Bildirim
Nokia 6300 bluetooth tan aldıklarım hafıza kartına.....
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kayıt yerini hafızakartı yaparsan olur.O şuan telefon belleğine kaydediyo sen onu hafıza kartına yapıcan -
Muhakkak öyledir ama bulamadım. kamera ve video kayıtlarının saklama yeri olarak ayarlardan girince hafıza kartını seçebiliyorsun.
Şu şekilde : Medya->Kamera->Seçenekler->Ayarlar->Görüntü ve Video Saklama Yeri->Hafıza Kartı
Fotoğraf ve video kayıtları direkt olarak hafıza kartına gidiyor.
Ama bluetoothtan gönderdiklerimde telefon hafızasını kullanıyor. Bunu nereden ayarlayacağımıı bulamadım..... -
quote:
Orjinalden alıntı: DrMath
Muhakkak öyledir ama bulamadım. kamera ve video kayıtlarının saklama yeri olarak ayarlardan girince hafıza kartını seçebiliyorsun.
Şu şekilde : Medya->Kamera->Seçenekler->Ayarlar->Görüntü ve Video Saklama Yeri->Hafıza Kartı
Fotoğraf ve video kayıtları direkt olarak hafıza kartına gidiyor.
Ama bluetoothtan gönderdiklerimde telefon hafızasını kullanıyor. Bunu nereden ayarlayacağımıı bulamadım.....
direkt mesajlara geliyor dimi.Eğer öylseyse sanırım hep taşıman lazım -
Pardon şunu da belirteyim. Nokia 6300 ün yazılımının kurulu olmadığı bir laptoptan atmak istiyorum.
quote:
direkt mesajlara geliyor dimi.Eğer öylseyse sanırım hep taşıman lazım
Hayır galeri ye geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMath -- 6 Aralık 2007; 17:35:48 > -
bende aynı dertten dolayı yardım isteyecektim..Bunun mutlaka bir çözümü olması lazım..Çünkü bu telefonun hafızası 7-8 mb bişey..Belli bir kısmı da kullanıldığı için hafızanın,örneğin 5mb dan fazlasını kabul etmiyor bluetooth la..bunu nasıl çözücez? -
nokia pc suite kurun. sonra istediğiniz yere atın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otantic76 -- 7 Ocak 2008; 2:29:02 > -
başka birçözümü olmalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X