Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: donatello

Arkadaşlar ben öyle mükkemmel bir telefon aramıyorum sizce 6270 ten memnun kalırmıyım baktım büyük ekranı var sesi de iyiymiş çok büyük bir eksiğini görmedim.
    Bu telefonun önemli eksiklikleri var mı yorumlarınızı bekliyorum.

Videosu 6280 e göre kötü arkadaşım. 6280 hem tasarım, hem de özellik
    olarak iyi 6270 ten
  • revolver arkadaş yorumuna teşekkür ederim ama bne 6280 e o parayı vermem(Sadece 6280 e değil bir cep telefonuna 750 ytl den fazla varmem).Ben 6270 alırsam memnun kalırmıyım onu merak ediyorum sen cep tel. konusunda tecrübelisin.Ya da 750 ytl ye alabileceğim daha iyi bir tel var mı
  • revolver arkadaş yorumuna teşekkür ederim ama bne 6280 e o parayı vermem(Sadece 6280 e değil bir cep telefonuna 750 ytl den fazla varmem).Ben 6270 alırsam memnun kalırmıyım onu merak ediyorum sen cep tel. konusunda tecrübelisin.Ya da 750 ytl ye alabileceğim daha iyi bir tel var mı
  • quote:

revolver arkadaş yorumuna teşekkür ederim ama bne 6280 e o parayı vermem(Sadece 6280 e değil bir cep telefonuna 750 ytl den fazla varmem).Ben 6270 alırsam memnun kalırmıyım onu merak ediyorum sen cep tel. konusunda tecrübelisin.Ya da 750 ytl ye alabileceğim daha iyi bir tel var mı

Sen de biliyosun ki içinde bulunduğumuz şu dönem kısır bir dönem. Pek seçenek yok ama
    sana en iyi üç seçeneğimi sunmamı istersen (N70 derdim ama 750 den fazla vermem diyosun) :
    1. w800i
    2. 6270
    3. Samsung D720

3 markadan 3 tane alınabilecek (bana göre) senin fiyat kriterlerinden telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 11 Mart 2006; 21:27:58 >

• Verdiğin seçenekler düşündürücü 3 üde gerçekten güzel telefon
    Bir de peder nokia dan şaşma diyor gidip de w800 alırım joystik bozulursa sonra onun dilinden kurtulamam ben en iyisi 6270 alayım biraz bekleyeceğim piyasaya tam otursun.
  • Revolver kardeş zahmet olmazsa 6270 in en fazla kaç mb kart desteklediğini biliyormusun ben şu an mobile review den videolarını indirdim tel hoşuma gitti hafıza olayı hakkında fazla bir bilgim yok sen belki bilirsin
  • Revolver kardeş zahmet olmazsa 6270 in en fazla kaç mb kart desteklediğini biliyormusun ben şu an mobile review den videolarını indirdim tel hoşuma gitti hafıza olayı hakkında fazla bir bilgim yok sen belki bilirsin
  • quote:

Revolver kardeş zahmet olmazsa 6270 in en fazla kaç mb kart desteklediğini biliyormusun ben şu an mobile review den videolarını indirdim tel hoşuma gitti hafıza olayı hakkında fazla bir bilgim yok sen belki bilirsin

2GB miniSD kart destekliyor 6270 de, 80 de kardeş
  • Cevapların için saol revolver bir de benim yazdığım msj lar niye çift çift gitti anlamadım
    Bir kez yollamayı denedim bu kadar kısa süre içinde tekrar msj yazamazsınız yazdı anlamadım
  • Bugün Kadıköy' de sordum. 6280 ı 600€ ya veriyorlar. Grey garantili.
  • Arkadaşlar ben şu ana kadar hiç kızaklı telefon kullanmadım bir arkadaş açıklarsa sevinir bu kızak kapalıyken telefonla neler yapabiliriz yoksa telefonu kullanırken tuş takımı hep açıkta mı olacak
    Sanırım 6270 sayesinde ilk kez böyle bir telefon kullanıcam
  • Haid arkadaşlar cvp vercek yok mu revolver usta sen bilirsin sneden de çok şey istedik ama hadi şunu da söyle
  • quote:

Haid arkadaşlar cvp vercek yok mu revolver usta sen bilirsin sneden de çok şey istedik ama hadi şunu da söyle

