Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korth

Bu konuyu uzun süredir takip ediyorum ve Nokia 603 kervanına bugün itibari ile katılmış bulunmaktayım.Daha önce LG O3D kullanıyordum biraz attan iner gibi olduk uygulama yönünden fakat şarj konusu sıkıntı olmaya başlamıştı LG ile.(LGnin birde yazılım konusundaki tutumu beni iyice yordu güncelleme geldi mi gelecek mi takip etmekten bıktım)Tam dolu dolu 1 gün geçirebileceğim telefon arıyordum 603 gözüme ilişti ve Aveadan 1gb sınırsız internet tarifesi ile aldım.Daha önce 5800 kullanan biri olarak baya fark var arada .işletim sistemi ve hızı yeterli seviyede.Dediğim gibi uygulama sıkıntısı var fazla kişiselleştirme yapamıyoruz bir android gibi fazla oyunda yok bunlar zaten olmayınca dolayısıyla geriye internet kalıyor böylece 1 günü rahat çıkarırım diye düşünüyorum.Kameranın gün ışığında fazla bir problem olacağını düşünmüyorum kaldı ki öyle fazla fotoğraf çeken biri değilim ama gerektiğinde bir telefondan beklenen kamera işlevini görür.Ortalama bir kullanıcıya bu telefon hayli hayli yeter

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanınız.. Bende tercihimden hiç pişman değilim.
    Bu aralar netbookumu salladım rafa bunu netbook gibi kullanıyorum tabiri caizse. Klipler, videolar, müzik, çok ciddi internette zaman geçirme derken 11-12 saat şarjı gidiyor. Mobil bağlantıyı hiç kapatmıyorum.

• merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var.yardımcı olacak olan varsa sevinirim.
    -telefon opera dan internete bağlanıyor. fakat youtube programına bağlanamıyorum
    -ayrıca bir mesela sözlük yükleyip dillerin paketlerini indirmeye çalıştığım zaman olmuyor.
    sebebini bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steen

quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

Telefonu alırken güncelleme yaptım, arkadaşda da aynı telefon var güncelleme yapmamış. Mesaj yazarken bütün harfler ayrı değil normal tuşlu telefonlardaki gibi abc def gibi yazı sistemi var. Güncellenmiş halinde de bu ekran sistemi var mı? Yoksa tek ekran mı var

mesaj yazarken qwerty yada alfanumerik arasında seçim yapabilirsin.

alfanumerik ekran nasıl açılıyor son sürümde ?

ayarlar/dil/yazma dili menüsüne girdiğinizde, istediğiniz dili seçtikten sonra, sağ tarafta görünen ok aktif oluyor. o oka basınca dikey giriş stili qwerty ya da alfanumerik olarak değiştirilebiliyor..

Cevap için teşekkür ettim.

Arkadaşlar wi-fi ile internete girmek için mobil verinin açık olması gerekiyor mu? Mobil veri kapalıyken wi-fi ile internete bağlanıyorum. Bağlandı yazısı çıkıyor sonra mini operadan nete girmeye çalışıyorum sayfalar açılmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonu alırken güncelleme yaptım, arkadaşda da aynı telefon var güncelleme yapmamış. Mesaj yazarken bütün harfler ayrı değil normal tuşlu telefonlardaki gibi abc def gibi yazı sistemi var. Güncellenmiş halinde de bu ekran sistemi var mı? Yoksa tek ekran mı var

ayarlar/dil/yazma dili menüsüne girdiğinizde, istediğiniz dili seçtikten sonra, sağ tarafta görünen ok aktif oluyor. o oka basınca dikey giriş stili qwerty ya da alfanumerik olarak değiştirilebiliyor..

Arkadaşlar wi-fi ile internete girmek için mobil verinin açık olması gerekiyor mu? Mobil veri kapalıyken wi-fi ile internete bağlanıyorum. Bağlandı yazısı çıkıyor sonra mini operadan nete girmeye çalışıyorum sayfalar açılmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ?

benim telefon da sadece Wifi yi açmam yeterli oluyor. Ekstradan mobil veriyi açmadan gidebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim telefon da sadece Wifi yi açmam yeterli oluyor. Ekstradan mobil veriyi açmadan gidebiliyorum

O zaman sinyal zayıftır. Ya da bağlantının olduğu yerde çok durmuyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

opera ayarlarından bağlantıyı seçmen gerekiyor. Opera->Ayarlar->Gelişmiş->Bağlantı-> Her zaman sor şeklinde yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var.yardımcı olacak olan varsa sevinirim.
    -telefon opera dan internete bağlanıyor. fakat youtube programına bağlanamıyorum
    -ayrıca bir mesela sözlük yükleyip dillerin paketlerini indirmeye çalıştığım zaman olmuyor.
    sebebini bilen var mı ?

