arkadaslar alalı bir hafta oldu kullandıkça daha da seviyorum kılıf aldım onun içinde taşıyorum. ama çizilicek gibi gözükmüyor, siyah plastik kısmı sert ve kaliteli bir plastikten yapılmış, parlak cilalı gibi duruyor. Bu arada çizilmiyecek cep telefonu yoktur, çizilmesin istiyorsanız gidip sicrocco edition nokia alabilirsiniz tabi bilgisayarında vista yüklü olanlar pcsuitin 6.83 versyonunu nokianın kendi sitesinden indirip kurabilirler. İnternetten ucuza almak isteyenler grey ithalat yada paralel ithalat olanları alabilirler. fakat bu ürünler nokia garantisi altında değildir. Garatiyi satıcı kendisi sağladığını iddia eder, riske girip girmemek sizin seçiminiz.
Pcsuit programında sadece usb kablosu ile bağlantı yapabiliyorum. Bluetoothla programsız birbirlerine dosya transferi yapabilsem de, bluetooth ile pcsuit bağlantısı kurulmuyor. Aynısı başına gelipte çözebilen bana yazarsa çok sevinirim.
arkadaşlar bende de 6300 var grey garanti bende update yaptım ve telefon ingilizce oldu 3 dil var ing fıransız bi de kril nasıl düzelteceğim (uptade phoenix falan) nerden bulabilirim bi link atarsanız
quote:
Orjinalden alıntı: dr_mrh
arkadaşlar bende de 6300 var grey garanti bende update yaptım ve telefon ingilizce oldu 3 dil var ing fıransız bi de kril nasıl düzelteceğim (uptade phoenix falan) nerden bulabilirim bi link atarsanız
EURO2 kodlarıyla alakalı bi durum bu forumda arama yapabilrsin var nasıl türkçe yapılacağı
arkadaşlar meraba...6300 alalı 4-5 gün oldu grey market ten garantili 443.00 ytl ye aldım ben ilk arkadaşımda görür görmez bayılmıştım yaklaşık 5 aydır telefon almam gerekiyordu ama bir türlü beğenemiyordum kamerası çok çok iyi değil ama idare ediyor en güzel yönü renkleri farklı temalar yükledim muhteşem gözüküyor
ama sorunum var: arada hatta çoğunlukla hafıza kartı gözükmüyor o anda tema vs.. de değişiyor tabi servisini aradım versiyonu düşük olduğundandır dedi göndermemi istediler 2 güne geri gödeririz dediler ama 2 gün telefonsuz kalmak istemiyorum kendim mi yükseltsem versiyonu acaba. yoksa beceremem de sonra servisten de mi olurum bilmiyorum yükseltenler nasıl yapıyorlar anlatabilirler mi bir program yardımıyla mı...
quote:
Orjinalden alıntı: sergenem
slm arkadaşlar, bende 6300 kullanıyorum ama hafıza kartını bir müddet çalıştırdıktan sonra hafıza kartını görmez oluyor. buda yazılımdan kaynaklanıyormuş. ancak 4.71 versiyonunu bulamadım. nerden indirebilirim? yardımcı olurdanız sevinirim. tesekurler
sayın sergenem bende yeni versiyon yüklü aynı problem hafıza kartını değiştirmenizi tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: sergenem
slm arkadaşlar, bende 6300 kullanıyorum ama hafıza kartını bir müddet çalıştırdıktan sonra hafıza kartını görmez oluyor. buda yazılımdan kaynaklanıyormuş. ancak 4.71 versiyonunu bulamadım. nerden indirebilirim? yardımcı olurdanız sevinirim. tesekurler
Eşim için getirttiğim telefonun versiyonu 4.20 idi. Ama böyle bir sorunu yoktu. Nokia'nın kendi güncelleme programı var ama pek başarılı değil. Nokia Club lardan ücretsiz versiyon yükletebilirsiniz (Paralel ithalat değilse)
quote:
Orjinalden alıntı: simps arkadaşlar ya benm kafam karıstı bu cihaz bir internet sitesinde 448 ytl ye satılıo PARALEL İTHALAT diye bu kötü bisimi almayayım mı yani
KVK-Genpa-Nokia garantili olmayan, Yurtdışından farklı bir ithalatçı ile getirilmiş ürünler. Eskiden de garantili ve spot telefon alınırdı. Ben yurtdışından getirttim. Garantisiz yani... Tercih meselesi..
