Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 6300 4.71 yüklüydü.telefonla sesli arama yapamıyordum.telefon reset atıyordu.bende tekrar yazılım
    yukledım.yıne 4.71.sorun hal oldu fakat ingilizceydi.NSS programıyla turkce dilini yukleyıp tekrar guncelleyınce
    sesli arama sorunu yine çıktı.
    abimin telefonuda aynı ve böle bi sorunu yok.tek fark onda 4.70 yüklü olması.bende 4.70 i yüklemek istiyorum
    bu sorunu halletmek için.fakat eski sürümü nasıl yüklerim???? nerden seçmeliyim.4.71 i yuklerken sorulmadı
    çünkü.
    Kısacası 4.70 i yuklemek için nerden seçmeliyim??????????????????
    Tşkler...
  • beyler bi yere sordum 600 dedi başka yerlerde 400 diyen bile oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_karizma

arkadaslar yanlıs anlattım galiba, ben ahize sesinden bahsediyorm

bana da biraz düşük geldi
  • merhaba, 479 ytl ye mavi bilgisayardan 6300 aldım ve pazar gününden beri kullanıyorum. gmail ve mig33 java uygulamalarını yükledim. gmail isminden belli ama mig33 bilinmiyor olabilir, msn için. ikisi de sanki telefonda gprs ayarları yapılmamış gibi davranıp hata veriyolar. biraz yukarıda başka bir arkadaş da sormuş bunu. nasıl yapılacak bunun ayarını bilen var mı? gprs ayarlarını yaptım ve wap sayfalarını açabiliyorum ama java uygulamalar bu ayarları görmezden geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupe96

quote:

Telefonun sesi kısıksa ahizeden de ses kısık geliyor.. Bende farkettim öle olduğunu yandan sesi açtığımda gayet net ve yüksek geldi ses buna dikkat edin.. Birde arama ayarlarından ses netliğini etkinleştirirseniz daha net ve temiz geliyor ses..

• Supersin dostum biraz daha iyi. peki bluetooth acık olanra nasıl msg atabiliorz programlar varmıs sanıırm link varmi?

quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

quote:

Orjinalden alıntı: coupe96

quote:

Telefonun sesi kısıksa ahizeden de ses kısık geliyor.. Bende farkettim öle olduğunu yandan sesi açtığımda gayet net ve yüksek geldi ses buna dikkat edin.. Birde arama ayarlarından ses netliğini etkinleştirirseniz daha net ve temiz geliyor ses..

• quote:

Supersin dostum biraz daha iyi. peki bluetooth acık olanra nasıl msg atabiliorz programlar varmıs sanıırm link varmi?

Eyvallah
    Öyle bi program varmı bilmiorum da şöyle birşey var bak msjını notlara yazıp notu bluetooth ile gönderiosun tabi çok uzakta olmaması lazm göndereceğin kişinin. Konuşamadığın durumda iyi iş görüyor bu yol..
  • Up
  • beyler bi kac farkli baslikta bu soruyu sordum ama

6233 ile 6300 arasinda cok bi fark var mi, siz olsaniz ne alirdiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

beyler bi kac farkli baslikta bu soruyu sordum ama

6233 ile 6300 arasinda cok bi fark var mi, siz olsaniz ne alirdiniz

Öyle çok büyük bi fark yok..6233 teknik olarak biraz daha üstün sayılabilir onun haricinde pek bi fark yok.. Bence hangisini alırsan al memnun kalırsın ama 6300 daha bi karizma..
  • ayarlar dan notlara giriyorsunuz mesajınızı yazıp kaydediyorsunuz sonra gönder seçeneğinden bluetooth u seçip aratarak mesajı gönderebiliyorsunuz. bu arada nokia 6300 oyunlarını internetten free nerden bulabilirim?bu forumda önceki verilen linkten oyunları tele indirdin dosyayı desteklemedi. o yüzden bu telefona oyun ve programları internetten free nereden bulabilirim? bu arada forumda yeniyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahjames

ayarlar dan notlara giriyorsunuz mesajınızı yazıp kaydediyorsunuz sonra gönder seçeneğinden bluetooth u seçip aratarak mesajı gönderebiliyorsunuz. bu arada nokia 6300 oyunlarını internetten free nerden bulabilirim?bu forumda önceki verilen linkten oyunları tele indirdin dosyayı desteklemedi. o yüzden bu telefona oyun ve programları internetten free nereden bulabilirim? bu arada forumda yeniyim...

