Şimdi Ara

nokia 6280 foto kalitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

faruk kardeş yani ben çeker koyarım süper derim sen beğenmezsin senin beğendiğini ben beğenmem yani sonu yok onun için konuyu kapatmak istedim

quote:

TuRKuaZ_Cafe

OLAYI NEDEN DALGAYA ALIYORSUNKİ DEDİKLERİM DOĞRU BİR TANE HAVA İYİ GÜNDÜZ ÇEKİMİ KOYMUŞLAR HAYDA KAMERA PERFORMANSI İYİ OLMAZ ÖYLE

ARKADAŞIM BEĞENMİYCEK NE VAR GÜZEL FOTOYA GÜZEL DERİZ AMA DEDİĞİM GİBİ YUKARDAKİLER ORTAM MÜSAİT OLSADA İYİ ÇEKMEMİŞ NE DİYİYİM BEN OBJEKTİF YORUM YAPARIM BENİM GİBİDE BİR ÇOK İNSAN BÖYLE DÜŞÜNÜR.İYİ FOTO YA İYİ DERİZ KORKMA SEN

FARUKK sevdiğim bir dostumdur ve hep objektif yorum yapar (daha doğrusu öyle sanıyor)

• faruk senin hakkında yapılan bu yorumdan sonra konuyu kapatmak istedim

quote:

@ FARUKK SENİ TAKİP EDİYORUM GERÇEKTEN ÇOK OBJEKTİFSİN YORUMLARIN BU YÖNDE

SANA GÖRE NOKİA NIN BÜTÜN MODELLERİ DANDİK ÇIKMIŞ VE ÇIKACAK OLAN BÜTÜN MODELLER DAHİL BUNA SYMBİAN OLSUN OLMASIN ADI NOKİA İSE O TELEFON ALINMAZ İŞTE SENİN MANTIĞIN BU VE HAYATTA ISLAH OLMASIN BU KONUDA.
  • quote:

faruk senin hakkında yapılan bu yorumdan sonra konuyu kapatmak istedim

quote:

SANA GÖRE NOKİA NIN BÜTÜN MODELLERİ DANDİK ÇIKMIŞ VE ÇIKACAK OLAN BÜTÜN MODELLER DAHİL BUNA SYMBİAN OLSUN OLMASIN ADI NOKİA İSE O TELEFON ALINMAZ İŞTE SENİN MANTIĞIN BU VE HAYATTA ISLAH OLMASIN BU KONUDA.

SEN TELİNE GÜVENMİYORSUN BANA O YORUMU YAPAN ATAKANSAH HAKKINDA BÜTÜN FORUM ŞİKAYETÇİ SANA ONUNDA KANITINI GETİRİRİMİNSANLARI TANIMAMIŞSIN

• ben tele güveniyom canım ama sen 6280 almaya niyetin var heralde çok merak ediyosunda

niyetin varsa hiç bekleme
  • quote:

quote:

faruk senin hakkında yapılan bu yorumdan sonra konuyu kapatmak istedim

quote:

SEN TELİNE GÜVENMİYORSUN BANA O YORUMU YAPAN ATAKANSAH HAKKINDA BÜTÜN FORUM ŞİKAYETÇİ SANA ONUNDA KANITINI GETİRİRİMİNSANLARI TANIMAMIŞSIN

FARUKK ŞİKAYETÇİ OLAN YUKARIDA ŞİKAYET BUTONUNU KULLANIR SANA BURADA LAF DÜŞMEZ SEN SADECE KENDİ FİKİRLERİNDEN SORUMLUSUN BAŞKALARININ AVUKATLIĞINI YAPMANA GEREK YOK DOSTUM O.K.

