen

Youtube downloader programı kullanıyorum. İndirirken, videoları 720p olarak dönüştürüp indirme gibi bi seçenek te var..

Bu programi ben de kurdum. Indirilen videolarin dogrudan hafiza kartina nasil kaydedilecegini bulamadim? Indirdigim videolarin telefonun kendi hafizasina kaydedilmesini istemiyorum. Bunu saglamanin bir yolu var mi?

Aynı dertten ben de muzdaribim. Şimdilik kopyalama yöntemiyle karta taşıyorum indirilenleri..
  • quote:

Son iki gundur klavyede yazi yazarken bir sorunla karsilasiyorum. Telefonun kendi tarayicisindan yazi yazarken cihaz birden bire donuyor. Herhangi bir sekilde tepki vermiyor. Telefonun kendine gelmesi icin bataryayi cikarip takmak zorunda kaliyorum. Fakat ayni sorun Opera Mobile ile yazi yazarken tekrarlanmiyor. Problem neden kaynaklaniyor olabilir? Cozum icin ne yapilabilir? Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

Arka planda açık uygulama varsa kapatarak deneyin bir de. Ayrıca web sitesi yükleme esnasındayken yapılan işlemleri pek sevmiyor kendi tarayıcısı. Yine bir çözüm bulamazsanız ayarlar/uygulama ayarları/varsayılan uygulamalardan internet taramayı opera olarak değiştirip, operayı sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Veya yedekleyip format yolunu seçebilirsiniz..

• Selamlar,

10 sayfayı da okudum ve okuduktan sonra siteye üye olmaya karar verdim, gerçekten çok yararlı bilgiler var. Benimse cevabını bulamadığım
    bazı sorularım olacak çünkü bu telefonu yeni aldım. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim;

- Twitter, Facebook gibi ekstra uygulamaları var mı?Yoksa mention vb bildirimler geldiğinde Whatsapp daki gibi ana ekranda uyarı çıkmıyor mu?
    Çıkabilenini bulmak mümkün müdür?

- Ek uygulamaya gerek olmadan şarjın yüzde kaç kaldığını görebiliyor muyuz?

- Tuş kilidine şifre koyabiliyor muyuz? Androidde ki gibi misal.

- Whatsapp ın arka planı değişmiyor ya da ben bulamadım, bu telefona ait bir durum mudur?

Bir iki sorum daha vardı da yoğunluktan toparlayamadım, bu sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Yine şahsi görüşüm, bu telefonu alıp ta takılma, donma, performans alamama vs. gibi şeyler harici memnun olmayan varsa bence Nokia 603'ten beklediği farklıdır, yanlış seçim yapmıştır. Bunu belirtirken markayı ya da modeli kötülemek yerine önce, ihtiyacıma göre telefon almamışım diyerek kendi seçimini tenkit etmelidir. Değilse yukarıda dediğim gibi aynı performans özelliklerine sahip diğer modellerin giriş seviyelerini ekstra 250-300 lira gibi bir bedel ödeyerek tercih edebilirlerdi.

takılma donma kilitlenme de var. bunlardan bahsetmedim çünkü işletim sistemi olan herşey kilitlenebilir çökebilir normaldir. Eğer çok sık oluyorsa problemdir. 603 te de zaman zaman kilitlenme ve donmalar yaşıyorum. bazen bir uygulama kulllanırken şu sıralar ibb trafikte kendi kendine telefonu re-start etmeye başladı. bazen de en kötüsü arama geldiğinde kilitlenebiliyor. bataryayı çıkarmadan hiçbirşey yapamıyorsunuz. Asla bir marka modeli kötüleme niyetinde değilim. aynı özelliğe fazla para vermek tamamen bütçe meselesi. yoksa hxiç kimse iphone almazdı. aynı özelliklerde hatta iphone killer tarzı telefonlar da var. ben sadece symbian işletim sistemini beğenmiyorum yoksa telefon olarak halen nokia tercihim olur. Ama şimdi alacağınız çihazınb telefon özelliği bazen geri planda kalabiliyor. sosyal ağlar, fotoğraf çekimi, ofis uygulamaları vs elinizdeki cihazı mobil pc gibi kullanmak istiyorsunuz. Bu noktada daha farklı modellere yönelmek gerektiğini düşünüyorum. Yoksa 603 çok iyi bir model ve ortalama kullanıcının tüm ihtiyaçlarını karşılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdiKosta

Selamlar,

10 sayfayı da okudum ve okuduktan sonra siteye üye olmaya karar verdim, gerçekten çok yararlı bilgiler var. Benimse cevabını bulamadığım
    bazı sorularım olacak çünkü bu telefonu yeni aldım. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim;

- Twitter, Facebook gibi ekstra uygulamaları var mı?Yoksa mention vb bildirimler geldiğinde Whatsapp daki gibi ana ekranda uyarı çıkmıyor mu?

- Whatsapp ın arka planı değişmiyor ya da ben bulamadım, bu telefona ait bir durum mudur?

Bir iki sorum daha vardı da yoğunluktan toparlayamadım, bu sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler şimdiden

- Tweetian, Gravity, Tweeties, fMobi, facinate gibi çeşitli uygulamalar var.
    - Ek uygulama olmadan yüzdelik görünmüyor.
    - Ayarlar>Telefon>Telefon yönetimi>Güvenlik ayarları>Telefon ve SIM kart>Tel. oto kilitlenme süresi
    - WhasApp'ta arka plan şu an için değişemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdiKosta

Selamlar,

Teşekkürler şimdiden

- sosyal ağlarda twitter facebook var. whats up da ücretsiz indirilebiliyor.
    - şarj yüzdesi için ek uygulamaya ihtiyaç var. kurdum ama hiç kullanmıyorum.
    - tuş kilidine şifre konmuyor.
    - whats up uygulamasını kullanmıyorum, beğenmedim. sürekli internet verisi alıyor.

