Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Huawei ideos x5 alınabilir bu fiyata.

Buyuk ihtimal Çin malidir dediginiz telefon. Çinde uretilmesinden bahsetmiyorum, ozunde Çin kokenlidir. Alana saygi duyarim ama 603'e tercih etmem. Dediginiz telefonun ozelliklerini bilmiyorum ama markasi bile guven vermiyor. Kalitesinden ve saglamligindan emin oldugum Nokia gibi bir marka varken maceraya atilmak bana cok mantikli gelmiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=ha-uYo1UmrI Çin kökenli evet ama f/p kralı halende öyle 300 liraya temiz 2. el x5 önünde şuan telefon yok.
    donanım forumunda x5 i bilmiyor olmanda tuhaf.

Bence sizin Nokia 603 basliginda Çin mali bir android telefon onerisinde bulunmaniz daha tuhaf. Android alacak olsam da alacagim en son marka Huawei olur. Motorola Atrix falan alirim uzerine 100-200 TL daha ekleyerek. Ama dedigim gibi zevk meselesi

Size göre olabilir lakin bu fiyat bandından bahsediyoruz bu fiyata göre 1.8 Ghz stabil çalışan bir telefon x5 kamera olarak led flash ve af var genel olarak üstün bir telefon.Sadece bir öneri.

• arkadaşlar 603'te mobil imza kullanan var mı? Ben kullanıyordum, bir süredir mobil imza kullanamaz oldum. Bilgisi olan var mı?

Selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIAnubiSII

475 TL'ye kampanyalı aldım. Aldığım günden beri çok memnundum. Geçen hafta gelen yazılım güncellemesiyle birlikte telefonun işleyişi tamamen muhteşem ve hızlı oldu. 10 numara bir telefon. Bende siyahı var fakat beyazını kesinlikle herkese tavsiye ederim.

nerden aldın o fiyata hocam. suan teknosada ve vatanda indirim var. teknosada 550. vatanta 524
  • Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum çok iyi telefon. Şimdiye kadar herhangi bir donma, takılma gibi sorun yaşamadım şükür. İnternette bol keseden atanlar var Symbian donuyor bilmem ne diye. S60'a takılmışlar sanırsam Belle'yi görmemişler... Kamerası da fena değil, güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

quote:

Orijinalden alıntı: IIAnubiSII

475 TL'ye kampanyalı aldım. Aldığım günden beri çok memnundum. Geçen hafta gelen yazılım güncellemesiyle birlikte telefonun işleyişi tamamen muhteşem ve hızlı oldu. 10 numara bir telefon. Bende siyahı var fakat beyazını kesinlikle herkese tavsiye ederim.

nerden aldın o fiyata hocam. suan teknosada ve vatanda indirim var. teknosada 550. vatanta 524

Şu sıralarda hepsiburada 100 tl çek kampanyası ile 410 liraya filan geliyor galiba.
  • Yukardaki yazımda belirttiğim gibi sony xperia ile nokia 603 arasında kalmıştım ve ben seçimimi nokia 603 tarafında kullandım telefonu alalı az bi zaman oldu ve gerçekten çok memnunum,tavsiye de bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...Herkesin telefondan beklentileri farklıdır elbet,ancak nokia 603 fiyatına göre beklentilerin çoğunu tatmin edecek düzeyde olduğuna inanıyorum....Bi kere telefon resimlerde göründüğünden daha bi şık,dokunmatiği tüy gibi kayıyor resmen,basınç uygularken hafif titreşmesi de ayrı bi hava katmış....1 ghz hız süper,uçak gibi telefon nette uçuo resmen,eğer wireless dan mükemmel bi şekilde sinyal alıyorsam tık diye açılıo siteler,aynı şekilde hat üzerinden kullanılan internet de oldukça tatmin edici düzeyde....Dosya aktarım hızına hayran kaldım arkadaşlar,süratle indiriyor maşallah,telefon değil canavar mübarek :) gelelim bataryasına,kuzenimde samsung galaksy arkadaşımda ise sony xperia var ve nokia 603 bu 2 telefonu batarya ömrü bakımından 2 ye çarpıp dörde katlar,telefonla nete giriorum şarkı dinliyorum foto müzik aklınıza ne gelirse 4 gün eğer akşamları kapatıp yatarsam 6-7 gün sürüo batarya o biçim tek yapılması gereken tasarruf modunda kullanmak....5 mp kamerası var,sony kadar ii olmasa da kötü değil çekimleri normal kalitede...Symbian bell işletim sistemi android geri olsa da her geçen gün biraz daha kendini geliştiriyo,ayrıca uygulamaları bana yeterli geldi,nokia nın sağlamlığı ve kalitesinin yanında müzik sesi de epey iyi ,sony xperia dan daha iyi hoparlörü açınca,xperia sanki zorlanıomuş gibi oluo,yani 603 ün ses kalitesi de gayet güzel....ekranı oldukça parlak net gösterio şiddetli güneş ışıklarında bile görülebilio ekran tertemiz bi şekilde bi parmak izi kalıo arada şöle yumuşak bi bezle sildim mi cillop gibi oluo eee daha ne olsun.... memnunum mutluyum tavsiye ediyorum arkadaşlar bu telefonu almak isteyenlere... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: justforspeed

