Merhaba arkadaşlar on gün önce aldığım nokia 6131 de bugün şarj olmama gibi bir durumla karşılaştım yani tel şarjda yaklaşık beş saat kaldı ve o ana kadar şarj durum çubuğu gidip geliyordu çıkardığımda full görünüyodu ama yaklaşık 10 dk sonra nerdeyse şarj yarıdan fazla düştü böyle bir durumla karşılaşan oldumu bilgisi olan arkadaş varmı acaba iyi geceler teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: erut
Merhaba arkadaşlar on gün önce aldığım nokia 6131 de bugün şarj olmama gibi bir durumla karşılaştım yani tel şarjda yaklaşık beş saat kaldı ve o ana kadar şarj durum çubuğu gidip geliyordu çıkardığımda full görünüyodu ama yaklaşık 10 dk sonra nerdeyse şarj yarıdan fazla düştü böyle bir durumla karşılaşan oldumu bilgisi olan arkadaş varmı acaba iyi geceler teşekkürler
Yanlış anlama dostum da bu telefon kadar sorunlu telefon üretmedi heralde nokia ....
Heryerde bir 6131 topiği .... Umarım sorun şarj cihazından veya temassızlıktan dolayıdır ne diyeyim
valla bataryada sorun vardır dicem çünkü telin sarj çıkışındaysa daha iflah olmuyor teefon
Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler sorun şarj cihazındaymış değiştirdim hiçbir sorun yok