Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sorun herkezde oluyor sanırım ama bi cozum bulan yok.
  • ekran koruyucu nu kac dakkada bir devreye girecegini nereden ayarlayabiliriz?
  • Ayarlar - Ekran - Ekran koruyucu - Zaman aşımı buradan ayarlayabilirsin süreyi

bu arada bendede pil sıkıntısı oldugunu farkettim bugün.Servise vericem hemen telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intermilan -- 1 Temmuz 2007; 1:38:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_karizma

evet aynen bunlar. bu arada Bluesoleil den sonra Nokia Pc Suite yukledim ama bir turlu baglanmıyor.

''Baglantı tipi kullanılamaz, Gereken tum donanım yazılım ve suruculerin kullanılabilir olduğundan emin olun.''

diyor halbuki Bluesoleil ile baglanti var gozukuyor. bunun bir cozumu var mı?

Yaklasık 3 saattir ugrasiorm ama sonunda cozdum. Bluesoleil i yukledikten pc basladıktan hemen sonra karsınıza cıkan ve sifre soran yerin altındaki kutucuga '' SERVER '' i seciyorsunuz. sabahtan beri desktop u seciyordum ve baglanmıyordu. server yaptım ve sorun cozuldu.
  • arkadaşlar bi türlü karar veremiorum.. hepsiburdadan mı alsam 554 ytl teknosa 569 (bayiden) yada ereyon (paralel ith.) 449 arada kaldım ereyonun güvenilirliğini ve hızını merak ediyorum siz olsanız hangisinden alırsınız.?
  • dun bende senin yerindeydim. Gittim bayiiden aldım. En iyisi kvk 2 garantili. ereyondan normal alısveris yapta. Grey tabir edilen urunlerden alma
  • Arkadaşlar telefonun sarjı ilk günlerde sıkıntılı oluyor.. Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum telefonu ilk zamanlar bende de pilin performansı düşüktü ama zaman geçtikçe pilin performansı artıyor.. Şu anda rahat 2-2.5 gün gidiyor telefonun sarjı..
  • Doğru söylüyorsun arkadaşım bende yeni aldım telefonu çok az tutuyor gitgide fazla tutmaya başlar ilk kullanımlarda sık sık bataryayı boşaltıp doldurmak lazım...

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

Arkadaşlar telefonun sarjı ilk günlerde sıkıntılı oluyor.. Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum telefonu ilk zamanlar bende de pilin performansı düşüktü ama zaman geçtikçe pilin performansı artıyor.. Şu anda rahat 2-2.5 gün gidiyor telefonun sarjı..
  • quote:

6300 kvk genpa yada basarı dan almak istiyorum kutunun icinde baska ne cıkıyor. Telefonu aldıktan sonra ekstra ne almamız gerekiyor.

Hafıza Kartı 2GB - 50 Ytl (Sandisk MicroSD)
    Data kablosu (Mini USB, Sony-Motorola da kulanılan) - 5-10 Ytl (çin işi)

Kaliteli müzik dinlemek için:
    3.5 kulaklık dönüştürücü - 1-5 Ytl (Çin işi - 4. Sayfada fotoğrafları var) Tabiki yoksa bir de iyi bir kulaklık. Normal kulaklık olarak Sennheiser MX-500, kulaklıkiçi kulaklık olarak Sennheiser CX-300 tavsiye edilir.

quote:

Telefonla birlikte gelene 128mb sd nin icinde bir kac program ve oyun var, bunları yeni aldıgım 1gb lık sd nin icine nasıl atabilirim?

128mb sd dekileri pc ye atamıyorum. ama pcden sd ye atabiliorm. birde attıklarım direk hafiza klasorunun icine girior. buradan hafiza klasorunun alt klasorlerine tasiyamıyorum. (Sesler,video klipler,oyunlar goruntuler gibi)

Bu arada bluetoot markasi İVO hani su usbye takılan antenli lerden.

MobiMB programı ile korumalı dosyaları PC ye kopyalayabiliyorsunuz.
    Arnavutluktan aldırdığım 6300 telefonun vekartın içeriğini paylaşmıştım önceki sayfalarda.

Ucuz fiyatlar için:
    www.akakce.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 2 Temmuz 2007; 13:10:59 >

• ya arkadaslar teli alalı yaklasık 3 ay oldu ama ben batary olayından memnun dıılım hıc!!!

cozum olarak bi batary daha almayı dusunuyorum sarj etmekten bıktım artık...

arac sarjıda aldım heryerde sarja takıyorum...

bide bu ara sanırım cok kullanıyorum ama tatmın edıcı dııl batary suresı..