• NEYSE KONU DAĞILMASIN
  • foto ayarları nasıl olmalı ? en iyi görüntü kalitesini hangi ayarlarda alabiliriz 6280'de ? bide bu cihazla çalışan msn prog. var mı forumu dolandım ama raslayamadım...
  • Hocam hortlatıp durmayın şu konuları ya saten patlamaya hazır gibi ne zmn görsem 6280 konusu mutlaka bi kaç kişi ceza alıyoBu arada hocam çalışan msn progmramı illaki vardır bu telefonda ama foto kalitesi için ayarları bende bilmiyorm
  • bu nokia 6280 mi
  • 6280 Ozellikle 0 -15 metre deki cisimleri en keskin ,net, ve gercege yakin ceken telefon bence...Ve ben performansindan cok memnunum.Haa su var. Herkeste 6280 le guzel fotograf cekemiyor bu dogru.Cunku bazi hususlara dikkat etmiyorlar. K750i de mesela herkes ayni standarta yakin fotograflar cekebiliyor.Autofocusu var,isik algisi 6280 e gore daha iyi bazi durumlarda ama bu durumun bazi devantajlari var.Renkler abartili ve sari agirlikli.Contrasti acilmis renkli tv gibi ve netlik 6280 le max performans cekilen bir fotografki kadar degil.Fotografcialrin blurly dedigi hafif bir bulaniklik var.Bu benim fikrim .Ben aldigim performansla autofocus aramiyorum acikcasi.
    6280 de fotograf cekerken dikkat edilmesi gerekn en onemli sey hic bi sekilde titretmeden basmak ve bence navigator tusunu kullanarak cekmek lazim.Ve tabbiki isigi iyi hissetmek lazim,bu her fotograf cekimi icin gecerli bi sey.
  • 2 haftalık tatilim boyunca çektiğim 6280 fotoları :

nokia 6280 foto kalitesi

nokia 6280 foto kalitesi

nokia 6280 foto kalitesi

nokia 6280 foto kalitesi

nokia 6280 foto kalitesi

• Resimleri paylaştığınız için teşekkürler arkadaşlar.
    Bence 6280in gerçek kalitesini görmüş olduk fotoğraflarla.Foto kalitesi asla kötü değil ama çok çok iyide değil.Renkleri çok canlı acaba baskı kalitesi nasıl olur? Buda çok önemli..
  • 6280 fotoları gördüğüm kadarı ile çok güzel hatta bazı fotoların cep telefonuyla çekildiğine inanamıyorsun.
    6280 i beğeniyordum,şimdi daha çok seviyorum.
  • ben de bu fotoğraflardan sonra kesin almaya karar verdim 6280'i
    çok teşekkürler poibra harika fotoğraflar
    @POİBRA
    aga senin versiyon kaç benim alacağım 3.60 sorun olur mu? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 1 Ağustos 2006; 9:59:48 >
  • @Poibra
    Fotoğraflar oldukça iyi
  • Teşekkürler arkadaşlar artık elimde telefon dh için güzel kareler aramaya başladım resmen

@CeLLaT_1905 benim versiyon da 3.60 en son sanıyorum 3.80 çıktı ama tırsıyorum yükletmeye olurda foto kalitesi bozulur vs diye.

6280 de açıkçası benim foto konusunda eksikliğini çektiğim tek şey autofocus. Belkide binlerce kez karşılaştırıldı ama yinede ağustosun 19 unda abimle tatile gidiyoruz , o da yeni k750i aldı aynı kareleri çekeceğim manzara , yakın objeler , gece çekimi vs konusunda daha ayrıntılı fotolarımız olacak

6280 ile çektiğim fotoların orjinal halini koydum. (resize edilmemiş 1600x1200)

http://rapid-share.de/files/27767501/6280_fotolar_poibra.rar.html

Not : rapid-share arasından " - " kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poibra -- 1 Ağustos 2006; 13:27:27 >

• Poibra, fotoğraflar çok iyi. Corelli' nin fotoğrafları da bu derece iyiydi ve şüphelenmiştik biraz; acaba fotoğraflar üzerinde oynama var mı diye. Bu şüpheler yersizmiş demek ki.
  • Bunlarda benden :)

KraLiyet Sarayı (Schönburn) Viyana / Avusturya
     nokia 6280 foto kalitesi

Mirabel Garden Salzburg / Avusturya
     nokia 6280 foto kalitesi
  • t0dLiCh 6 aylık topici hortlatmışsın alemsin

Fotolar çok iyi çıkmamış ama Mekanlar süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poibra -- 12 Şubat 2007; 21:49:02 >
  • Yeni gördüm yaw :D zaten telefonu değiştirecemde ne aLsam diye düşünüyorum sirocco cazip geLiYOR :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.