Mağazadaki Youtube uygulamasını indirdim ben sorun yaşamıyorum. Kendi tarayıcısından da girebiliyorum.
    Sözlük te kendi içindeki sözlük sanırım. İlk açılışta sadece İngilizce dil paketi vardı yanına Türkçe indirdim. Bu ikisini kullanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

opera gelişmiş ayarlarından wlan yada sistem ayarlarını seçip dene

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korth

Bu konuyu uzun süredir takip ediyorum ve Nokia 603 kervanına bugün itibari ile katılmış bulunmaktayım.Daha önce LG O3D kullanıyordum biraz attan iner gibi olduk uygulama yönünden fakat şarj konusu sıkıntı olmaya başlamıştı LG ile.(LGnin birde yazılım konusundaki tutumu beni iyice yordu güncelleme geldi mi gelecek mi takip etmekten bıktım)Tam dolu dolu 1 gün geçirebileceğim telefon arıyordum 603 gözüme ilişti ve Aveadan 1gb sınırsız internet tarifesi ile aldım.Daha önce 5800 kullanan biri olarak baya fark var arada .işletim sistemi ve hızı yeterli seviyede.Dediğim gibi uygulama sıkıntısı var fazla kişiselleştirme yapamıyoruz bir android gibi fazla oyunda yok bunlar zaten olmayınca dolayısıyla geriye internet kalıyor böylece 1 günü rahat çıkarırım diye düşünüyorum.Kameranın gün ışığında fazla bir problem olacağını düşünmüyorum kaldı ki öyle fazla fotoğraf çeken biri değilim ama gerektiğinde bir telefondan beklenen kamera işlevini görür.Ortalama bir kullanıcıya bu telefon hayli hayli yeter

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanınız.. Bende tercihimden hiç pişman değilim.
    Bu aralar netbookumu salladım rafa bunu netbook gibi kullanıyorum tabiri caizse. Klipler, videolar, müzik, çok ciddi internette zaman geçirme derken 11-12 saat şarjı gidiyor. Mobil bağlantıyı hiç kapatmıyorum.

sağolun.şarj konusunda haklısınız 3g yi hiç kapamıyorum gerçi fazlada oynamıyorum telefonla internet, facebook, twitter ve bir kaç video ile 1 gün rahat çıkıyor.

• Arkadaşlar telefonu bimeksten almıştım. angry birds var yazıyordu içinde ama belli bölümlerden sonra açmıyor kilitli. nfc ile ilgili bir şeyler yazıyor. bunun çözümünü bilen var mıdır. yoksa oyun deneme amaçlı belli bir yere kadar mı çalışıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitesinek

Arkadaşlar telefonu bimeksten almıştım. angry birds var yazıyordu içinde ama belli bölümlerden sonra açmıyor kilitli. nfc ile ilgili bir şeyler yazıyor. bunun çözümünü bilen var mıdır. yoksa oyun deneme amaçlı belli bir yere kadar mı çalışıyor ?

Hocam belli bir yere kadar çalışıyor.
  • O zaman niye reklamına koymuşlar anlamadım. zaten belli bir yere kadar netten deneme sürümü ücretsiz iniyor. ayrıca nfc ile aralarındaki muhabbet ne onu da anlamadım :)
  • quote:

Arkadaşlar telefonu bimeksten almıştım. angry birds var yazıyordu içinde ama belli bölümlerden sonra açmıyor kilitli. nfc ile ilgili bir şeyler yazıyor. bunun çözümünü bilen var mıdır. yoksa oyun deneme amaçlı belli bir yere kadar mı çalışıyor ?

full versiyonu nokia mağazadan ücretsiz indirebiliyorsunuz. Ben aldığımda öyleydi. Sonradan angrybirds rio ve seasons u da full oynadım . nfc li olan versiyon çok kısa başka nfc li nokia ile 5er 5 er bölüm kilitlerini açıyorsunuz. Telefonun içinden çıkan nfc etiketi var esas angrybirds hediyenizi ordan alıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 4 Kasım 2012; 0:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

full versiyonu nokia mağazadan ücretsiz indirebiliyorsunuz. Ben aldığımda öyleydi. Sonradan angrybirds rio ve seasons u da full oynadım . nfc li olan versiyon çok kısa başka nfc li nokia ile 5er 5 er bölüm kilitlerini açıyorsunuz. Telefonun içinden çıkan nfc etiketi var esas angrybirds hediyenizi ordan alıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.

Youtube'daki unboxing videolarinda bahsettiginiz nfc etiketini gordum ancak Saturn'den aldigim telefonun kutu iceriginde hizli baslangic klavuzu ve kullanim klavuzunun disinda birsey cikmadi. 5 bolumden sonra arkadasin dedigi gibi oyun kilitlendi. Son derece gereksiz birsey olmus. Bir oyun oynamak icin nfc mi arayacagiz simdi? Bir ara gidip teknoloji magazalarindaki teshir Nokia'lara dokundururum bende, bakalim ne olacak.

