Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DEDE 1453 EFENDİ

Arkadaşlar 6280 gelmiş fiyatı 980 ytl sizce alsammı almasammı.

Video önemliyse al, değilse 6270 al tasarım hoşuna gidiyorsa
    300 ytl fark var unutmayalım
  • Selam arkadaşlar. Öncelikle bende daha piyasaya çıkmadan tutkunu olduğum ve acele ile satın aldığım 6270 ile ilgili bazı öneriler sunmak istiyorum. 1-Bir telefoncuda buldum ve alelacele aldım. Ama sadece 2 gün kullanabildim internette gördüğüm kadarıyla kibar gelmişti ama hiç de öyle değil. Kaba imiş. 2- Sesi muhteşem net, kaliteli ve yüksek. 3- Menüsü beklentilerimi ise karşılamadı. yeterince detaylı değil. 4-Kamerası pek net gelmedi ve videosuda kısa 3dk yanılmıyorsam ve 3gp mpeg4 değil. 5-Kızağı iyi ama telefonun kızağını kapattığımda alt ile üst arasında kızağın tam oturtulmamasından kaynaklanan boşluk beni çok rahatsız etti. 6-Ana ekran daki dijitall saat çok kenarda ve hoş durmuyo. 7- Son olarak en kıcık kaptığım bir özellik nokialardaki tabi kulaklığı takmadan radyo dinleyemiyoruz. SAÇMALIK. Bu sebeplerden dolayı N70 mi alsam diye kararsız kaldım ve D600 aldım. Eğer siz 6270-6280 arasında kalırsanız 6280 i bugün bir telefoncuda gördüm dahada kibar ve hemen hemen aynı özelliklerde. Umarım almak isteyenlere yardımcı olur

• quote:

Orjinalden alıntı: emreyildiz

Selam arkadaşlar. Öncelikle bende daha piyasaya çıkmadan tutkunu olduğum ve acele ile satın aldığım 6270 ile ilgili bazı öneriler sunmak istiyorum. 1-Bir telefoncuda buldum ve alelacele aldım. Ama sadece 2 gün kullanabildim internette gördüğüm kadarıyla kibar gelmişti ama hiç de öyle değil. Kaba imiş. 2- Sesi muhteşem net, kaliteli ve yüksek. 3- Menüsü beklentilerimi ise karşılamadı. yeterince detaylı değil. 4-Kamerası pek net gelmedi ve videosuda kısa 3dk yanılmıyorsam ve 3gp mpeg4 değil. 5-Kızağı iyi ama telefonun kızağını kapattığımda alt ile üst arasında kızağın tam oturtulmamasından kaynaklanan boşluk beni çok rahatsız etti. 6-Ana ekran daki dijitall saat çok kenarda ve hoş durmuyo. 7- Son olarak en kıcık kaptığım bir özellik nokialardaki tabi kulaklığı takmadan radyo dinleyemiyoruz. SAÇMALIK. Bu sebeplerden dolayı N70 mi alsam diye kararsız kaldım ve D600 aldım. Eğer siz 6270-6280 arasında kalırsanız 6280 i bugün bir telefoncuda gördüm dahada kibar ve hemen hemen aynı özelliklerde. Umarım almak isteyenlere yardımcı olur

açıklamaların için saol arkadaşım

• @emreyildiz,
    Açıklamaların için teşekkürler.. Yalnız benim tuhafıma giden bir nokta var arkadaşlar.
    Tamam mutlaka 6280, 70 ten daha iyi olacak. Malum arada 300 ytl oynuyor. Ama şöyle bir
    düşünüyorum, arkadaşımızın da dediği gibi özellikleri aynı. Fark sadece VGA video. Videoya çok
    çok önem veren bir adamın alacağı bir tel. Yalnız 1 dk vide 10 mb nin üzerinde buna ya ek bir
    hafıza kartı almak gerek, ya da çektiğin videoyu pc ye yedekleyip tak silmek gerek. Yoksa hafıza
    dayanmaz bu tele.
    Sonuç olarak ben olsam ki bir haftaya kadar elime 6270 geçecek arkadaş vasıtasıyla. (Arkadaşım askerde
    w800i vardı satıp bunu alıyoruz) Evet, ben olsam 6270 alırdım. 774 ytl ye 6270 + SandiSk 512 miniSD kart
    alabilirken, video için 950 ytl ye 6280 biraz yazık

• REVOLVER40

Sorumu cevapladığın için teşekkür ederim. Sen Eğer Ankarada Bulunuyorsan 6280 Hakkında 980 ytl den düşük bir fiyat konusunda bir bilgin varmı.
  • arkadsım evet dediğin sorunla bu gun karşılastım bunu ne zaman yukleyebilirim yani türkıyeye geldimi
  • Arkadaşlar 6280 aldım sadece EFS iletişimde bulabildim.http://www.efsiletisim.com/site/page.asp?dsy_id=355
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEDE 1453 EFENDİ

REVOLVER40

Sorumu cevapladığın için teşekkür ederim. Sen Eğer Ankarada Bulunuyorsan 6280 Hakkında 980 ytl den düşük bir fiyat konusunda bir bilgin varmı.

