Şimdi Ara

nokia 6280 foto kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gün ışığında fotoğraf kalitesi iyi,renkleride dolgun.
    Oda ışığında biraz daha kötü.
    Ama gün ışığındaki kalitesine bende inanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necax -- 17 Temmuz 2006; 14:27:08 >

• arkadaşlar daha önce de bazı fotoğrafları yayınlandı 6280 in umarım bu topikte daha farklı çekimler görebiliriz.
    iyi forumlar...
  • detaylar çok iyi çıkmış
  • Son zamanlarda benim de çok hoşuma gitmeye başladı bu telefon ikinci bi telefon olarak almayı düşünüyorum.Çekimler de başarılı.
  • ARKADAŞIM BEN BU TELEFONUN FOTOLARI ÇOK İYİ BİLİYORUM BİRDE KARANLİKTA ÇEKBU FOTOYU ÇEKMEK O KADARDA ZOR DEĞİL.BİRDE 6280 GÖRDÜĞÜM HAFİF KARANLIKTA SULU BOYA GİBİ ÇEKİYOR.BURAYA FOTO KOYUP KALİTE TARTIŞILACAKSA GECE İÇ MEKAN DIŞ MEKAM KAPALI HAVA SIFIR IŞIK FOTOLARINIDA KOY ÖYLE KALİTE SÖYLEYEYİM YUKARDAKİ FOTO GÜZELBU DEMEK OLMUYORKİ BU TEL İYİ FOTO ÇEKİYOR.YUKARDAKİ HAVA MÜSAİT DEDİĞİM GİBİ HERZAMAN O HAVAYI NASIL YAKALIYCAN.BURDA BİŞEYLER KANITLAMAYA ÇALIŞACAKSANIZ HER YERDE DEĞİŞİK ZAMANLARIN FOTLARINI KOYMAK GEREKİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 20 Temmuz 2006; 15:40:52 >

• sen o dediğin havada istediğin telefon ile çekte bakalım nasıl çıkacak

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ARKADAŞIM BEN BU TELEFONUN FOTOLARI ÇOK İYİ BİLİYORUM BİRDE KARANLİKTA ÇEKBU FOTOYU ÇEKMEK O KADARDA ZOR DEĞİL.BİRDE 6280 GÖRDÜĞÜM HAFİF KARANLIKTA SULU BOYA GİBİ ÇEKİYOR.BURAYA FOTO KOYUP KALİTE TARTIŞILACAKSA GECE İÇ MEKAN DIŞ MEKAM KAPALI HAVA SIFIR IŞIK FOTOLARINIDA KOY ÖYLE KALİTE SÖYLEYEYİM YUKARDAKİ FOTO GÜZELBU DEMEK OLMUYORKİ BU TEL İYİ FOTO ÇEKİYOR.YUKARDAKİ HAVA MÜSAİT DEDİĞİM GİBİ HERZAMAN O HAVAYI NASIL YAKALIYCAN.BURDA BİŞEYLER KANITLAMAYA ÇALIŞACAKSANIZ HER YERDE DEĞİŞİK ZAMANLARIN FOTLARINI KOYMAK GEREKİR

• BEN O DEDİĞİM ŞEYLERİ SAMSUNG D 500 LE DE ÇEKTİM İMZAMA GİR SADECE SIFIR IŞIK VE TELİN FLAŞI İLE BİLE ÇEKİLMİŞ FOTOLAR VAR.ÇOGU İNCELEME TOPİĞİNDEDE VAR P 850 K 750 FOTO TOPİĞİNE BAKARSAN BU FOTOLARI GÖREBİLİRSİN.SEN ANLADIĞIM KADARIYLA 6280 KULLANIYORSUN VE DEDİĞİM ORTAMLARDA TELİNE GÜVENMİYORSUN TEK FOTOYA GÖRE YORUM YAPMAK SAÇMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 20 Temmuz 2006; 15:41:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aman sakin beyler yine bi 6280 faciası olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Aman sakin beyler yine bi 6280 faciası olmasın

