Şimdi Ara

Nokia 6267

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N okia, Singapur’daki yıllık Nokia Connection etkinliğinde tanıttığı yeni Nokia 6267 modeli ile orta sınıf pazara yönelik, iyi bir tasarıma ve bütçeye uygun fiyat etiketine sahip cep telefonlarına bir yenisini ekledi. Nokia’nın yeni cep telefonu en geniş kullanıcı kesimi olan orta sınıf segmente yönelik kolay kullanım özelliklerine sahip bir ürün. Çeşitli renk seçenekleri ile gelen yeni Nokia 6267 cep telefonu özel medya tuşları ve multimedya uygulamaları ile müzik dinleme, video görüntü izleme ve fotoğraflarla ilgili işlemleri son derece kolay bir hale getiriyor. Nokia 6267 cep telefonunun gelişmiş bir müzik çalar uygulaması ve müzik dinleme işlemlerini kolaylaştıran özel tuşları bulunuyor.
    Arkadaşına gönderArkadaşına gönder Bookmarka ekleBookmarka ekle YazdırYazdır Yorum ekle

Tavsiye et
    Adınız Soyadınız:
    Arkadaşınızın adı:
    Arkadaşınızın e-postası: Gönder!

Nokia 6267 cep telefonu - 4GB bellek

Ayrıca kullanıcılar Nokia 6267 cep telefonu ile kaydetmek istedikleri özel anları fotoğraf veya video görüntü olarak kaydedebiliyorlar. Nokia 6267'nin 2 megapiksel çözünürlüğe sahip dijital kamerası, çekimlerde flaş kullanma olanağı ve 8x dijital zum yeteneği kullanıcıların yüksek performans ile bu tür çekimleri yapmasını sağlıyor.

Nokia 6267 mobil telefon - 3G
    Nokia 6267 cep telefonu sahip olduğu 3G teknolojisi ile görüntü görüşme ve internet uygulamalarının hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor. Telefonun yüksek çözünürlüklü büyük ekranı, geniş tuş takımı, takvim uygulamaları ve belleğinin 4GB kapasiteye yükseltilebilmesi de ürünün dikkat çeken diğer özellikleri arasında yer alıyor. 6.5 saat konuşma ve 12.5 gün stand-by süresinde sahip olan yeni Nokia 6267 cep telefonunun 2007 yılının üçüncü çeyreğinde vergiler hariç 240 Euro civarında bir fiyat etiketi ile piyasalara sunulması bekleniyor.

Nokia 6267

• fena telefona benzemiyor kullanışlı duruyor özellikle şu 4 gb a kadar çıkması avantajlı 3g oluşu ve 2 mp kamerası da cabası
  • bir çoğumuz samsung'a kızıyor ama nokianında modelleri birbirine benzemeye başladı
  • kapaklılar birbirine benziyor hakketen ama bu bence daha geliştirilmiş bi cihaz diye düşünüyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

bir çoğumuz samsung'a kızıyor ama nokianında modelleri birbirine benzemeye başladı
  • nokıa ya kapaklı model gıtmıyor
  • bir bu eksikdi noki her hfta telefon cıkarmadan bıkmadımı ya
  • http://europe.nokia.com/A4430608

● 5. Nesil Series 40 telefon yazılımı
    Getirileri:
    ● Müzik çalarda skin desteği; play-list, artist, albüm ve tarz sıralaması, albüm kapakları gösterimi
    ● Flash Lite 2.1 desteği
    ● H.264/AVC video desteği

● 1000 kişilik rehber
    ● 320x240, 24 bit ve 2.2 inçlik ekran
    ● Video görüşmeleri için ikinci kamera
    ● Ana kamera için flaş
    ● 20 FPS'ye dek 640x480, 320x240, 352x288, 176x144, 128x96 çözünürlüklerinde video kaydı
    ● Donanımsal destek ile 20 FPS'ye dek 320x240 video oynatımı
    ● 4 GB a dek Micro SD bellek desteği
    ● Mini-USB 2.0
    ● 30 MB telefon belleği
    ● Müzik tuşları

gibi özelliklerle 6233'te eksik olan herşeyi tamamlamış. Bir de stereo hoparlörü olsa tadından yenmezdi valla..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKİA 7270
    20 yıl önce açıldı
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    9 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir cihaza benziyor.
  • Tek eksiği symbian gibi
    Ama symbian ın ttelefonu yavaşlattığını düşünen ve gereksiz bulanlar için 10 da 10 diyebiliriz
  • Şarj süresi çok hoş bence. Bu tarz bir telefon için süper bile denebilir
  • düşünülebilir alet benziyor
    renkler güzel 4 gb çok çok iyi
  • 6131i olmuş.Onun eksikliklerini tamamlamışlar.Tipi zaten neredeyse aynı.
  • Gerçekten alınası bit telefon, hoşuma gitti, bugun sordum fiyatı 520 ytl civarı, yarın almayı ciddi ciddi düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylu Serseri

Gerçekten alınası bit telefon, hoşuma gitti, bugun sordum fiyatı 520 ytl civarı, yarın almayı ciddi ciddi düşünüyorum..

hayırlı olsun bu telefon alınır.. aldıktan sonra yapabilirsen güzel bi inceleme iyi olur telefon alacaklar ve bilgi paylaşımı açısında..

• nokia iyi yapmış bu sefer..
    bir dolu özelliği uygun fiyata veriyor..
    symbian olsa düşünebilirdim..
    şu anda tercihim 6120c..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

nokia iyi yapmış bu sefer..
    bir dolu özelliği uygun fiyata veriyor..
    symbian olsa düşünebilirdim..
    şu anda tercihim 6120c..

aslında hemen hemen aynı telefonun symbian özellikliside var 6290. ama o ülkemizde satışa sunulmamış sanırım.
  • Teli aldım 510 ytl ye, Gerçekten güzel telefon, menuleri çok hızlı , sesi de çok iyi, gerçekten hoşuma gitti, Kutusundan hafıza kartı ve usb kablosu çıkmıyor , en azından hafıza kartı çıksaydı iyi olurdu, neyse alacağiz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylu Serseri

Teli aldım 510 ytl ye, Gerçekten güzel telefon, menuleri çok hızlı , sesi de çok iyi, gerçekten hoşuma gitti, Kutusundan hafıza kartı ve usb kablosu çıkmıyor , en azından hafıza kartı çıksaydı iyi olurdu, neyse alacağiz artık.

hayırlı olsun. yapabilirsen detaylı bir inceleme fena olmazdı hani..

• benc egayet hoş bir telefon. stereo hoperlör yok ama ses çok kalite. kendi resmini çekerken dış ekranı kullanarak çekiyosun .denedim harika bir özellik. yanlız telefon görüşmesinde karşı tarafın sesi az geldi bana. benim sesim karşıya süper gidiyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.