Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CORELLI konuyla alakası yok ama imzana şu linki koyman gerek..resmin çıkması için

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..:

mesajımı alıntı yapmak için tıkla..sonra kopyala,profilinden imzana yapıştır
  • @CORELLI,

6280 in ses kalitei SE k750 ve w800 e göre nasıl. Hiç kıyaslayabildin mi kardeş ?
  • Corelli kardeş 6280/70 de tuş takımı kızağı kapalıyken kamera fonksiyonları çalışıyor mu
    Ben de ses kalitesini merak ediyorum se nin w serisini göre nasıl
  • Ya arkadaşlar ben mi göremiyorum veya dikkat mi etmiyorum çok önemli bir şey var.
    6270 te 3D effect var ama 6280 de hiçbir yer yazmıyor yaw
    onda yok mu 3D teknoloji ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 12 Mart 2006; 22:18:50 >
  • Hocam kiyas yapmadim ses konusunda hic ama ben cok memnunum.Equalizer ayarlari var,ayrica kendin 2 cesit ayar yapabiliyorsun .Cift hoparlor var.Kulaklik sesi harika..Cok kaliteli.Bi muzisyen olarak cok memnunum yani :)
    Navigator tusundan ve yanlarina atanmis tuslardan camera yi ve aklina gelebilecek herseyi kullanabiliyorsun.Teli sadece mesaj yazarken ve yeni bi numara eklerken acik kullaniyorum zaten.
    3D efect e gelince o nedir bi onu anlatin bana ,varmi yokmu cevapliyim :)

Hamido arkadasim dedigini yaptim benim imza yine yok,yanlis bi seymi yaptim acaba
  • Hayret bi sey ,forum yine sapitti.Uye olmadan bakinca goruyorum imzalari,uye olup girince goremiyorum..:)
  • 3 boyutlu ses veren hoparlör teknolojisi anlamında CORELLI kardeş
  • Hocam goruntude uc boyut duydumda ses te hic duymamistim:) Onu bilmiyorum hocam,bi bakarim sonra kitapciga..
  • Mesela bak GSMARENA'da 6270 için :

Stereo speakers with 3D effects

yazıyor

http://gsmarena.com/nokia_6270-1198.php
  • sanırım nokia 6270te sesi biraz daha ön plana çıkardı. 6280 ise bilindiği üzere çok iyi bir kameraya sahip. ama öyle çokta fazla bir fark olduğunu sanmıyorum seste. fiyatı ise baya bi tuzlu geldi. ama piyasaya ilk giriş fiyatı bu. artık kaçak fln olabilir o yüzden böyledir. 2 hafta içinde fiyat oturur gibime geliyor. bu arada corelli 6280 imzanda çok güzel durdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasabi -- 13 Mart 2006; 1:05:19 >
  • Hocam 3D konusunu bi bakmam lazim kitapcigina.Netteki bilgilerde bi telefona yaziyorken ayni ozellik oldugu halde digerine yazmiyabiliyor ayni site.Ama acikcasi ben hic duymadim,olmiyabilir yani.Ben cok memnunum muzik olayindan,olabilir 6270 e oyle bi ayricalik koymus olabilirler ,pazarlama politikasi biliyosunuz
  • şurda 2 gündür n güzel n70 aldık, videomuz da kaliteli die seviniodum
    corellinin stockholm videosunu seyrettim hevesim kursağımda kaldı
    3gp die salla dmiştim ama nası3gp formatı anlamadım
    çok güzel telefonmuş
    900 üzeri de olsa hakedio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 13 Mart 2006; 3:44:46 >
  • Yaw ben uye girisi yapinca kimsenin imzasini goremiyorum Kil etti beni :)
  • CORELLI,
    kardeş imzandaki 6280 resmi tamam da laptop çok büyük. Yakında silinir. Kural dışı yani.
    Yanlış anlama iki defa üst üste oldumu ceza alıyosun. 100x100 boyutunda resim
    ekleyebilirsin en fazla.
  • arkadaslar bu gun kadıkoyde telı ra sokaktakı avea bayısınde gördüm açıkçası 6270den çok şık daha kuçuk ama fiat 950 dediler pahalı geldi am k750i yi verip kesin alıcam sıklık k750iden daha iyi gerçekten çok güzel hasta oldum desem yeridir
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak erdogdu

arkadaslar bu gun kadıkoyde telı ra sokaktakı avea bayısınde gördüm açıkçası 6270den çok şık daha kuçuk ama fiat 950 dediler pahalı geldi am k750i yi verip kesin alıcam sıklık k750iden daha iyi gerçekten çok güzel hasta oldum desem yeridir

bu teli efsiletisim den baska satan internet mağazası yok mu arkadaşlar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

CORELLI,
    kardeş imzandaki 6280 resmi tamam da laptop çok büyük. Yakında silinir. Kural dışı yani.
    Yanlış anlama iki defa üst üste oldumu ceza alıyosun. 100x100 boyutunda resim
    ekleyebilirsin en fazla.

boyutunu da bırak;1den fazla resim koymak kural dışı
    1 resim veya 3 smiley..1 resim 1 smiley de olmuyor..kurallar böyle
    yakında: imzanız kural dışı yazısı gelir,benden söylemesi..

• quote:

Orjinalden alıntı: donatello

Corelli kardeş 6280/70 de tuş takımı kızağı kapalıyken kamera fonksiyonları çalışıyor mu

??
  • hadi ustalar şuna bir cvp verin corelli sende 6280 var sen bilirsin 6270 in de kullanımı aynıdır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: donatello

hadi ustalar şuna bir cvp verin corelli sende 6280 var sen bilirsin 6270 in de kullanımı aynıdır heralde

Hocam yukarida cevabi verdim sana da kacirmisin heralde.Sana diyorum mesaj yazma ve numara ekleme disinda her seyi kizagi acmadan yapabiliyorsun..Her sey olunca kamera da oluyor tabii
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.