Şimdi Ara

Nokia 6300 / Samsung STAR / SE P1i / Nokia E51 / Nokia E63 ALINIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her telefon için aşağıda açıklamalarda bulundum ona göre teklif verin.

Nokia 6300: Telefonun kesinlikle full kutulu olması şart, ayrıca gümüş rengi olması da şart. Kasasındaki çizikler çok önemli değil ama ekranın kesinlikle çiziksiz olması lazım, kasa olayını kendim hallederim ama ekran sorun olur. Bu çerçevede teklif verebilirsiniz PM ile.

Samsung STAR: Piyasada sıfır ve taksitli fiyatı belli, ayrıca Star Wi-Fi'de çıktı malum. Tüm bunlara rağmen kalkıpta 320-330 TL isteyecek arkadaşlar lütfen bu ilandan çıksınlar, hayalperest değil gerçekçi fiyatlar istiyorum, kimsenin vermeyeceği fiyatları isteyen ilanlar zaten forumda oldukça fazla, o paralara ikinci el wi-fi lisini alırım 2 hafta bekleyip. Telefonun full kutulu olması şart değil, arka kapağında çizik de olabilir ancak ekranının kesinlikle çiziksiz olması şartım var STAR içinde.

Sony Ericsson P1i: Telefonun full kutulu vs olması şart değil, temiz olsun ve garantili olsun yeter. Ama kutulu, temiz ve garantisiz olanlarda olabilir. Kısacası elinizde bir P1i varsa bana ulaşabilirsiniz değerlendiririm. Olmayacak rakamlar isteyenler gördüm forumda, yine o arkadaşlar kendilerini bilirler eminim ki, hiç yorulmasınlar.

Nokia E51: Bu telefon için her türlü teklife açığım, tabii ki bozuk-kırık-çok deforme olmuş olmaması ve garantili olması koşuluyla.

Nokia E63: E63 için kıskaslarım biraz daha fazla; öncelikle full kutulu olması lazım, garantili olması lazım, çizik olmasa çok iyi olur ne ekranda ne de kasasında, faturalı olması da tercih sebebidir. Yine bu telefon içinde bütün telefonlar için geçerli olan "olmayacak fiyatlarla hiç gelmeyin" hususu geçerlidir.

PM yollayanlar buradan da yolladıklarını belirtirlerse iyi olur çünkü pm uyarısı yanmıyor bazen forumda bir sorun var sanırım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pardon sondaki alınık yazısını görmemişim.

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versace precious -- 13 Ekim 2009; 16:21:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 6600 Kulaklık
    20 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    ^^Sony Ericsson Xperia X2^^
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.