AMA ARKADAŞIM DOĞRU DEĞİLMİYİM
  • +1
    quote:

quote:

• quote:

+1
    quote:

quote:

ÖNÜMÜZ KIŞ KAPALI HAVADA ÇEKMEYECEKMİ İNSANLAR KENDİNİ KANDIRMASIN BEN BU TELEFONUN KAMERA FOTO PERFORMANSINI SEVMİYORUM AKSİNİ İNKAR EDEN 6280 KULLANICILARI VARSA BUNU İSPATLASINLAR DEDİĞİM ŞARTLARDA FOTO KOYARAK FOTOLARIYLA KONUŞSUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 20 Temmuz 2006; 15:55:03 >

• faruk kardeşim bir kere senin elindeki telefon d500 1.3 mp 6280 2 mp ve telefon bana göre her konuda çok güzel foto çekiyor. d500 üm bile 6280 den ii foto çekiyo demek istiyorsun heralde

bu çiçekler sana

nokia 6280 foto kalitesi

bu foto arabada hareket halinde iken cekilmiştir.
     nokia 6280 foto kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKuaZ_Cafe -- 20 Temmuz 2006; 17:40:15 >

• bu gece sıfır ışık çekip koyacam daha ne istersen koyarım merak etme
  • bu ne ya her önüne gelen konu açıyor , daha geçenlerde 3-4 konu açıldı ve aynı resimler yüklene yüklene bayatladı resmen. her 6280 kullanan konu açarsa işimiz var. 6280 kullanan arkadaşlar ya bi tane ana konu açın 6280 resimleri diye ya da var olan ana konuya resimleri gönderin.
  • quote:

bu gece sıfır ışık çekip koyacam daha ne istersen koyarım merak etme

TuRKuaZ_Cafe
    onuda beklerim iç mekan akşam florasan çekimleri d 500 le karşılaştırmıyorumsadece foto performansını gösterecekseniz bu şekilde göstermeniz için söyledim öyle bir idiam yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 20 Temmuz 2006; 18:52:07 >
  • ok

quote:

quote:

bu gece sıfır ışık çekip koyacam daha ne istersen koyarım merak etme

TuRKuaZ_Cafe
    onuda beklerim iç mekan akşam florasan çekimleri d 500 le karşılaştırmıyorumsadece foto performansını gösterecekseniz bu şekilde göstermeniz için söyledim öyle bir idiam yok

• quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

bu ne ya her önüne gelen konu açıyor , daha geçenlerde 3-4 konu açıldı ve aynı resimler yüklene yüklene bayatladı resmen. her 6280 kullanan konu açarsa işimiz var. 6280 kullanan arkadaşlar ya bi tane ana konu açın 6280 resimleri diye ya da var olan ana konuya resimleri gönderin.

aynen içimden geçenlerin birebir olmasada aynısı

• Harbi harbi telefon çok güzel çekiyor.Bende gündüz çekimleri n90 dan daha iyi.Bilmiyorum belki iddialı bi cümle kurdum ama şahsen bana n90 ın kalitesimi 6280 in kalitesimi deseler ben 6280 i seçerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Harbi harbi telefon çok güzel çekiyor.Bende gündüz çekimleri n90 dan daha iyi.Bilmiyorum belki iddialı bi cümle kurdum ama şahsen bana n90 ın kalitesimi 6280 in kalitesimi deseler ben 6280 i seçerim.

n90 zaten gündüz kötü çekiyo
    6280 fotoları gündüz güzel de nasıl desem heh 6630 gibi keskin ama renkler kötü
  • N90 ın resimlerinde gerçek renk değerlerini bulamıyorum.Yağlı boya resmi gibi çıkarıyo meritGerçek renkler se telleri iyi yakalıyo helal se ye
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.