Şimdi Ara

Nokia 6131 de uçuş modu var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6131 almayı düşünüyorum, elime geçen bir broşüründe uçuş modu olduğu yazılı ancak, netteki birçok ürün açıklamada bu ibareyi göremedim. Kullananlar bilir, var mıdır yok mudur?

• internette birçok özellikler yazzmıyabiliyor. hatta bir ürün için farklı özellikler bile yazabiliyorlar . ama 6131 de uçuş modu var . ben de var oradan biliyorum . umarım yardımcı olmuşumdur
  • evet kesınlıkle ucus maodu var
  • Bence d War
  • Kullanan arkadaşlar olarak war diyorsanız, bana da gidip telefonu almak düşer. sağolun!
  • bence de al pişman olmazsınn
  • uçuş modu var arkadaşım, gönül rahatlığıyla alabilirsin
  • 1 soru daha ; kullananlar bilir yine, cok kısa sürede siyah 6131 farklı boya kaplaması olduğu için siyah boyası pul pul dokuluyormuş.Doğru mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: atox

1 soru daha ; kullananlar bilir yine, cok kısa sürede siyah 6131 farklı boya kaplaması olduğu için siyah boyası pul pul dokuluyormuş.Doğru mudur?

Hayır kesinlikle dökülmüyor...Bu arada 6131 'de uçak modu olarak seçilebilen bir tercihtir bu uçuşmodu,ekranın sol üstünde bir uçak resmi beliriyor hatta.Telefon sim kartsızda çalışabiliyor
  • Uçuş modu Nokia'larda genellikle offline ( hatsız) olarak geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: atox

1 soru daha ; kullananlar bilir yine, cok kısa sürede siyah 6131 farklı boya kaplaması olduğu için siyah boyası pul pul dokuluyormuş.Doğru mudur?

bızde yanı kız arkımda() gumus rengı var oole bı sorun yasamadık daha ama oocaıını sanmıorum sıyahın kaplaması daha kalıtelı cunku
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.