Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: palaxdine22

cevabin icin tesekkurler :)

2 soru daha sorayim
    1.HTML 5 destegi fp1 veya fp2 ile verildimi bu telefona ?
    2.Telefon cift mikrofonlumu gurultuyu engellemek icin ?

Telefona FP1 güncelleme paketiyle birlikte internet tarayıcısı güncellendi ve HTML5 desteği geldi.

http://www.teknoblog.com/mobil/nokia-603-inceleme.html

Ayrıca 603'te iki mikrofonlu gürültü giderme özelliği var.

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/603/teknik-ozellikler/

linkleri incelerseniz daha net bilgi alabilirsiniz telefon hakkında...

• quote:

Orijinalden alıntı: bitanesi77

quote:

Orijinalden alıntı: palaxdine22

cevabin icin tesekkurler :)

2 soru daha sorayim
    1.HTML 5 destegi fp1 veya fp2 ile verildimi bu telefona ?
    2.Telefon cift mikrofonlumu gurultuyu engellemek icin ?

Telefona FP1 güncelleme paketiyle birlikte internet tarayıcısı güncellendi ve HTML5 desteği geldi.

http://www.teknoblog.com/mobil/nokia-603-inceleme.html

Ayrıca 603'te iki mikrofonlu gürültü giderme özelliği var.

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/603/teknik-ozellikler/

linkleri incelerseniz daha net bilgi alabilirsiniz telefon hakkında...

Cevap için teşekkürler. Siparişi verdim 603 için ancak nokianın sitesine daha önce bakmıştım ama sitede bilgiler yanlış yazıyor galiba. telefonda hem gorilla glass hemde amoled olduğu yazıyor ancak telefon inceleme sitelerinde çizilmeye karşı dayanıklı ekran ve ips lcd kapasitif ekran geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palaxdine22 -- 13 Aralık 2012; 8:54:09 >

• Arkadaşlar ben de bu telefonu kullanıyorum yalnız avea iki aydır faturama nedenini bilmediğim 50 tl civarında ücret ekliyor. sorduğumuzda oyun bedeli olabilir dediler ama paralı hiçbir oyunu indirmedik. sizce neden olabilir ama siz siz olun dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitesinek

Arkadaşlar ben de bu telefonu kullanıyorum yalnız avea iki aydır faturama nedenini bilmediğim 50 tl civarında ücret ekliyor. sorduğumuzda oyun bedeli olabilir dediler ama paralı hiçbir oyunu indirmedik. sizce neden olabilir ama siz siz olun dikkat edin.

Mobil veriyi kapali tutmanizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HL_Rockk

yok ben normal modda kullanıyorum

Hocam telefonu kullanırken batarya ömrünü arttırmak için güç tasarruf modunu etkinleştirmenizi öneririm. Telefondaki kırmızı fiziksel tuşa (çağrı reddetme tuşu) 1 kez basın. Karşınıza çıkacak menüde "güç tasarruf modunu etkinleştir" seçeneğini göreceksiniz. Etkinleştirdiğinizde telefonu tekrar şarj etme periyodunuz kullanım alışkanlığınıza göre 2-3 güne kadar çıkacaktır. Ben yoğun kullandığım halde ortalama 2-2,5 günde bir şarj ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 14 Aralık 2012; 11:11:59 >
  • Sürekli data açık iken 2-3 gün gidiyor mu bu cihazın şarjı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Sürekli data açık iken 2-3 gün gidiyor mu bu cihazın şarjı?

Ben 3g kullanmıyorum. Mobil veri'de kapalı oluyor. Sadece wi-fi kullanıyorum. 3g kullanan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi vereceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Ben 3g kullanmıyorum. Mobil veri'de kapalı oluyor. Sadece wi-fi kullanıyorum. 3g kullanan arkadaşlar daha sağlıklı bilgi vereceklerdir.

teşekkürler.
  • quote:

Evet, ama 3. gün artık şarja koymanız gerekiyor mutlaka. Bir de eğer çok sık web'de geziniyorsanız o zaman 3. güne kalmayabilir ama 2 gün rahat gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitesinek

Arkadaşlar ben de bu telefonu kullanıyorum yalnız avea iki aydır faturama nedenini bilmediğim 50 tl civarında ücret ekliyor. sorduğumuzda oyun bedeli olabilir dediler ama paralı hiçbir oyunu indirmedik. sizce neden olabilir ama siz siz olun dikkat edin.

Faturanızı ayrıntılı incelediğinizde orada mutlaka ne olduğunu anlarsınız, bende de aynı şey olmuştu, 25 tl civarında ek ücret gelmişti, turkcell müşteri hizmetlerini arayıp sordum oyun aboneliğiniz var dendi ve bir telefon numarası verdi, aradım ve bana siteye (oyun indirme vs) abone olduğum söylendi, ancak ben böyle birşey yapmadığımı söyleyince, bazen oyunlarda reklam amacıyla link veriliyor onu tıkladığınız takdirde sistem otomatikmen abone yapabiliyor diye söylendi, iptal ettirdim, daha sonra ek ücret gelmedi, GSM operatörünün bilmesi gerekir diye düşünüyorum, tekrar arayın veya faturanızı iyice inceleyin.