• nfc gereksiz bişey uğraşmaya değmez. angrybirds oyunu internetten bulup yükleyebilirsiniz. bir sürü versiyonu var.
  • Dün wifiden internete girdim, sayfalar açıldı. Modemden sinyal güçlü gelirse nete giriyor demek ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karasal

Arkadaşlar forumu düzenli takip etmeye çalışıyorum ama gözümden mi kaçtı bilemiyorum, anlamadığım bir problem var benim telefonumda. Telefonumda mobil veriyi açıyorum ama yine de "bağlanılamadı bağlantı yok" diyor. Wifi den bağlanınca internete bu sıkıntı yok. Facebook vs uygulama ile girmiyor. Böyle bir sorunun çözümünü bilen var mı ?

Wi fi ile sorunsuz baglanip mobil ile baglanamiyorsaniz muhtemelen servis saglayicinizin baglantisi ya da telefon ayarinda bir eksiklik vardir.
    Uygulamadan facebooka giremediginizi soylemissiniz. Hangi uygulamayi kullaniyorsunuz bilmiyorum ama baska bir facebook uygulamasi kullanmayi deneyin. Ornegin ilk baslarda facebook touch pro ile bende giremiyordum. Sildim ve telefonun kendi sosyal aglarindaki facebook'u kullanmaya basladim su anda sorunsuz..

Sıkıntı zaten sosyal ağlar ile gelen programda. Durum sadece fb için değil. Oyunlar ve bazen de kendi tarayıcısı için de geçerli. Şebekeden internet bağlantısı kurulduğuna dair üst tarafta simge çıkıyor fakat uygulamaya girince bağlantı yok bağlanılamıyor vs uyarılar çıkıp duruyor. Dediğiniz gibi ayarlar sıkıntılı olabilir. Ben turkcell kullanıyorum. İnternet yazıp 2222 ye gönderdim gelen ayarları kullanıyorum. Başka bir ayar yapılması gerekiyor mu bilemiyorum.

güç tasarrufu belli bir süre sonunda bağlantıyı kapatıyor olabilir mi?

Arkadaslar cevaplarınız icin teşekkür ederim ama hiç birisiyle alakalı değilmiş. Dün gece kurcalarken sorunun çözümünü farkettim. Sorunum internet ayarlarını silip tekrar kurduğum icin kaynaklanıyormuş. Şöyle ki. Ayarlar->bağlantı->Ayarlar->ağ hedefleri kısmında varsaydıktan ağ hedefi internet olarak gözükmesine rağmen Turkcell'in ayarlarını kategorisiz sekmesinin altına kaybetmişim telefon da o sekilde atamış olabilir. Bu sebeple ben mobil veriyi açınca browserlar hangi bağlantıyı kullanacağımı sorduğundan dolayı bir sıkıntı yaşamamıştım. Fakat uygulamalar bunu sormadıklarindan dolayı varsayılan ayarlar içerisinde Turkcell wap ya da internet ayarlarını bulamayip İnternet'e baglanamiyormus. Çözümü ise kategorisiz sekmesini acıyoruz, orada bulunan operatör ayarlarını bulup üzerine basili tutuyoruz. Açılan menüde başka hedefe taşı diyoruz. Oradan da internet başlığını seçince bir sorun kalmıyor. Bu iğrenç durundan kurtuldum elhamdulillah. :)

• Hadi gözün aydın nerde ararken nerde buldun :)
  • Arkadaşlar. hani şu sürekli dediğinizi tekrar eden konuşan kediler var. Bunlar Android işlemcilerde çatır çatır çalışırken Nokia 603'te neden çalışmıyor. Kaç tane yükledim. Rezalet. Hatta İphone 3 var arkadaşta. Bir tanesinde de iphone 4 var. Android olmamasına rağmen mükemmel çalışıyor. Çocuğa geçen ay LG cep tel aldım. Onda da mükemmel çalışıyor.

Nokia'nın mağazasına girin. Eğlenceden kedi indirin telefonunuza. çalışmıyor. Dediğinizi ya tekrarlamıyor. Ya da yarısını söylüyor. Neden böyle? Çözümü ne?

Not: Telefonun en son sürüme göre güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Arkadaşlar. hani şu sürekli dediğinizi tekrar eden konuşan kediler var. Bunlar Android işlemcilerde çatır çatır çalışırken Nokia 603'te neden çalışmıyor. Kaç tane yükledim. Rezalet. Hatta İphone 3 var arkadaşta. Bir tanesinde de iphone 4 var. Android olmamasına rağmen mükemmel çalışıyor. Çocuğa geçen ay LG cep tel aldım. Onda da mükemmel çalışıyor.

Nokia'nın mağazasına girin. Eğlenceden kedi indirin telefonunuza. çalışmıyor. Dediğinizi ya tekrarlamıyor. Ya da yarısını söylüyor. Neden böyle? Çözümü ne?

Not: Telefonun en son sürüme göre güncel.

Muhtemelen kedili uygulamanin kendisinde sorun vardir. Magazadaki bazi uygulamalarin yeterince saglikli calismadigi biliniyor. Dediginiz turden bir uygulamaya telefonun donaniminin yetmemesi mumkun degil bana gore. Dun Monopoly Classic HD yukledim uc boyutlu animasyonlar dahil oyunu kusursuz calistirdi telefon.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.