Şimdi Ara

NOKİA 6288 **[KAMERAYA GİRİNCE DONUYOR]**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu bu şekilde alsam bana ne kadara patlar yani yazılımsalmıdır yoksa donanımsal bir arızamdır? Kmeraya girerken donuyor telefon.

• versiyona bi bak usta (*#0000#) son versiyonu 6.43

2. flex bozuk olabilir..
    3. bordda sorun olabilir..
  • bu gn telefoncuya sordum 40 tan başlar dedi tamir ücreti sizce abartılı değilmi?
  • değil arkadaşım ben 6288in 2 kez ekranını ve 1 kez boardı değiştirdim ekranı 50ye değiştirdim boardı 75e.
  • Selamün aleyküm ürünü takas eden benim arkadaşlar.

Benim bi tanıdıgım var telefoncu ben önceden konuştm Yarı yarıya yazılımdandır dedi. Yazılımla olmazsa flexi bozukdur oda taş patlasa 30 liradır dedi 20 liraya taktırırsın ama bu telefonlarınkini dedi.

Ben halen yazılımından oldugundan düşünüyorum.. Şimdi nokianın sitesine baktım ole geziniodum n80 var abimde onun için yazılım güncelleme gördüm nasıl güncelenir bilmiyorum ama detaylı bilen birisi var ise sana anlatsın yap bakalım.

Unutmadan söyliyeyim sana ürünü donanımsal arızası olabilir diye o fiyata verdiğimi başta söyledim dostum sonradan sıkıntı cıkmasın :)

Ama senin verdiğin PDA nın şarjı 1 gün değil 1 saat anca gidiyor.

40 Tl vererek batarya sipariş etmek zorunda kaldım..

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

versiyona bi bak usta (*#0000#) son versiyonu 6.43

2. flex bozuk olabilir..
    3. bordda sorun olabilir..

,
    Ayrıca boardda değil dostum buna eminim ;)

Saygılar
  • dün telefoncuya sordum. Filimde değil sorunu yeni filimle denedik . Kamera nın takıldığı soketi inceledi bunla zarar görmüş olabilir dedi zedelenmiş çünkü. tuş board ı taktı ama oda kamerayı açmaya yetmedi... (tuş boardının çalışıp çalışmadığından emin değildi) Kameradan +ekrandan+tuş boardından +anakarttan olma ihtimali var(abimiz anakarttan olmaz dedi okey o zmn onu da eledik) Bayramdan sonra götürücem bakıcam . Sorun yazılımsal kesinlikle değil gittim formatta attırdım versiyonda attırdım. Hayırlısı bakalım ne masraf açıcak
  • Arkadaştan 75 tane mp3 aldıkdan 1 gün sora kamerayı açim dedim oyleydi. mp3 den anakart bozuluyorsa artık bilmiyorum
  • sen bide film baska ekran filmi takıp dene 2 tane 6288 tamir ettim oyle tahtakalede 6288 filmleri 7.5 tl arada
  • Yeni filim takılıp denendi ama filimde çıkmadı bir sorun
  • aynı sorun benm teldede var 6288lerde zaten genel bi sorun var 2 senedir kullanıyorum ve 3 tane var elimde.... tabi artık 5800xm ye geçtim bende...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.