Yukardaki yazımda belirttiğim gibi sony xperia ile nokia 603 arasında kalmıştım ve ben seçimimi nokia 603 tarafında kullandım telefonu alalı az bi zaman oldu ve gerçekten çok memnunum,tavsiye de bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...Herkesin telefondan beklentileri farklıdır elbet,ancak nokia 603 fiyatına göre beklentilerin çoğunu tatmin edecek düzeyde olduğuna inanıyorum....Bi kere telefon resimlerde göründüğünden daha bi şık,dokunmatiği tüy gibi kayıyor resmen,basınç uygularken hafif titreşmesi de ayrı bi hava katmış....1 ghz hız süper,uçak gibi telefon nette uçuo resmen,eğer wireless dan mükemmel bi şekilde sinyal alıyorsam tık diye açılıo siteler,aynı şekilde hat üzerinden kullanılan internet de oldukça tatmin edici düzeyde....Dosya aktarım hızına hayran kaldım arkadaşlar,süratle indiriyor maşallah,telefon değil canavar mübarek :) gelelim bataryasına,kuzenimde samsung galaksy arkadaşımda ise sony xperia var ve nokia 603 bu 2 telefonu batarya ömrü bakımından 2 ye çarpıp dörde katlar,telefonla nete giriorum şarkı dinliyorum foto müzik aklınıza ne gelirse 4 gün eğer akşamları kapatıp yatarsam 6-7 gün sürüo batarya o biçim tek yapılması gereken tasarruf modunda kullanmak....5 mp kamerası var,sony kadar ii olmasa da kötü değil çekimleri normal kalitede...Symbian bell işletim sistemi android geri olsa da her geçen gün biraz daha kendini geliştiriyo,ayrıca uygulamaları bana yeterli geldi,nokia nın sağlamlığı ve kalitesinin yanında müzik sesi de epey iyi ,sony xperia dan daha iyi hoparlörü açınca,xperia sanki zorlanıomuş gibi oluo,yani 603 ün ses kalitesi de gayet güzel....ekranı oldukça parlak net gösterio şiddetli güneş ışıklarında bile görülebilio ekran tertemiz bi şekilde bi parmak izi kalıo arada şöle yumuşak bi bezle sildim mi cillop gibi oluo eee daha ne olsun.... memnunum mutluyum tavsiye ediyorum arkadaşlar bu telefonu almak isteyenlere... :)

dostum yemişim bellenin androidden geriliğini.ulen bi telefon hergün şarja takılırmı.ulen bi xperia arc s aldık resmen akşama eve varmadan ya pili biterse diye psikoza girdik.bu kadar müsrif bi sistem olurmu.valla nokıa yı sevmem amma burada dediğiniz gibi ortalama bir insan için 3-4 gün gidiyorsa şarjı hemen gidip alacağım.güncelleme takıntım yoktur. oyun oynamam.( oynayacaksam ps3 alırım.) arada bir nette haber maber falan işte konuşma günde yarım saat, arada bir fotoğraf video falan.(fixed focus nasıl çalışıyor. gerçekten günışığında resimler güzelmi.)açıklarsan sevinirim.

