Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana biraz kadınmış gibi gözüküyo... :)) bakınız audi tt nin arka tampon (oda kadınmış gibi gözüküyo) :)
  • arkadaşlar yakında 6120 geliyor biraz bekleyin derim ben ama param buna yetior ve bunu istiyorum derseniz siz bilirsiniz bu tel.'n fiyatı bayağı uygun ancak 6120 biraz pahalı olabilir ama o işlemciye de değer yaklaşık 800 olur heralde (bana göre)
  • Dün e900 ile takas ettim üzerine 20 YTL vererek. Grey ürün + 3 günlük telefondu.

Hoşuma gitti 136. telefonum.
  • Çok iyi yapmışsınız. Güle güle kullanın.
    Bu arada Telefon hafızası ve Hafıza kartı içeriğini yükleyip linkini bu konuda vermiştim.
    Zil sesleri ve melodileri eklemeyi unutmuşum. İsteyen olursa eklerim onları da.
  • @alperturgay

1-Batarya süresi ne kadar gidiyor? izlenimlerin ölçüsünde kesin bir rakam verebilirmisin?
    2- S40 platformu oluşu bir dezavantajmı?

teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImpR3ss!v

@alperturgay

1-Batarya süresi ne kadar gidiyor? izlenimlerin ölçüsünde kesin bir rakam verebilirmisin?
    2- S40 platformu oluşu bir dezavantajmı?

teşekkürler...

1- En az 2 gün, Ekranını görürseniz şarjın neden az gittiğini anlarsınız. Gerçekten mükemmel bir ekran. 320*240 çözünürlük ve 16 milyon renk....

2- Bence değil. Ben özellikle symbian olmayan telefon isterim mesela. Çünkü bu işi bilenler herzaman Java tabanlı telefonların Symbianlara göre daha hızlı olduğunu söylerler. Ama siz değişik programlar yüklemeyi ve biraz daha cep bilgisayarıvari bir telefon istiyorsanız o başka. Benim tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor.
  • Arkadaşalar Türkiyede olmasada 4GB micro SD var. Sandiskin sitesinden bakabilirsiniz.

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>

http://www.sandisk.de/Products/Catalog(1117)-SanDisk_microSD_Cards.aspx

Samsung da 8GB kartını duyurdu...

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>

http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20070517_0000346824#

• dün yakından inceleme fırsatım oldu.metal kapak olayı harika.çok güzel ve ince bir dizaynı var.çok kibar symbian olsa hiç düşünmeden alırım.
  • arkadaşlar symbian olmadığı için msn yüklenemio mu?
  • ARKADAŞLAR ben telfondan fazla anlayamıorum ama 6300 aldı babam türkçe yapamıoruz KDV si war ama nasıl yapcaz anlatırmısınız detaylıca.
  • ben de bu telden düşünüyorum su an E 50 var bende..satıp bundan alcam sarj olayı nasıl acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: livnat
    arkadaşlar symbian olmadığı için msn yüklenemio mu?

Ben hiç kullanmadım ama s40 larda Msn kullandığını söyleyenler vardı.

quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

ARKADAŞLAR ben telfondan fazla anlayamıorum ama 6300 aldı babam türkçe yapamıoruz KDV si war ama nasıl yapcaz anlatırmısınız detaylıca.

Dil seçeneklerinde Türkçe yok mu? yoksa dil seçeneklerine mi ulaşamadınız?
    Telefonu nereden almıştınız?

quote:

Orjinalden alıntı: sociolog
    ben de bu telden düşünüyorum su an E 50 var bende..satıp bundan alcam sarj olayı nasıl acaba?

2 gün den az gitmiyor eşim kullanıyor. Yeni telefon olduğu için zamanla daha iyi olacaktır.

