Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xsw

soruma cevap alamadım

Beklemeye ne dersiniz?

Bu arada tema için site:
    http://gallery.mobile9.com/c/series-40-3rd-ed-themes/1/

Oyun tema melodi vs. için:
    http://users2.nofeehost.com/mobiles/hauptseite/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 18 Haziran 2007; 8:59:45 >

• BU TELEFONUN NE KADAR SORUNU VARMIŞ BÖYLE BEN ALALI 1 AY OLUYO BENDE HİÇ Bİ SORUN ÇIKMADI HEMDE İNGİLİZCE BEN BUNA TÜRKÇE DİL YÜKLEYE BİLİRMİYİM?
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerfarukunlu

BU TELEFONUN NE KADAR SORUNU VARMIŞ BÖYLE BEN ALALI 1 AY OLUYO BENDE HİÇ Bİ SORUN ÇIKMADI HEMDE İNGİLİZCE BEN BUNA TÜRKÇE DİL YÜKLEYE BİLİRMİYİM?

Phoneix diye bir program var. Kurulumu biraz karışık. Onunla uygun versiyon dosyasıyla istediğin dilde versiyonu yükleyebiliyorsun.
  • Telefonu Nokia TR garantisi altında alan (KVK,Genpa vs.) arkadaşlar rica etsek product kodu buraya yazabilirler mi?
  • guzelmis gercekten ama kamera performansının o kadar iyi olduğunu soyleyemem bende 6680 bunun kadar net çektiğini soyleyebilirim...
  • Alperturgay ilgin için teşekkür ederim, ama sorunu hallettim.
  • arkadaşlar ben nokia 6300 ve LG kg300 arasında kararsız kaldım ikinci sayfada nokia 6300 ın açma kapama tuşundan ufak sallamada ses geldiğini yazmış bir arkadaş herkeste bu varmı acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emkul79 -- 20 Haziran 2007; 0:01:27 >
  • arkadaşlar ne tür programlar yükleyebilirim ? ben 6 yıldır 3310 kullanıyodum. 2-3 hafta önce 6300 aldım. çok yabancıyım.
  • Arkadaslar bende varda 6300 acaba bu telefonun kapağı değişiyormu bu siyah yeri acaip çiziliyor bide kristal kılıf aldım plastik içinde bile çizilmİş siyah yer yazık yanı o kadar para verdik
  • alan kullanan arkadaslar memnunmusunuz telden? kulaklık ses performansı nasıl sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emkul79

arkadaşlar ben nokia 6300 ve LG kg300 arasında kararsız kaldım ikinci sayfada nokia 6300 ın açma kapama tuşundan ufak sallamada ses geldiğini yazmış bir arkadaş herkeste bu varmı acaba ??

Eskiden Nokia'ya düşük özellikli pahalı telefonlar sattığı için uyuz olan biri olarak şimdi şunu söylüyorum. "Nokiadan şaşma" Gerçekten kullanımı, arayüzü çok iyi.
    Şirkette 2 arkadaşta ve eşimde var. Hiç ses mes gelmiyor. Ürünü incelerseniz sallamayla ses gelebilecek bir tuş değil. Herhalde uşda bir problem olmuş o arkadaşımızda.

quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

arkadaşlar ne tür programlar yükleyebilirim ? ben 6 yıldır 3310 kullanıyodum. 2-3 hafta önce 6300 aldım. çok yabancıyım.

Yukarıda verdiğim oyun+tema linkinden çok sayıda program bulabilirsiniz.
    320*240 ekranda çalışan javaların çoğu çalışır. 6233,6280 telefonların programları çaşlışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: onur654

Arkadaslar bende varda 6300 acaba bu telefonun kapağı değişiyormu bu siyah yeri acaip çiziliyor bide kristal kılıf aldım plastik içinde bile çizilmİş siyah yer yazık yanı o kadar para verdik

Serviste değiştiriyorlardır kesin. Ama kapak değişiminden sonra "ekranın toz alması" denen problem olabilir. Akrilik kılıfda çizilmesi ilginç, kılıf oynama yapıyor olablir belki, başka bir fikir gelmiyor.
    Kumaş bir kılıfda kullanıyor eşim çantasında çizilmesin diye, gözlük konan üstü iple büzdürülen kumaş kılıflara benziyor. belirgin bir çizik görmedim hiç.