1.5 gunle 2gun arası max
  • Arkadaşlar bende telefonu cumartesi günü aldım ve Nokia 6300 kervanına katıldım.Çok güzel ve hoş bir telefon.size soracağım telefonla birlikte verilen hafıza kartı 128 MB ve Nokia yazısı yok.Normalmidir.Birde telefon kartı bazen görmüyor ve açıp kapatıp kartı tekrar çıkarıp takıyorum.Belli bir süre sonra tekrar kart görünmüyor.Ne yapmamı önerirsiniz.Kart arızalı olabilirmi.
  • Telefon Grey /Paralel ithalat olabilir mi?
    Ana Distribütörlerden aldıysanız ve kutusu açılmamışsa böyle birşey olmaması lazım. 128MB kart nokia marka olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebMaster9061

Doğru söylüyorsun arkadaşım bende yeni aldım telefonu çok az tutuyor gitgide fazla tutmaya başlar ilk kullanımlarda sık sık bataryayı boşaltıp doldurmak lazım...

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

Arkadaşlar telefonun sarjı ilk günlerde sıkıntılı oluyor.. Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum telefonu ilk zamanlar bende de pilin performansı düşüktü ama zaman geçtikçe pilin performansı artıyor.. Şu anda rahat 2-2.5 gün gidiyor telefonun sarjı..

5-6 şarjda düzelir kanımca

• quote:

Orjinalden alıntı: lecktr

Arkadaşlar bende telefonu cumartesi günü aldım ve Nokia 6300 kervanına katıldım.Çok güzel ve hoş bir telefon.size soracağım telefonla birlikte verilen hafıza kartı 128 MB ve Nokia yazısı yok.Normalmidir.Birde telefon kartı bazen görmüyor ve açıp kapatıp kartı tekrar çıkarıp takıyorum.Belli bir süre sonra tekrar kart görünmüyor.Ne yapmamı önerirsiniz.Kart arızalı olabilirmi.

Grey dedigimiz olaysa olabilir, grey urunler almayın arkadslar boyle bir dolu sey olabiliyor okadar para verdikten sonra 40 50 ytl için telefonununuz ziyan olmasın. hafıza kartında mutlaka nokia isareti olmalı.
  • Telefonun kulaklık sesinden sikayet eden varmı aramızda, otobuste ve hafif gurultulu yerlerde telefon sesini duymakta güçlük çekiyorum. Kulaklık sesini arttırmak mümkün mü. ?
  • quote:

Telefonun kulaklık sesinden sikayet eden varmı aramızda, otobuste ve hafif gurultulu yerlerde telefon sesini duymakta güçlük çekiyorum. Kulaklık sesini arttırmak mümkün mü. ?

kulaklık dönüştürücüyle belki yeni bi kulaklıkla yapabilrsin
    ama extra kulaklık parası vercen bide donüştürücü
  • quote:

Telefonun kulaklık sesinden sikayet eden varmı aramızda, otobuste ve hafif gurultulu yerlerde telefon sesini duymakta güçlük çekiyorum. Kulaklık sesini arttırmak mümkün mü. ?

Paketten çıkan kulaklıkların ses kalitesi çok iyi olmuyor maalesef. 6233 de de aynı problem vardı. Orta kalite ve ses seviyesinde müzik dinlemek çok sıkıcı. Çözüm olarak 3.5 dönüştürücü adaptör alıp, kaliteli bir kulaklık ile kullanırsanız sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

quote:

Paketten çıkan kulaklıkların ses kalitesi çok iyi olmuyor maalesef. 6233 de de aynı problem vardı. Orta kalite ve ses seviyesinde müzik dinlemek çok sıkıcı. Çözüm olarak 3.5 dönüştürücü adaptör alıp, kaliteli bir kulaklık ile kullanırsanız sorun olmaz.

kendisi AD-41 oluyo

• arkadaslar yanlıs anlattım galiba, ben ahize sesinden bahsediyorm
  • quote:

arkadaslar yanlıs anlattım galiba, ben ahize sesinden bahsediyorm

haa ona çare yok ekolayzırı yükselt ama ses kalitesi bozulur
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.