Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yeni sanirim. 603 kullanan bir arkadasim var. Haber verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: HL_Rockk

yok ben normal modda kullanıyorum

Hocam telefonu kullanırken batarya ömrünü arttırmak için güç tasarruf modunu etkinleştirmenizi öneririm. Telefondaki kırmızı fiziksel tuşa (çağrı reddetme tuşu) 1 kez basın. Karşınıza çıkacak menüde "güç tasarruf modunu etkinleştir" seçeneğini göreceksiniz. Etkinleştirdiğinizde telefonu tekrar şarj etme periyodunuz kullanım alışkanlığınıza göre 2-3 güne kadar çıkacaktır. Ben yoğun kullandığım halde ortalama 2-2,5 günde bir şarj ediyorum.

cvp için tşk ederim kardeşim ama ztn telefonu kullanmayı biliyorumda güç tasarruf modunda ekran karanlık oluyo ama cihaz için cfw arıyorum şimdi

• bu telefondan almayı dusunuyorum kara liste varmı arayanı engelleme bu telefonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

bu telefondan almayı dusunuyorum kara liste varmı arayanı engelleme bu telefonda

Telefonun kendi özelliğinde yok (bildiğim kadarıyla hemen hemen tüm telefonlarda yok) ancak ücretsiz indirip kurabilirsin
  • arkadaşlar bana bu telefon hediye geldi fakat henüz kutusundan çıkartmadım bir kaç soruma cevap bulmadan evvel kullanmak istemedim.

*ilk şarjı ne kadar süre yapmalıyım ?
    *bataryanın ömrünü ve günlük süresini arttırmak için neler yapmamı hangi programları kapatmamı vs. önerirsiniz?
    *whataspp kullanmayı düşünüyorum ama onu kapatamıyor muyuz sürekli açık mı duruyor ?

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanlab -- 21 Aralık 2012; 21:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceanlab

arkadaşlar bana bu telefon hediye geldi fakat henüz kutusundan çıkartmadım bir kaç soruma cevap bulmadan evvel kullanmak istemedim.

*bataryanın ömrünü ve günlük süresini arttırmak için neler yapmamı hangi programları kapatmamı vs. önerirsiniz?
    *whataspp kullanmayı düşünüyorum ama onu kapatamıyor muyuz sürekli açık mı duruyor ?

şimdiden teşekkürler.

Li-on pil kullandığı için tam şarjda yapmaya gerek yok ama batarya 1.5 saatte full doluyor. Ama sen batarya tam dolana kadar şarj et.
    App Stop tarzındaki uygulamalar ile arka planda açık olan gereksiz uygulamarı kapatarak güç tasarrufu yapabilir. Ayrıca nette dolaşırken 3g'yi kapatabilirsin. 3g baya bataryayı tüketiyor.
    Whatsapp ne yazıkkı devamlı arkada çalışıyor fakat şimdi adını hatırlamadığım bir program ile isteğe bağlı aktif edebiliyordun

• Kamerasında otofocus var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Kamerasında otofocus var mı ?

Hayır, fixed focus diye geçiyor, her yer focus oluyor ve çekim yaparken focus olması için beklemiyorsunuz. Fotoğrafçılıkla çok uğraşanlar pek beğenmiyor (macro çekimlerde falan iyi olmuyormuş anladığım kadarıyla) ama ben pratik buluyorum doğrusu. Barkod okumalarda falan sorun çıkarır mı diye bakmak lazım, ben artık 603 kullanmadığımdan şu an bakamıyorum ama genel olarak kamerasından memnundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuLuuuuuu -- 22 Aralık 2012; 15:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

quote:

arkadaşlar bana bu telefon hediye geldi fakat henüz kutusundan çıkartmadım bir kaç soruma cevap bulmadan evvel kullanmak istemedim.

şimdiden teşekkürler.