quote:
Orjinalden alıntı: thedentist Pcsuit programında sadece usb kablosu ile bağlantı yapabiliyorum. Bluetoothla programsız birbirlerine dosya transferi yapabilsem de, bluetooth ile pcsuit bağlantısı kurulmuyor. Aynısı başına gelipte çözebilen bana yazarsa çok sevinirim.
Bağlantıları yönet kısmında BT bağlantısını seçtiğinizde görmesi lazım
Arkdaşlar dün telefonu aldım hayatımda gördüğüm en kibar ve en zarif telefon diyebilirim,telefondan çok memnunum
YENİ ALDIĞIM D900i m de wap-gprs e bağlanma problemi oldu .. hepsiburdaya iade ediorum onun yerine e-reyon dan 6300 alacam şimdiden hayırlı olsun
birde oyun bulabilsek bu telefona tam süper olacak
Arkadaşlar buyrun 240x320 java oyunları. Yaklaşık 180 tane hepsi 6300'da tam ekran olarak çalışıyor.. Diğer 240x320 telefonlarda da çalışıyor denenmiştir..
arkadaslar çok teşekkur ederim telefonun dil sorununu çözdüm diğer arkadaşlar için açıklayayım siteden nss (http://forum.donanimhaber.com/m_12772483/mpage_1/key_euro//tm.htm#12772483) isimli bir prog indirdim orda 6300 kodu yok internetten arattım product codu 0537625 olarak girdim ve internetten nokia nın güncelleme programı ile telefonu tekrar 4,71 den 4,71 e olarak değiştirdim versiyon aynı ama telefon dili şimdi türkçe de olabiliyor. bilgilerinize
6300 ile 6288 kıyaslandığında hangisi daha fazla özelliğe sahip.
quote:
Orjinalden alıntı: dr_mrh
arkadaslar çok teşekkur ederim telefonun dil sorununu çözdüm diğer arkadaşlar için açıklayayım siteden nss (http://forum.donanimhaber.com/m_12772483/mpage_1/key_euro//tm.htm#12772483) isimli bir prog indirdim orda 6300 kodu yok internetten arattım product codu 0537625 olarak girdim ve internetten nokia nın güncelleme programı ile telefonu tekrar 4,71 den 4,71 e olarak değiştirdim versiyon aynı ama telefon dili şimdi türkçe de olabiliyor. bilgilerinize
Walla çok makbule geçti, ben de güncelledim. Teşekkürler..
arkadaşlar oyunla ilgili linki tam olarak alabilirmiyiz teşekkürler
Bence bu rakama bu telefon degmez tasarımı cok kotu bence hele cekılen 2. fotografta sankı 1.3 mp lı 6600 dan cıkmıs gıbı bır ızlenım verıyor bu gunku teknolojıde boyle fotograflar cok kotu
Arkadaşlar bende bugün 6300 aldım Telefonun görünüşü çok güzel bence Ve aldığım telefondanda memnunum
Saygılar...
arkadaşlar video çekiminde 640*480 varmı bi bakarmısınız...
quote:
Orjinalden alıntı: kalamandoun
arkadaşlar oyunla ilgili linki tam olarak alabilirmiyiz teşekkürler
Yapamayan arkadaşlar için söleyim.. Aşağıdaki linkte **** yerine ''rapid share'' yazın birleşik olarak..
quote:
Orijinalden alıntı: mc_BlackMamba
Arkadaşlar buyrun 240x320 java oyunları. Yaklaşık 180 tane hepsi 6300'da tam ekran olarak çalışıyor.. Diğer 240x320 telefonlarda da çalışıyor denenmiştir..