• quote:

Whatsapp sürekli açık, günde ortalama 1 saat konuşma, biraz da kurcalama olduğu halde 2 gün gidiyor şarjı, ancak 3G açık olduğunda çok daha çabuk bitiyor
  • Bİrşey sormak istiyorum arkadaşlar bu nokia 603 ile ilgili....Bu tabloların olduğu menü görünümü var ya hani rehber,uygulamalar v.s. filan ben oradaki galeriyi bi klasöre taşıdım yanlışlıkla,şimdi galeriye girmek için önce o klasöre sonra da galerinin kendisine girmem gerekiyor,galeriyi tekrar tablolar kısmına (rehber,oyun,uygulama v.s. olduğu bölüm) e nasıl ekleyebilirim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: justforspeed

Bİrşey sormak istiyorum arkadaşlar bu nokia 603 ile ilgili....Bu tabloların olduğu menü görünümü var ya hani rehber,uygulamalar v.s. filan ben oradaki galeriyi bi klasöre taşıdım yanlışlıkla,şimdi galeriye girmek için önce o klasöre sonra da galerinin kendisine girmem gerekiyor,galeriyi tekrar tablolar kısmına (rehber,oyun,uygulama v.s. olduğu bölüm) e nasıl ekleyebilirim.....

Galeriyi içerisine attığın klasöre gir, galeri üzerine biraz basılı tut parmağını, daha sonra, ekrana taşı seçeneği çıkacak, onu tıkla çıkan ekranda da kök klasörü seç, galeri ekranın en altına gelir, daha sonra istersen üst sıralara çıkartabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhill77 -- 16 Aralık 2012; 18:27:28 >

• quote:

quote:

Bİrşey sormak istiyorum arkadaşlar bu nokia 603 ile ilgili....Bu tabloların olduğu menü görünümü var ya hani rehber,uygulamalar v.s. filan ben oradaki galeriyi bi klasöre taşıdım yanlışlıkla,şimdi galeriye girmek için önce o klasöre sonra da galerinin kendisine girmem gerekiyor,galeriyi tekrar tablolar kısmına (rehber,oyun,uygulama v.s. olduğu bölüm) e nasıl ekleyebilirim.....

Galeriyi içerisine attığın klasöre gir, galeri üzerine biraz basılı tut parmağını, daha sonra, ekrana taşı seçeneği çıkacak, onu tıkla çıkan ekranda da kök klasörü seç, galeri ekranın en altına gelir, daha sonra istersen üst sıralara çıkartabilirsin

Teşekkür ederim dostum hallettim sayende bu problemimi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justforspeed -- 16 Aralık 2012; 20:34:13 >

• arkadaşlar ben telefonumdan orkut uygulamasını bir türlü kaldıramıyorum. birkaç yabancı forumda uygulamanın tekrar kurulup kaldırılabileceğinden bahsetmişler ancak bu uygulamayı kurmak mümkün değil. çünkü böyle bir uygulama malesef yok. yardımcı olursanız sevnirim.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim dostum hallettim sayende bu problemimi de

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: jaseenc

arkadaşlar ben telefonumdan orkut uygulamasını bir türlü kaldıramıyorum. birkaç yabancı forumda uygulamanın tekrar kurulup kaldırılabileceğinden bahsetmişler ancak bu uygulamayı kurmak mümkün değil. çünkü böyle bir uygulama malesef yok. yardımcı olursanız sevnirim.

Orkut ve benzeri birkaç uygulamayı maalesef ne 603'de ne de 701'de telefondan kaldıramıyorsunuz, ben de çok denedim, bir sürü uygulama kaldırma/silme programı yükledim ama olmadı, ancak aşağıda vermiş olduğum linkte bu uygulamayı var, yüklenebiliyor yani

http://www.cell11.com/mobile_apps/symbian3/symbian3-apps-9.html

• ben nokia 603 kullanıyorum ve bana 'uygulama uyumluluk düzeltmesi' diye yeni bir güncelleme geldi sizdede var mı bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ...Umut...

ben nokia 603 kullanıyorum ve bana 'uygulama uyumluluk düzeltmesi' diye yeni bir güncelleme geldi sizdede var mı bu ?

Guncellemeyi yukledim ama ne ise yaradigini cozemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: ...Umut...

ben nokia 603 kullanıyorum ve bana 'uygulama uyumluluk düzeltmesi' diye yeni bir güncelleme geldi sizdede var mı bu ?

Guncellemeyi yukledim ama ne ise yaradigini cozemedim.

bende yükledim ama ne işe yaradığını çözemedim zaten 4 kb lik bişey bi uygulama üzerinde küçük bir düzeltme yapılmıştır tahminimce sizede yeni mi geldi bu güncelleme ?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.