Li-on pil kullandığı için tam şarjda yapmaya gerek yok ama batarya 1.5 saatte full doluyor. Ama sen batarya tam dolana kadar şarj et.
    App Stop tarzındaki uygulamalar ile arka planda açık olan gereksiz uygulamarı kapatarak güç tasarrufu yapabilir. Ayrıca nette dolaşırken 3g'yi kapatabilirsin. 3g baya bataryayı tüketiyor.
    Whatsapp ne yazıkkı devamlı arkada çalışıyor fakat şimdi adını hatırlamadığım bir program ile isteğe bağlı aktif edebiliyordun

Alıntıları Göster
    quote:

teşekkürler o halde 2 saat şarj ettikten sonra kullanmaya başlayayım o programı bende duydum araştırmak lazım veya bilen biri varsa söylese ne güzel olur.3g'yi nereden kapatıyoruz onu bilmiyorum yalnız :(

• quote:

teşekkürler o halde 2 saat şarj ettikten sonra kullanmaya başlayayım o programı bende duydum araştırmak lazım veya bilen biri varsa söylese ne güzel olur.3g'yi nereden kapatıyoruz onu bilmiyorum yalnız :(

Ayarlar - bağlantı - ağ kısmından kapatabilirsin ya da 3g widgetini ekrana ekleyip açıp kapatabilirsin
  • ya arkadaslar son zamanlarda 603 e bır haller oldu oncelerı mobıl verı acıkken edge hızında ınternete gırıyordum feyste bır bıldırım geldıgınde otuyordu sımdı ne ınternete gırebılıyorum ne de feysın bıldırım seslerı gelıyor.. hattım avea

3g yı acıyorum sonra baglantılar gelıyor ortamdan sıkıntı yaratır dıyecem uzun suredır aynı ortamda calısıyorum bu olay 1 ay kadar devam edıyor

bırde galerıyı acarken bır kasılma soz konusu yanı arada acılmıyor resımler donup kalıyor

sorunlar aklıma gelenler sımdılık bu kadar bırde app stop bende de yuklu telefon acıldıktan bır kac dakıka sonra ne var ne yok durduruyorum bır sıkıntı olur mu

bu arada genelde telefonu kapatmıyorum hatsız moda alıyorum acıldıgında cok ekran altı ıslemler yapıyor ve benı bır sure bekletıyorr...
  • 603 kullanan arkadaşlar,ben eşime doğum günü hediyesi olarak telefon almak istiyorum,bu modeli tavsiye edermisiniz.samsung ace,nokia 700 ile 603 arasında bir karar vereceğim.
    bir de bu telefonda flaş var mı yok mu,sitelerde farklı özellik gösteriyor.hangisi doğrudur.3 farklı site,2 site flaş var diyor,hepsiburada yok diyor

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-603/productDetails.aspx?productId=telcepnokia603&categoryId=371946

http://www.darty.com.tr/e_commerce/TELEFON/Cep-Telefonu/Cep-Telefonu/NOKIA/603-BLACK-c-12-p-63437.htm?ref=akakce&v=1.34.9

http://www.electroworld.com.tr/p/nokia-603-white-beyaz-cep-telefonu/

• quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

603 kullanan arkadaşlar,ben eşime doğum günü hediyesi olarak telefon almak istiyorum,bu modeli tavsiye edermisiniz.samsung ace,nokia 700 ile 603 arasında bir karar vereceğim.
    bir de bu telefonda flaş var mı yok mu,sitelerde farklı özellik gösteriyor.hangisi doğrudur.3 farklı site,2 site flaş var diyor,hepsiburada yok diyor

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-603/productDetails.aspx?productId=telcepnokia603&categoryId=371946

http://www.darty.com.tr/e_commerce/TELEFON/Cep-Telefonu/Cep-Telefonu/NOKIA/603-BLACK-c-12-p-63437.htm?ref=akakce&v=1.34.9

http://www.electroworld.com.tr/p/nokia-603-white-beyaz-cep-telefonu/

603'ün kamerasında flash yok. Eşiniz fotoğraf çekmeye meraklı bir kullanıcıysa 603 kamera anlamında özellikle gece çekimlerinde başarılı sonuçlar vermez. Gündüz çekimleri ise fena değil. Benim şahsi yorumum bu telefondaki tek ve en önemli eksik kamerasında flashın olmaması. Eğer olsaydı, Nokia'nın efsaneleri arasına girerdi zaten fiyat/performans olarak.