• uzun süre kullanan arkadaşlar için soruyorum arkası kolay çiziliyormu kılıfla kullanmak istemiyorum bu yüzden kolay çizilme gibi bir sorunu varmı acaba telefon şık ve çok güzel ama böyle bir sorun varsa bu şık görünüş gider bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emkul79 -- 21 Haziran 2007; 1:25:03 >
  • quote:

uzun süre kullanan arkadaşlar için soruyorum arkası kolay çiziliyormu kılıfla kullanmak istemiyorum bu yüzden kolay çizilme gibi bir sorunu varmı acaba telefon şık ve çok güzel ama böyle bir sorun varsa bu şık görünüş gider bence

evet tasarımı bencede gayet şık ama biri çizilince çok belli oluyo demişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: deardamien

alan kullanan arkadaslar memnunmusunuz telden? kulaklık ses performansı nasıl sizce?

Kulaklık sesi gayet güzel. 2.5mm kulaklık girişi var. Piyasada bulabilirsin 2.5mm müzik kulaklıklarından. Ya da 3.5 mm girişi 2.5 mm ye çeviren aparatla istediğin standart kulaklığı kullanabilirsiniz. Üstte görüntüsünü vermiştim.
    Kendi kulaklığıyla tatminkar bir ses veriyor. Ama tabi paket içinden çıkan kulaklık çok iyi olmuyor, kaliteli kulaklık ile dinledim mi hatırlamıyorum ama eminim gayet iyi olacaktır.

Kulaklık adaptörünün orijinal Nokia versiyonu: AD-53

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>

quote:

uzun süre kullanan arkadaşlar için soruyorum arkası kolay çiziliyormu kılıfla kullanmak istemiyorum bu yüzden kolay çizilme gibi bir sorunu varmı acaba telefon şık ve çok güzel ama böyle bir sorun varsa bu şık görünüş gider bence

Eşim kılıfla kullanıyor o yüzden birşey diyemem. Ama önde çizilme olacak bir bölüm yok (ekran dışında), arkada pil kapağı ise satine paslanmaza benzeyen bir malzeme. Parmak izi olabiliyor ama kolay çizileceğini zannetmem. Pil kapağının üst kısmını bilemiyorum.

Bence burada önemli nokta şu: Boyalı plastik malzeme kullanılmış telefonlardaki gibi boyaları dökülüp iğrenç bir görüntü oluşturmayacağı için bence dert etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 21 Haziran 2007; 11:23:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

quote:

Orjinalden alıntı: deardamien

alan kullanan arkadaslar memnunmusunuz telden? kulaklık ses performansı nasıl sizce?

Kulaklık sesi gayet güzel. 2.5mm kulaklık girişi var. Piyasada bulabilirsin 2.5mm müzik kulaklıklarından. Ya da 3.5 mm girişi 2.5 mm ye çeviren aparatla istediğin standart kulaklığı kullanabilirsiniz. Üstte görüntüsünü vermiştim.
    Kendi kulaklığıyla tatminkar bir ses veriyor. Ama tabi paket içinden çıkan kulaklık çok iyi olmuyor, kaliteli kulaklık ile dinledim mi hatırlamıyorum ama eminim gayet iyi olacaktır.

Kulaklık adaptörünün orijinal Nokia versiyonu: AD-53

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>

kutu içinden çikmio dimi 3.5 dönüştürücü?

• Hayır, çıkmıyor maalesef.
  • Arkadaşlar telefon güzel ince kibar ağır telefon ama çok çabuk çizilebilen bişi ama kral telefon herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur654

Arkadaşlar telefon güzel ince kibar ağır telefon ama çok çabuk çizilebilen bişi ama kral telefon herkese tavsiye ederim...

Çok çabuk çizilmiyor yaw tabi biraz özenli kullanmanız lazım..
  • arkadaşlar ya benm kafam karıstı bu cihaz bir internet sitesinde 448 ytl ye satılıo PARALEL İTHALAT diye bu kötü bisimi almayayım mı yani
  • slm arkadaşlar, bende 6300 kullanıyorum ama hafıza kartını bir müddet çalıştırdıktan sonra hafıza kartını görmez oluyor. buda yazılımdan kaynaklanıyormuş. ancak 4.71 versiyonunu bulamadım. nerden indirebilirim? yardımcı olurdanız sevinirim. tesekurler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.