Benim tahminimce cevapsız aramaya, sms lere falan bakarsın geldiği zaman; ancak menülerde
    gezebilir misin bunu hiç bilmiyorum dostum. Kızak açılınca mı telefon menüleri devreye giriyor
    bunu bilmiyorum. Ben 6270 in sadece kamera ve ses olayını inceleyebildim. Malum telefoncu
    tanıdık değildi. Kurcala kurcala nereye kadar
  • 6270 ve 6280 arasında fark yok görünüm dışında.. İkisindede işletim sistemi yok 2 sindede fotoğraf v e video kalitesi aynı.

tek farkı 6280 de 2 kamera var önlü arkalı 6270 de ise bir tane..

ben 200 ytl fark vermem kullanmıcam diğer bir kamera için çok saçma ve gereksiz..2 kameranın mantığı görüntülü aramadır oda şuan türkiyede yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba -- 12 Mart 2006; 15:25:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jabba

6270 ve 6280 arasında fark yok görünüm dışında.. İkisindede işletim sistemi yok 2 sindede fotoğraf v e video kalitesi aynı.

tek farkı 6280 de 2 kamera var önlü arkalı 6270 de ise bir tane..

ben 200 ytl fark vermem kullanmıcam diğer bir kamera için çok saçma ve gereksiz..2 kameranın mantığı görüntülü aramadır oda şuan türkiyede yok..

görünümde biraz dikkatli bakarsan fark var..6280 vga video çekerken 6270 qcif video çekiyor ve 6280de 3g,2.kamera falan da var..
  • Donatello, telefonun kizagini acmadan telefonu numara cevirme ve mesaj yazma haricinde tam kapasite kullanabilirisin.Menuye ulasim cok basit,direkt navigator tusundan ulasiyosun.Super yani.Ben acaip memnunum,iki aydir kullaniyorum.
    Diger arkadas 6270 ile 80 ayni demis ,yanilmis..Daglar kadar fark var..Videosundan tutta,fotograf kalitesi, gorunum sikligina ve boyutlarina kadar kadar.Kagit uzerinde belli olmuyor boyle seyler.Aldanmayin..
  • ee ben zaten yazmışım görünümde fark var ve 2 kamera var diye ?

nitekin s40 2 side işletim sistemi yok 2 sindede ve öndeki kamera görüntülü konuşmalar için..şuan destekleyen bir operatör yok bunu..biz türkler illa kendimi görüp resim çekicam diye 200 ytl veriyorlarsa helal yani ne diyim.. nitekim 2 sininde kamera görüntüsünü test ettim aynı kalitede..6280 ile farkını anlayamazsın.
  • Ben farklarini sayarken 2.kameradan bahsettimmi hic.. ? Hocam Yukaridaki linklerimden birinde cektigim bi video yu yayinladim istersen bi gir bak ,fazla soze gerek yok..Bolca da resim var bu topic te 6280 le cektigim.Hala fark yok diyorsan artik yapabilecegimiz bi sey yok,cunki ortada bi su sisesi var sen bakiyorsun ve gormuyorum diye iddia ediyorsun.Ben sana gordugunu nasil ispat ediyim :) Isletim sistemi onemli olmiyanlarin tercihi olabilir tabii bu telefon.Benim oyle mesela.Isletim sistemi var diye hem ebattan, hem diger ozelliklerden zayif kalan bi teli tercih etmiyourm ben .Sen edersin o da guzel,senin tercihin cunki,her tercih kendine gore guzeldir :)
  • yahu ben 6280 e kötü demedim ki :) 6270 ile aynı diyorum resim kalitesi.ama görünüş olarak 6280 bencede daha güzel.ama ben 200 ytl fark vermem..
  • Hocam bende onu anlatmaya calisiyorum yaw.Ayni degilll :) Iyi incelememissin diyorum.Birak 6270 i n70 dende 90 danda daha iyi bu aletin resim ve vidosu.Zaten su anda piyasada bulunan 640x480 video ceken tek telefon.VCD ye DONUSTUR tv de izle o kadar iyi.O yuzden fark yok demen yanlis yonlendirir insanlari.Sana sunu soyliyim eger 6270 650 ise 6280 en az 900 ytl olmasi lazim aradaki farka gore.6270 ,nokia tarafindan 6280 in kotu bi on denemesi olmus sadece...Bende cok inceledim alirken.Isvec te 6270 in adi bile duyulmuyor zaten.6280 cikinca ortadan kayboldu telefon..Ben 6270 e 650 ytl vermem ama 6280 e 900 verirrim.Kullaninca anlarsin bunu..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.