Şimdi Ara

nokia 6280 foto kalitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nokia 6280 foto kalitesi

bunlarda gece fotoları

nokia 6280 foto kalitesi

nokia 6280 foto kalitesi

• birazdan k750 sıfır ışık
  • sıfır ışık ikisi de
     nokia 6280 foto kalitesi

nokia 6280 foto kalitesi

• Noise oranı çok daha düşün + çok daha canlı renkler

Gece çekimi de eklesene, ben w900'den eklerim çekip ama itiraz edebilirler
  • Cellat, hakikaten çok iyi. Led ışığımı yoksa flaş mı kullandın?
  • Cellat fotolarin yakiyor ortaligi
    Piril piril masallah
  • led bu led flaş olsa farkı görürdünüz
  • Bence harici flaş kullanılmış.
  • flaaaşşş
    flaş beyler ama napalım yanında verilen bişey yani tabi kullanıcaz
  • Haydaa, o zaman benim ledle flaş daha mı iyi

Bi dk ben de "0" ışık çekecem yaw olmadı böyle
  • fotolar gerçekten güzel cellat harici flaş iyi aydınlatmış artalığı

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

flaaaşşş
    flaş beyler ama napalım yanında verilen bişey yani tabi kullanıcaz

• Çekcek obje bulamıyorum oda küçük olunca...
  • Vazgeçtim neyse ya, snra eklerim bi ara dellendim
  • TuRKuaZ_Cafe bak dedim sana o telefon ışıksız ortamda foto çekemez.iç mekan normal florasanlada çekip koysaydın daha iyi olurdu dediğim gibi ışıksız ortamlarda 6280 fotoları çok bozuyor.benim dediğimde bu dışarda iyi içerde kötü
  • faruk sen cellatın cekttiğine bakarak söylüyorsan o harici flaşla çekilmiştir

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

TuRKuaZ_Cafe bak dedim sana o telefon ışıksız ortamda foto çekemez.iç mekan normal florasanlada çekip koysaydın daha iyi olurdu dediğim gibi ışıksız ortamlarda 6280 fotoları çok bozuyor.benim dediğimde bu dışarda iyi içerde kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRKuaZ_Cafe

faruk sen cellatın cekttiğine bakarak söylüyorsan o harici flaşla çekilmiştir

quote:

TuRKuaZ_Cafe bak dedim sana o telefon ışıksız ortamda foto çekemez.iç mekan normal florasanlada çekip koysaydın daha iyi olurdu dediğim gibi ışıksız ortamlarda 6280 fotoları çok bozuyor.benim dediğimde bu dışarda iyi içerde kötü

ARKADAŞIM BİLİYORUM CELLATIN NE İLE ÇEKTİĞİNİ SENİNKİDE SIFIR IŞIK DEGİL KORİDORUN YAN TARAFINDAN IŞIK GELİYORSON FOTOĞRAFINDA YERLER SULU BOYA GİBİ OKADARDA IŞIK OLMASINA KARŞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Temmuz 2006; 10:50:59 >

• neyse boşver yaaw herkesin telefonu iyi çekiyor

quote:

quote:

faruk sen cellatın cekttiğine bakarak söylüyorsan o harici flaşla çekilmiştir

quote:

ARKADAŞIM BİLİYORUM CELLATIN NE İLE ÇEKTİĞİNİ SENİNKİDE SIFIR IŞIK DEGİL KORİDORUN YAN TARAFINDAN IŞIK GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKuaZ_Cafe -- 21 Temmuz 2006; 10:52:54 >

• TuRKuaZ_Cafe

OLAYI NEDEN DALGAYA ALIYORSUNKİ DEDİKLERİM DOĞRU BİR TANE HAVA İYİ GÜNDÜZ ÇEKİMİ KOYMUŞLAR HAYDA KAMERA PERFORMANSI İYİ OLMAZ ÖYLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Temmuz 2006; 10:59:18 >
  • faruk kardeş yani ben çeker koyarım süper derim sen beğenmezsin senin beğendiğini ben beğenmem yani sonu yok onun için konuyu kapatmak istedim

quote:

TuRKuaZ_Cafe

OLAYI NEDEN DALGAYA ALIYORSUNKİ DEDİKLERİM DOĞRU BİR TANE HAVA İYİ GÜNDÜZ ÇEKİMİ KOYMUŞLAR HAYDA KAMERA PERFORMANSI İYİ OLMAZ ÖYLE
  • quote:

faruk kardeş yani ben çeker koyarım süper derim sen beğenmezsin senin beğendiğini ben beğenmem yani sonu yok onun için konuyu kapatmak istedim

quote:

TuRKuaZ_Cafe

ARKADAŞIM BEĞENMİYCEK NE VAR GÜZEL FOTOYA GÜZEL DERİZ AMA DEDİĞİM GİBİ YUKARDAKİLER ORTAM MÜSAİT OLSADA İYİ ÇEKMEMİŞ NE DİYİYİM BEN OBJEKTİF YORUM YAPARIM BENİM GİBİDE BİR ÇOK İNSAN BÖYLE DÜŞÜNÜR.İYİ FOTO YA İYİ DERİZ KORKMA SEN

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.