Şimdi Ara

Nokia 603 video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Video düzenlemelerini hangi programa yaptiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Video düzenlemelerini hangi programa yaptiniz

İmovie ile yaptım.
  • konuyu hortlatalım bari

bunu mu alsam yoksa galaxy w mi alsam kararsızım
  • Çok Güzel Olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbdmetehan

konuyu hortlatalım bari

bunu mu alsam yoksa galaxy w mi alsam kararsızım

Galaxy W tavsiye ederim.Ama kamera önemliyse 701 daha iyi bir seçim olur.Bu arada 603'ün çektiği örnek bir fotoğraf:
     Nokia 603 video inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 21 Mayıs 2012; 19:56:11 >
  • ben de 603 kullanıcısıyım. Telefondan çok memnunum. Samsung hiç kullanmadım fakat satış sonrasnda da çok ilgileniyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung GT-S3353 video inceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bende bu telefonu bugün medaimarkta inceledim süper ekranı var clearblack teknolojisi kullanıyor 2 saat tüm samsung ve nokia modellerine baktım bu nokia 603 kadar net bir ekran çözünürlünüe sah,p telefon görmedim üstelik 720 p formatında hd video çekiyormuş ve NFC özelliğine sahipmiş süper cihaz

sende memnunmusun kardeş telefondan ?? 2 tane almayı düşünüyorum... babama ve bana

flaş olmaması dezavantaj sayılırmı ??
  • yani çekim yapacağın ortama bağlı fakat dediğin gibi ekran açısından çok iyi. sokak lambası altında çektiğim bir resmi atacaktım dosya boyutu çok büyük dedi. ama net çıkmıştı. hiç ışıksız ortamda sorun olabilir fakat çekim benim için iyi. akıllı telefon olduğu için internete giriyor. biliyorsundur. bunun yanında benimkinde hafif bir donma problemi başladı. garantiye göndereceğim yakın bir zamanda. halledilemez bir sorun değil. tahminimce 8 gbdan fazla yükledim ondan donuyordur. ne yapayım videoları çok büyük dosya halinde çekiyor :D
  • HTC ChaCha yı satıp bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz ?

Android i sevmedim ...
  • Alabilirsiniz. Giodan 700'e geçtim cihazda 500 14mp fotoğraf olmasına rağmen 3 saniyede galeri açılıyor. Arama, mesajlaşma, whatsapp gibi uygulamalar sürekli ram'de açık ve tıklayınca geliyor. Şarjım 1.5 günden aşağı gitmiyor tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Alabilirsiniz. Giodan 700'e geçtim cihazda 500 14mp fotoğraf olmasına rağmen 3 saniyede galeri açılıyor. Arama, mesajlaşma, whatsapp gibi uygulamalar sürekli ram'de açık ve tıklayınca geliyor. Şarjım 1.5 günden aşağı gitmiyor tavsiye ederim.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.