Kardeş ben ank de değilim ama o fiyattan aşağı şu anda zor gibi. 1 ay sonra falan makul olur
    900 gibi Beklemek lazım ama işte
  • Arkadaşlar en sonunda 6280 bulabildim.Türkiye'de sadece EFS iletişimde var.http://www.efsiletisim.com/site/page.asp?dsy_id=355
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobiltech

Arkadaşlar en sonunda 6280 bulabildim.Türkiye'de sadece EFS iletişimde var.http://www.efsiletisim.com/site/page.asp?dsy_id=355

4-5 gün önce verilmişti ama
  • İki telefon da hem cep tel pazarına, hem de nokia pazarına büyük renk kattı arkadaşlar
  • arkadaşlar 6 aydan beri beklediğim cihaz beni hayal kırıklığına uğrattı
    bugün cihazı inceledim maalesef cihazın alt kısmı ile üst kısmı tam oturmuyo ve bariz bir çıtırtıya sebep oluyor
    hemde 2 cihaza birden baktım ikisinde de aynı sorun vardı
    sadece şunu söyleyebilirim baktığım tellerin ikisinde de 3 logosu vardı yani grey market cihazlardı
    kullanan arkadaşlar da aynı çıtırtı oluyor mu çok merak ettim
    eğer hepsi böyleyse gerçekten yazık tüm hayaller suya düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: gio

arkadaşlar 6 aydan beri beklediğim cihaz beni hayal kırıklığına uğrattı
    bugün cihazı inceledim maalesef cihazın alt kısmı ile üst kısmı tam oturmuyo ve bariz bir çıtırtıya sebep oluyor
    hemde 2 cihaza birden baktım ikisinde de aynı sorun vardı
    sadece şunu söyleyebilirim baktığım tellerin ikisinde de 3 logosu vardı yani grey market cihazlardı
    kullanan arkadaşlar da aynı çıtırtı oluyor mu çok merak ettim
    eğer hepsi böyleyse gerçekten yazık tüm hayaller suya düştü

Ben de inceledim ama çıtırtı falan duymadım arkadaşım. Sadece doğal olarak kaparken ya da
    açarken çıkardığı "şlak" sesi vardı

• biriniz 6280 ile n70 in fotoğraf kalitesini karşılaştırabilirmi n70 gibiyse bir anlamı kalmıyor çünkü aynı paraya işletim sistemli tel almak varken neden bunu alalım ayrıca bana göre videosunun çok iyi olmasıda bir bakıma iyi değil 40 saniyelik bir video 10 mb lık yer kaplıyor ekranı n70 den büyük gibi gözüküyor gerçi canlı görmedim ama görünüş olarak güzel bir telefona benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibralper

biriniz 6280 ile n70 in fotoğraf kalitesini karşılaştırabilirmi n70 gibiyse bir anlamı kalmıyor çünkü aynı paraya işletim sistemli tel almak varken neden bunu alalım ayrıca bana göre videosunun çok iyi olmasıda bir bakıma iyi değil 40 saniyelik bir video 10 mb lık yer kaplıyor ekranı n70 den büyük gibi gözüküyor gerçi canlı görmedim ama görünüş olarak güzel bir telefona benziyor

1. Kaliteleri aynı (2mp ve CMOS)
    2. İşletim sistemi istemek veya istememek kişiden kişiye göre değişir
    3. Ses kalitesi N70 ten iyi
    4. Ekran N70 ten 4mm büyük
  • benim demek istediğim telin üstüne bastırınca alt kısımla üst kısım arasında bariz bi boşluk var ordan da ses geliyor!
    yoksa slider ın sesini bende biliyorum şak diye çıktığını
    inşallah senin dediğin gibidir de bende gönül rahatlığıyla alırım teli
  • arkadaslar önceikle video kesinlikle n70 den çok ıyı sesde öncelikle alıcak arkadslat 3,60 sürümünü alsınlar doğru telin üstüne vurunca kapak dan ses geliyor ama sonuçta sürgülü tel önemli değildir diye düşünüyorum.ayrıca bu üstündeki 3 yazısı beni kıl etti aslında satan çoçuk hepsinde var dedi bende aldım gerçi sonra kapak alırımmm sürüm önemli çünkü ben su anda sessiz moddan genel moda geçemiyorum onun yerine dış mekandan sessize geçiyorum önemlimi derseniz sonuçta sıfır alıyoruz bence önemli
  • gerçi şimdi düzeldi bip sesini duyunca oluyor çok basınca resart ediyormuşşşş
  • 6270 te yatay olarak tam ekran video izlenebiliyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak erdogdu

arkadaslar önceikle video kesinlikle n70 den çok ıyı sesde öncelikle alıcak arkadslat 3,60 sürümünü alsınlar doğru telin üstüne vurunca kapak dan ses geliyor ama sonuçta sürgülü tel önemli değildir diye düşünüyorum.ayrıca bu üstündeki 3 yazısı beni kıl etti aslında satan çoçuk hepsinde var dedi bende aldım gerçi sonra kapak alırımmm sürüm önemli çünkü ben su anda sessiz moddan genel moda geçemiyorum onun yerine dış mekandan sessize geçiyorum önemlimi derseniz sonuçta sıfır alıyoruz bence önemli

Arkadasim telefonun ustundeki 3 logosu avrupa daki telefon operatorunun logosu..yani bizim turkcell gibi,onunda adi "3" .Turkiye ye onlardan arta kalanlari yollamislar bu cok kotu.Cok anlamsiz tr de "3" logolu telefon..

Kapaktan gelen sese gelince..Normalde telefondan gelen tek ses acip kaaprkenki "slak" sesi..Harici bi ses geliyosa sorun var demektir..Cunki benimkinde gelimiyor..
    N70 le aradaki farka gleince.O kadar kiyaslama yaptik bu topic te yaw, resim kalite farkini goremiyormusunuz? Tabiiki resim de n70 den daha iyi 6280..N70 in tek artisi var isletim sistemi olmasi.Oda kimine gore arti..

Su "3" olayi mide bulandirici arkadaslar soylemeden edemicem..Bana "3" operatorunden kalan,sorunlu yada memnun kalinmayan telefonlari tr ye yollamislar gibi geliyor..Benimkin de de "3" var cunki zaten ben o operatoru kullaniyorum.Ama tr de olmasi tam kelalaka..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.