• selam arkadaslar bu telefonun dokunmatigi nasil. bende almayi dusunuyom ama dokunmatik ekrani ne kadar basarili merak ediyom.
  • şarj süresini duyunca gittik inceledik.her şey iyi güzel, dokunmatiği eh işte idare eder, o AF olmayışı var ya telefonu bitirmiş.şunu anladım bu telefon üreticileri her modelde mutlaka bir şeyi eksik bırakıyorlar,hiç bir şeyi tam tekmil yapmıyorlar,o yüzden insanlar üç ayda bir altı ayda bir telefon değiştirir hale geldiler.insan psikolojisinden çok iyi anlıyorlar.o yüzden her yer adım başı telefon bayi...
  • Beyler birşey merak ettim. Bu telefonun ekranında koruyucu jiletini kaç tane var. Tek bir tane mi yoksa üst üste 2 tane falan var mı? Ekran koruyucu değiştirirken dikkat ettiyseniz söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyc.hopath

şarj süresini duyunca gittik inceledik.her şey iyi güzel, dokunmatiği eh işte idare eder, o AF olmayışı var ya telefonu bitirmiş.şunu anladım bu telefon üreticileri her modelde mutlaka bir şeyi eksik bırakıyorlar,hiç bir şeyi tam tekmil yapmıyorlar,o yüzden insanlar üç ayda bir altı ayda bir telefon değiştirir hale geldiler.insan psikolojisinden çok iyi anlıyorlar.o yüzden her yer adım başı telefon bayi...

Hocam kamera sizin icin onemliyse baska modellere de yonelebilirsiniz. Dediginiz gibi bu telefonun belkide tek handikapi kamerasinin sabit odakli olmasi ve flashinin olmamasi. Ancak buna ragmen yeterli isik alan ortamlarda ve gunduz cekimlerinde kameranin performansi tatminkar duzeyde. Dokunmatik hassasiyeti konusunda size katilmiyorum. Dokunmatige eh iste demek cihazin hakkini yemek olur bana gore. Telefonun dokunmatigi son derece hassas ve tepki suresi de gayet iyi. Bence parasini son kurusuna kadar hak eden bir model. Bu arada takip ettigim kadariyla bahsettiginiz eksiklerin olmadigi, kamera konusunda iddiali, wp8 isletim sistemli Lumia 620 modeli 2013 ocak-subat gibi satisa sunulacakmis. Bu modeli de bekleyebilirsiniz. Windows Phone 8 isletim sistemli bir telefon kullanmadim ama pil performansinin Android'ten iyi olacagina eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: psyc.hopath

quote:

Yukardaki yazımda belirttiğim gibi sony xperia ile nokia 603 arasında kalmıştım ve ben seçimimi nokia 603 tarafında kullandım telefonu alalı az bi zaman oldu ve gerçekten çok memnunum,tavsiye de bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...Herkesin telefondan beklentileri farklıdır elbet,ancak nokia 603 fiyatına göre beklentilerin çoğunu tatmin edecek düzeyde olduğuna inanıyorum....Bi kere telefon resimlerde göründüğünden daha bi şık,dokunmatiği tüy gibi kayıyor resmen,basınç uygularken hafif titreşmesi de ayrı bi hava katmış....1 ghz hız süper,uçak gibi telefon nette uçuo resmen,eğer wireless dan mükemmel bi şekilde sinyal alıyorsam tık diye açılıo siteler,aynı şekilde hat üzerinden kullanılan internet de oldukça tatmin edici düzeyde....Dosya aktarım hızına hayran kaldım arkadaşlar,süratle indiriyor maşallah,telefon değil canavar mübarek :) gelelim bataryasına,kuzenimde samsung galaksy arkadaşımda ise sony xperia var ve nokia 603 bu 2 telefonu batarya ömrü bakımından 2 ye çarpıp dörde katlar,telefonla nete giriorum şarkı dinliyorum foto müzik aklınıza ne gelirse 4 gün eğer akşamları kapatıp yatarsam 6-7 gün sürüo batarya o biçim tek yapılması gereken tasarruf modunda kullanmak....5 mp kamerası var,sony kadar ii olmasa da kötü değil çekimleri normal kalitede...Symbian bell işletim sistemi android geri olsa da her geçen gün biraz daha kendini geliştiriyo,ayrıca uygulamaları bana yeterli geldi,nokia nın sağlamlığı ve kalitesinin yanında müzik sesi de epey iyi ,sony xperia dan daha iyi hoparlörü açınca,xperia sanki zorlanıomuş gibi oluo,yani 603 ün ses kalitesi de gayet güzel....ekranı oldukça parlak net gösterio şiddetli güneş ışıklarında bile görülebilio ekran tertemiz bi şekilde bi parmak izi kalıo arada şöle yumuşak bi bezle sildim mi cillop gibi oluo eee daha ne olsun.... memnunum mutluyum tavsiye ediyorum arkadaşlar bu telefonu almak isteyenlere... :)