• bilgiler için teşekkürler.darty ve electroworld yanlış bilgi vermiş.700 modelini kimse tavsiye etmiyor.samsung galaxy ace plus nasıl,bilginiz var mı
  • quote:

bilgiler için teşekkürler.darty ve electroworld yanlış bilgi vermiş.700 modelini kimse tavsiye etmiyor.samsung galaxy ace plus nasıl,bilginiz var mı

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-603-vs-Samsung-Galaxy-Ace-Plus-S7500
    Iki modelin artilari, eksileri yukaridaki linkte yer aliyor. Bence ihtiyaclariniza en cok cevap veren urunu tercih edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Telefonu 3 aydır kullanıyorum şimdiye kadar ciddi bir sorun yaşamadım performansından da memnunum fakat 3 gün önce kapatıp yeniden açtım bir şey için daha sonra sim hafızası dolu diye uyarı verdi. Bütün mesajları sildim, rehber de doldurmamış hafızayı ancak uyarı vermeye devam ediyor. Uyarı dediğim üst tarafta mesaj simgesi yanıp sönüyor. Çok önemli değil ancak bu gibi konularda takıntım vardır biraz. İlgili kişilerden yardım bekliyorum. İyi forumlar.
  • quote:

bilgiler için teşekkürler.darty ve electroworld yanlış bilgi vermiş.700 modelini kimse tavsiye etmiyor.samsung galaxy ace plus nasıl,bilginiz var mı

galaksi ace arkadaşmda var ama ace+ bilmioyur. Android sürümünden dolayı pek fazla uyumlu oyun bulamıyor. Android olmasına rağmen doğru düzgün uygulama kullandığı da yok. Onun dışında 603 onun yapabildiği herşeyi yapabiliyor ve donanımsal olarak biraz daha iyi. Tel sorunu flash bulunmaması ve kamerasının gündüz çekimleri (o da açık alan) dışında vasat olması.
    Eğer fazla uygulama istiyorsanız. bu telefon size göre değil fakat ace' görede değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Arkadaşlar merhaba. Telefonu 3 aydır kullanıyorum şimdiye kadar ciddi bir sorun yaşamadım performansından da memnunum fakat 3 gün önce kapatıp yeniden açtım bir şey için daha sonra sim hafızası dolu diye uyarı verdi. Bütün mesajları sildim, rehber de doldurmamış hafızayı ancak uyarı vermeye devam ediyor. Uyarı dediğim üst tarafta mesaj simgesi yanıp sönüyor. Çok önemli değil ancak bu gibi konularda takıntım vardır biraz. İlgili kişilerden yardım bekliyorum. İyi forumlar.

Mesajlar>Seçenekler>Klasörleri gör>Seçenekler>SIM mesajları
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Arkadaşlar merhaba. Telefonu 3 aydır kullanıyorum şimdiye kadar ciddi bir sorun yaşamadım performansından da memnunum fakat 3 gün önce kapatıp yeniden açtım bir şey için daha sonra sim hafızası dolu diye uyarı verdi. Bütün mesajları sildim, rehber de doldurmamış hafızayı ancak uyarı vermeye devam ediyor. Uyarı dediğim üst tarafta mesaj simgesi yanıp sönüyor. Çok önemli değil ancak bu gibi konularda takıntım vardır biraz. İlgili kişilerden yardım bekliyorum. İyi forumlar.

Çok sağ ol. Dün biraz karıştırmıştım ancak burayı bulamamışım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Çok sağ ol. Dün biraz karıştırmıştım ancak burayı bulamamışım.

Rice ederim

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.