• ben dün metrocity teknosada gördüm 539 ytl idi ince olması çok güzel..kötü tarafı üst tuslarının göze pek hoş gelmemesi..gerci benim gördüğüm demo modeliydi..daha da ucuzlayacağını düşünüyorum fiatının..
  • Bu cihaz her türlü övgüyü hakediyor

1) Javalarda büyük sorun olan video ileri sarma bu cihazda aşılmış(süper)

2)Standart mini usb girişi var

3)Bu kadar güzel, bu kadar karizmatik, bu kadar zarif bir cihaza nokia ilk defa bu kadar özellik koyuyor.(8800 a göz koyup özelliği olmadığı için alamayanlara süper alternatif)

4)Çelik kaplama yapmış adamlar.8800 ı aşırı andırıyor.16 milyon renk bile koymuşlar.tebrikler nokia sonunda oldu
  • Selamlar,

Arkadaşlar, telefonda bir sorunum var. Telefonun menüsüne girip ayarlara girin, tel ayarını seçin. Burada telefon güncelleştirmeleri var. Bu menüye girdiğinizde telefon yazılımı indiri seçtiğinizde "şebeke bağlantısı yok, indirilemiyor" diyor. Aynı şekilde, mesajlara girip e-postayı seçtiğimde de, kurulu gmail hesabım var. Burada check new maili seçtiğimde de "Cannot connect to network. Check connectivity settings" diye bir yazı çıkıyor. Yani her halikarda internetten birşey indiremiyor, ağa bağlanamıyor. Menüden webe girdiğimde isewww.superonline.com veyawww.e-kolay.net gibi siteler yarım yamalak açılıyor, yani ekranın büyük kısmı boş çıkıyor, tektük yazı var. Turkcell internet ayarlarını defalarca indirdim, kurdum, sonuç aynı.
    Sizde durum nasıl? Bir kontrol eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEONE -- 12 Haziran 2007; 17:39:11 >

• Bu tip konularda en pratik çözüm Turkcell müşteri hizmetlerini aramak oluyor. Onlar sizi yönlendiriyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: THEONE

Selamlar,

Arkadaşlar, telefonda bir sorunum var. Telefonun menüsüne girip ayarlara girin, tel ayarını seçin. Burada telefon güncelleştirmeleri var. Bu menüye girdiğinizde telefon yazılımı indiri seçtiğinizde "şebeke bağlantısı yok, indirilemiyor" diyor. Aynı şekilde, mesajlara girip e-postayı seçtiğimde de, kurulu gmail hesabım var. Burada check new maili seçtiğimde de "Cannot connect to network. Check connectivity settings" diye bir yazı çıkıyor. Yani her halikarda internetten birşey indiremiyor, ağa bağlanamıyor. Menüden webe girdiğimde isewww.super-online.com veyawww.e-kolay.net gibi siteler yarım yamalak açılıyor, yani ekranın büyük kısmı boş çıkıyor, tektük yazı var. Turkcell internet ayarlarını defalarca indirdim, kurdum, sonuç aynı.
    Sizde durum nasıl? Bir kontrol eder misiniz?

• Aradım ve onlarla da beraber ayarları gözden geçirdim, bir türlü olmuyor. Siz bunları yapabiliyor musunuz? yani e-mail kontrol etmek veya yazılım güncelleme servisine bağlanmayı?
  • arkadaşlar telefon 2mp olmasına rağman resimleri çok kötü çekmiş :S
  • Çok kötü değil bence, normal kalitede denebilir. K750i ve türevleri ile kıyaslarsanız tabiki daha kötü. Ama çok kötü biraz ağır bir eleştiri olmuş bence
  • Arkadaslar bende 1 aydır kullanıyorum 6300'ü. Açıkcası çok az kişi de olması bence güzel bir olay herkes aaa bu ne modeli ne diye soruyor. Benim icin en büyük avantajı hafif zarif olması ve radyosunun bulunması.

Bende telefonun versiyonunu 4.71'e yükselttim ve menülerim ingilizce oldu :( Bayagı bi arastırdım ama 4.71 in türkcesini bulamadım. Hatta nokia'nın sitesinde update bolumunde 6300 listelenmiyor bile :(

En büyük eksiklik ya da benim çözemediğim olay ise
    Alarm'ı ayarladığında alarm saatine ne kadar kaldığı bilgisini vermiyor direk alarmı kuruyor. Mesela bundan önceki 6670 de vardı o özellik.
    Bir sorunum da biriyle konusurken kac dk konustugumu goremiyorum ancak konusma bittikten sonra gorebiliyorum.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursaniz cok memnun olurum.
    Simdiden tesekkurkler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.