Şimdi Ara

NOKİA 6131 ŞARJ PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar on gün önce aldığım nokia 6131 de bugün şarj olmama gibi bir durumla karşılaştım yani tel şarjda yaklaşık beş saat kaldı ve o ana kadar şarj durum çubuğu gidip geliyordu çıkardığımda full görünüyodu ama yaklaşık 10 dk sonra nerdeyse şarj yarıdan fazla düştü böyle bir durumla karşılaşan oldumu bilgisi olan arkadaş varmı acaba iyi geceler teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: erut

Merhaba arkadaşlar on gün önce aldığım nokia 6131 de bugün şarj olmama gibi bir durumla karşılaştım yani tel şarjda yaklaşık beş saat kaldı ve o ana kadar şarj durum çubuğu gidip geliyordu çıkardığımda full görünüyodu ama yaklaşık 10 dk sonra nerdeyse şarj yarıdan fazla düştü böyle bir durumla karşılaşan oldumu bilgisi olan arkadaş varmı acaba iyi geceler teşekkürler

Yanlış anlama dostum da bu telefon kadar sorunlu telefon üretmedi heralde nokia ....

Heryerde bir 6131 topiği .... Umarım sorun şarj cihazından veya temassızlıktan dolayıdır ne diyeyim
  • valla bataryada sorun vardır dicem
    çünkü telin sarj çıkışındaysa
    daha iflah olmuyor teefon
  • Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler sorun şarj cihazındaymış değiştirdim hiçbir sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    cx65 ve ırda cihaz problemi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.