Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadsım bende aldım bu gun bu cihazdan k750i vardı fiatı çok düştü o yuzden takas yaptım cihaz artık sapıtmıştı çok kurcalamıştım 6280 on kamersı nasıl açılıyor bir turlu beceremedim
  • BURAK ERDOGDU

dostum 6280'i nerden kac paraya aldın? acıklar mısın? bende almak istiyorumda hemen
    bilgilendirirsen sevinirim

not: bu arada 6280'nin on kamerasi sadece 3g kullandıgın zaman aktifleşiyo,yani su anda turkiyede 3g ozelligini olmadigi icin on kamerayı kullamıyacaksin...
  • kadıkoyden aldımmmm 940 benim k750 vardı onu düştükk aslında belki düşer ama o zaman k750 de düşücek aynı sey diye düsündüm açıkçası 6270 den çok sık aldım diye söylemiyorum çok kıbar radya sesi gayet iyi
    6270 da büyuk yanyana koydum ve baktım bide 6270 deki çıkıntı çok kotuuu bu arda ön kamerayla n70 deki gibi resim çekemiyormuyummm
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak erdogdu

kadıkoyden aldımmmm 940 benim k750 vardı onu düştükk aslında belki düşer ama o zaman k750 de düşücek aynı sey diye düsündüm açıkçası 6270 den çok sık aldım diye söylemiyorum çok kıbar radya sesi gayet iyi
    6270 da büyuk yanyana koydum ve baktım bide 6270 deki çıkıntı çok kotuuu bu arda ön kamerayla n70 deki gibi resim çekemiyormuyummm

Hayirli olsun telefin.Cok guzel bi secim yapmissin.Ondeki kamera fotograf cekmek icin degil arkadasim.Sadece karsilikli goruntulu haberlesmek icin.Su an Turkiye de yok bu operator hizmeti.Ama gelince cok hosuna gidicek o kamera cunki cok zevkli uzay filmlerindeki gibi birbirini gorerek konusmak :

• hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

quote:

Orjinalden alıntı: burak erdogdu

kadıkoyden aldımmmm 940 benim k750 vardı onu düştükk aslında belki düşer ama o zaman k750 de düşücek aynı sey diye düsündüm açıkçası 6270 den çok sık aldım diye söylemiyorum çok kıbar radya sesi gayet iyi

Hayirli olsun telefin.Cok guzel bi secim yapmissin.Ondeki kamera fotograf cekmek icin degil arkadasim.Sadece karsilikli goruntulu haberlesmek icin.Su an Turkiye de yok bu operator hizmeti.Ama gelince cok hosuna gidicek o kamera cunki cok zevkli uzay filmlerindeki gibi birbirini gorerek konusmak :

öndeki kamera fotoğraf çekmek için değil demişsin ama 6680 ve n70'te çekebiliyorsun arkadaşım???
    6280'de gerçekten çekilmiyormu yoksa???

• saolunnnn arkadaslar
  • Burak Erdogdu

aldıgın cihaz garantili mi? yoksa spot mu?
    bide fireware'i kac bakar misin? *#0000# yazip bi bak
    en son fireware 3.60 olmasi lazım???
  • v 03.40 yazıyor efs garantili bu nedir problem olurmu
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullan
    arkadaşım birkaç resim video
    örneği atarsın herhalde eksileri felan sana göre tabi
    şimdiden teşekkürler
  • burak erdogdu

v 3.40 ii
    ama en son v3.60 'ı var yanlış bilmiyosam yabanci forumlarda yazıyo
    onu bulursan yuklet

bu arada telefonunda hic bi hata farkettin mi? mesela en cok bilinen yaptıgı problem
    "genel" ses modundan "sessiz" moduna falan alırken profil degistirirken telefonun kendini kapatmasi yada restart yapmasi , hic boyle bi problem oldu mu? eger varya iste bu anca firmware uprgrade ile duzelir yani 3.40'ın ustu firmware'lar ile

bu bilgilerin hepsini ingilteredeki bu telefonun kullanan kisilerin yazdıklarindan ogrendim....
  • Burakçım resim, video bekliyoruz unutma
  • şu anda hiç pronlem yok tel çok hızlı ilk defa bir tel bu kadar içime sindiii 6270 arkadsımda var şimdi biraz evvel yan yana baktık bi kere bayagı malzeme farkı var tuşlar falan yanlız ses biraz iyi olabilir video bında çok iyı bide senin dediğin olay video görüşmesi tek ıyılıgi 1-2-3 tuşları kapağa çok yakın 6270 de daha rahat ama alıştım gerçi şu vra k750 üstüne resim çeken yok benim 4 mega piksel makınam var o yuzden artık önemli deil tabiii videosu kotu arkasım bilgin olsun dedimmm
  • Kardeş peki 6280 in mi 70 in mi ses kalitesi iyi ve resim kalitelerini kıyaslar mısın yorum olarak ?
    6270 de 80 de resmi güzel çekiyor yaw. Özellikle dışarıda N70 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 14 Mart 2006; 20:25:10 >
  • Cevaplayan olmamış yaw
  • resim isteriz...resim isteriz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

resim isteriz...resim isteriz....

video da istiyoruzsadece resim değil

• Merhaba Arkadaşlar.Bugün bir telefoncu arkadaşı ziyaret ettim 6270 incelemek için.Telefonun işçilik kalitesi sıfır.Dış yüzeydeki kullanılan plastik çok adi geldi bana.Oyuncak gibi duruyor ve kırılıverecekmiş gibi.Özellikleri güzel ama nokia gibi bir firmaya böyle bir işçiliği yakıştıramadım.Gerçekten berbat.Bende yıllardır nokia dan başka telefon kullanmadım.Nokia 6270 Parasal Değerini haketmeyen bir telefon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NonS

Merhaba Arkadaşlar.Bugün bir telefoncu arkadaşı ziyaret ettim 6270 incelemek için.Telefonun işçilik kalitesi sıfır.Dış yüzeydeki kullanılan plastik çok adi geldi bana.Oyuncak gibi duruyor ve kırılıverecekmiş gibi.Özellikleri güzel ama nokia gibi bir firmaya böyle bir işçiliği yakıştıramadım.Gerçekten berbat.Bende yıllardır nokia dan başka telefon kullanmadım.Nokia 6270 Parasal Değerini haketmeyen bir telefon.

Arkadaşım telefon bana göre kaliteli ve karizma duruyor ama. ZAten günümüzde kızaklı teller
    moda olmaya başladı ki... 710 ytl ye göre bence süper tel
  • Arkadaşlar 6280 gelmiş fiyatı 980 ytl sizce alsammı almasammı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.