• @forumnik tuş kilidine şifre konuluyor. Ayarlar>Telefon>Telefon yönetimi>Güvenlik ayarları>Telefon ve SIM kart>Tel. oto kilitlenme süresi
    WhatsApp'ı kapatmak için LeStartStop uygulaması var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steen

quote:

Son iki gundur klavyede yazi yazarken bir sorunla karsilasiyorum. Telefonun kendi tarayicisindan yazi yazarken cihaz birden bire donuyor. Herhangi bir sekilde tepki vermiyor. Telefonun kendine gelmesi icin bataryayi cikarip takmak zorunda kaliyorum. Fakat ayni sorun Opera Mobile ile yazi yazarken tekrarlanmiyor. Problem neden kaynaklaniyor olabilir? Cozum icin ne yapilabilir? Cevap veren arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

Arka planda açık uygulama varsa kapatarak deneyin bir de. Ayrıca web sitesi yükleme esnasındayken yapılan işlemleri pek sevmiyor kendi tarayıcısı. Yine bir çözüm bulamazsanız ayarlar/uygulama ayarları/varsayılan uygulamalardan internet taramayı opera olarak değiştirip, operayı sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Veya yedekleyip format yolunu seçebilirsiniz..

Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. Bu kadar basit bir sorun icin format atmayi dusunmuyorum. Dediginiz gibi web'de gezinirken Opera'yi kullanmaya ozen gosterecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fp1güncellemesinden sonra kamea çözünürlüğü 3.8 oldu nasıl 5 mp yapabiliriz
  • quote:

fp1güncellemesinden sonra kamea çözünürlüğü 3.8 oldu nasıl 5 mp yapabiliriz

fp2 guncellemesini almayi deneyebilirsiniz. Ben fp2 ile kullaniyorum. Kamera arayuzu ile ilgili de guncellemeler vardi bu pakette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kamera ayarlarından 5mp ayarlayabilmen lazım. Foto çekerken tam ekran kaplıyorsa 3.8 yanlardan boşluk kalıyorsa 5mp dedir.
  • quote:

Fotoğraf ayarlarında 4:3 oranını seçerseniz 5MP olabilmesi lazım. Muhtemelen şu an 16:9 oranı seçili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuLuuuuuu -- 25 Ekim 2012; 13:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu

quote:

Fotoğraf ayarlarında 4:3 oranını seçerseniz 5MP olabilrmesi lazım. Muhtemelen şu an 16:9 oranı seçili.

o ayarları nerden yapcaz ?
  • quote:

quote:

quote:

Fotoğraf ayarlarında 4:3 oranını seçerseniz 5MP olabilrmesi lazım. Muhtemelen şu an 16:9 oranı seçili.

Kamera açıkken aynı ekrandaki bir tuşla giriliyordu ayarlara.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kamera açıkken aynı ekrandaki bir tuşla giriliyordu ayarlara.

teşekkürler ayarları buldum

• Ipad 2'den daha hizli download verilerine ulaşıyorum speed test ile.. Bir de tel kendisi guncellestirme buldu bana sordu bende indir dedim ve bende fp2'ye gecmis oldum. Mesajlarda t9 ozlligi devam ediyor arkadaslar bunlarij yaninda cok guzel ozellikler geldi. Metin yazma ekraninda tuslarin algilama alani buyumus ve hassasiyeti artmis dokunmatik cok daha iyi boyle ayrica imleci saga sola kaydiran oklar artik gerektiginde cikiyor. Tus kilidi kaydirmali olmus ki olmasi gereken buydu. Tek negatif ozelligi muzikte radyoda ses kismayi dokunmatikten alip bizi sadece yandaki ses tuslarina mecbur birakmis. Ben korkup fp2 guncellemesi yapmamistim ama kesinlikle yapilmali hizda bariz artis, dokunmatikte bariz hassasiyet artisi var sanki yeni bi telefon almis gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steen -- 26 Ekim 2012; 12:52:15 >
  • Arkadaşlar forumu düzenli takip etmeye çalışıyorum ama gözümden mi kaçtı bilemiyorum, anlamadığım bir problem var benim telefonumda. Telefonumda mobil veriyi açıyorum ama yine de "bağlanılamadı bağlantı yok" diyor. Wifi den bağlanınca internete bu sıkıntı yok. Facebook vs uygulama ile girmiyor. Böyle bir sorunun çözümünü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasal

Arkadaşlar forumu düzenli takip etmeye çalışıyorum ama gözümden mi kaçtı bilemiyorum, anlamadığım bir problem var benim telefonumda. Telefonumda mobil veriyi açıyorum ama yine de "bağlanılamadı bağlantı yok" diyor. Wifi den bağlanınca internete bu sıkıntı yok. Facebook vs uygulama ile girmiyor. Böyle bir sorunun çözümünü bilen var mı ?

Wi fi ile sorunsuz baglanip mobil ile baglanamiyorsaniz muhtemelen servis saglayicinizin baglantisi ya da telefon ayarinda bir eksiklik vardir.
    Uygulamadan facebooka giremediginizi soylemissiniz. Hangi uygulamayi kullaniyorsunuz bilmiyorum ama baska bir facebook uygulamasi kullanmayi deneyin. Ornegin ilk baslarda facebook touch pro ile bende giremiyordum. Sildim ve telefonun kendi sosyal aglarindaki facebook'u kullanmaya basladim su anda sorunsuz..

• telefonu alalı 1 ay oldu ve gayet memnunum.tavsiye ederim.bide magaza da daha güzel seyler olsa daha iyi olabilirdi :)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.