dostum yemişim bellenin androidden geriliğini.ulen bi telefon hergün şarja takılırmı.ulen bi xperia arc s aldık resmen akşama eve varmadan ya pili biterse diye psikoza girdik.bu kadar müsrif bi sistem olurmu.valla nokıa yı sevmem amma burada dediğiniz gibi ortalama bir insan için 3-4 gün gidiyorsa şarjı hemen gidip alacağım.güncelleme takıntım yoktur. oyun oynamam.( oynayacaksam ps3 alırım.) arada bir nette haber maber falan işte konuşma günde yarım saat, arada bir fotoğraf video falan.(fixed focus nasıl çalışıyor. gerçekten günışığında resimler güzelmi.)açıklarsan sevinirim.

Aga gündüz kamera çekimi iyi güzel gece o kadar da iyi değil yani bi xperia nın kamerası daha iyidir denebilir....Yalnız eğer senin için sağlamlık,estetiklik,güçlü batarya,hız-işlemci gücü,dokunmatik hassaslığı,ses netliği önemliyse al bu nokia 603 ü,pişman olmazsın....Benim için batarya çok önemli çünkü hemen biten batarya insanın şevkini kırıyo,telefona sövdürüyo valla,dediğim gibi tasarruf modunda normal kullanımda 4.5 gün seri-yoğun kullanımlarda 3 güne yakın eğer gece kapatıp yatarsan 6-7 günü zorluyor bu telefon,ben bu kadar güçlü bi bataryası olduğunu bilmiyordum.... Aşağıdaki link de kıyaslama da da bataryanın nasıl xperia yı katladığını göreceksin arkadaşım...Diyor ki ;nokia 603 xperia dan 2g yani normal kullanımda bataryası %88 daha uzun gidiyor diyo...Bu oran az uz yenilir yutulur cinsten bi oran değil,eğer batarya hakkaten önemliyse hiç durma al derim,belki bazıları şöyle ulan bi batarya önemli mi diye düşünebilir ama günümüzde akıllı telefonların en büyük zaafıdır batarya,nokia 603 bu sorunu fazlasıyla aşmış ...

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-U-vs-Nokia-603,

Yalnız telefonu ilk aldığım 3 gün batarya çok çabuk bitiyordu gün içinde bu moralimi epey bozmuştu baya da küfrettşim telefona Ama sonra telefon alındı mı yoksa bataryası fişe takıla takıla asıl performansını göstermeye mi başladı bilmiyorum canavar oldu valla,yukarda anlattığım gibi ;)

Ayrıca telefonun dokunmatiğinin hassas olduğu konusunda da ısrarcıyım...Basmatik telefonlardan değil,Çok hassas bi dokunmatiği var elinden bırakası gelmiyo insanın...işlemcisi de kendini fazlasıyla belli ediyor,oyunlarda takılma donma filan olmadı şimdiye kadar,yavaş bi telefon kesinlikle değil....

Eğer android meselesini kafaya takmıyorsan,şanssızlığına kusurlu bi telefon da denk gelmezse ( hani oluyor ya üretim-yazılım kusurları filan) bu telefon seni fazlasıyla tatmin eder kardeşim....Al kullan justforspeed in dediği kadar varmış dersin

• quote:

Eeee birşey biliyoruz da yazıyoruz, tavsiye ediyoruz demi

şaka bir yana hayırlı olsun, güle güle kullanın, birkaç uygulama ile telefonunuzun daha hoş ve kullanılır olduğunu göreceksiniz, daha önce (sanırım yukarılarda kaldı) bazı programlar paylaşmıştım, indirip kurun ve telefonunuzun keyfine bakın, inanın 701'im var ancak oğlumun 603'ünün ekranı daha net gösteriyor video ve resimleri, pişman olmazsınız....

Not: Belle extra button programını indirip kurun, tuş kilidini kullanmak zorunda kalmazsınız, ayrıca kullanılabilir (hızlı erişim) uygulamalarınızı da ekranın altına yerleştirebilirsiniz

http://ultrashare.net/hosting/fl/d3c3d18234/N8FanClub.com_Belle_xtra_Bttns_v1.5.1_Nokia_Belle_Signed_2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhill77 -- 8 Aralık 2012; 18:46:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: palaxdine22

selam arkadaslar bu telefonun dokunmatigi nasil. bende almayi dusunuyom ama dokunmatik ekrani ne kadar basarili merak ediyom.

sevgili arkadaşım kısaca şöyle özetleyeyim, parmaklarım henüz ekrana dokunmadan bile algılama yapıyor o kadar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Beyler birşey merak ettim. Bu telefonun ekranında koruyucu jiletini kaç tane var. Tek bir tane mi yoksa üst üste 2 tane falan var mı? Ekran koruyucu değiştirirken dikkat ettiyseniz söyleyebilir misiniz?

Ekran koruyucu jelatin bir tane var, güzel kullanırsanız uzun süre idare eder sizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitanesi77

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Beyler birşey merak ettim. Bu telefonun ekranında koruyucu jiletini kaç tane var. Tek bir tane mi yoksa üst üste 2 tane falan var mı? Ekran koruyucu değiştirirken dikkat ettiyseniz söyleyebilir misiniz?

Ekran koruyucu jelatin bir tane var, güzel kullanırsanız uzun süre idare eder sizi...

Bende geçen hafta üzerindeki koruyucuyu çıkarıp yeni koruyucu takacaktım ki koruyucuyu çıkardığımda sol üsteki metal renkli jiletinin durduğunu gördüm. Herhalde altta başka bir tane daha koruyucu var diye yeni aldığım koruyucuyu takmadım. Başka bir forumda da kullanıcının biri 2 tane var dedi. Bu cuma teli cebimden çıkarırken metalimsi jiletin kısmı düştü. Ben onu jiletin sanıyordum. 2 tane var diye güvendim ve ekranda çok küçük bir kılcal çizik var. Şuan kafayı yiyeceğim jiletin var mı yok mu diye. Daha önceki dokunmatik telefonumda da çift koruyucu vardı. İnşallah ekranda koruyucu vardır ve çizilmemiştir(koruyucu olup olmadığı anlaşılmıyor )
    Ekranda çizik oldu mu (her nekadar belli olmuyorsa da) telefondan soğuyorum.

• Benim şarj nie 1 gün gitmiyo ya peki
  • cevabin icin tesekkurler :)

2 soru daha sorayim
    1.HTML 5 destegi fp1 veya fp2 ile verildimi bu telefona ?
    2.Telefon cift mikrofonlumu gurultuyu engellemek icin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palaxdine22 -- 9 Aralık 2012; 15:20:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HL_Rockk

Benim şarj nie 1 gün gitmiyo ya peki

Guc tasarruf modunu kullaniyor musunuz? Bu modu etkinlestirdiginizde telefon, bataryayi ekonomik kullanir ama performansta dusus olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ben normal modda kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.