Arkadaşım aşağıdaki linkteki oyunları denedinmi hepsi çalışıor..

quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

Arkadaşlar buyrun 240x320 java oyunları. Yaklaşık 180 tane hepsi 6300'da tam ekran olarak çalışıyor.. Diğer 240x320 telefonlarda da çalışıyor denenmiştir..

http://****.com/files/39167783/6300_240x320_java_games.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-boy -- 15 Temmuz 2007; 3:54:47 >

• 6300 için veya diğer herhangi bir model için m-cuzdan programını nerden bulurum
    nette bi kaç tane benzer buldum ama birincisi bunlar m-cuzdan kadar kullanışlı değil ikincisi bunlar kısıtlı 5 kayıt yapıyor sadece
  • kimse bir cevap vermeyecek mi, 6300 da m-cuzdan var mi? yada ona benzer notlarimizin onune sifre koydugumuz herhangi bir ozellik var mi
  • iyi bir m-cüzdan tavsiye edebilecek varsa yararlı olur gerçekten.
    bir de 6300 için java uygulamaları, zil sesi,ekran koruyucu vb indirebileceğimiz zengin siteler varsa lütfen tavsiye edin arkadaşlar.
    ayrıca youtube videolarını 6300'a nasıl atabiliriz?
  • yeni versiyon çıkmış 5.00 deneyeniniz varmı? ne gibi değişiklikler var

RM-217 Phone Data Package 3.00 Installation
    ===========================================
    AMS Phoenix release 2007.12.2.1753 or newer is required.

This major data package (DP) is to indroduce the sales sw SW5.00, for
    Nokia 6300 RM-217 in Europe, MEA, China, APAC.

Variants:

............
    0537630 MEA-1, Arabic, blksilver
    ............

http://www.zshare.net/download/25615948df04ab/
  • dostum en alttaki linkte ki program mcuzdan mi, kisisel depolama programi demis ama boyutu bana baya buyuk geldi, 42mb
    quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

yeni versiyon çıkmış 5.00 deneyeniniz varmı? ne gibi değişiklikler var

RM-217 Phone Data Package 3.00 Installation
    ===========================================
    AMS Phoenix release 2007.12.2.1753 or newer is required.

This major data package (DP) is to indroduce the sales sw SW5.00, for
    Nokia 6300 RM-217 in Europe, MEA, China, APAC.

Variants:

............
    0537630 MEA-1, Arabic, blksilver
    ............

http://www.zshare.net/download/25615948df04ab/

• http://www.getjar.com/products/4283/MobileSecretary30
    bu adreste m-cuzdan benzeri hatta daha kapsamli bir uygulama var fakat kisitli surum, orjinali icin 13$ falan istiyorlar bunun orjinalini bulabilirsek cok iyi olur.
  • http://www.midlet.org/category.jsp?parentLevel=316

bu sitede bir kac tane program var, deneyen olursa hanglerinin iyi oldugunu yazabilir mi acaba
  • arkadaslar selam

babama 6300 aldık ama bir problemimiz var.

yazıları en buyuk karakterede alsakta babam menu yazılarını okumakta zorlanıyor.

tema degissekte fontlar büyümüyor.

nokia e50 de fontları degistirmek icin bir incelik vardı.

bu telefonda da o tür incelikler var mı?

yardımcı olcak arkadaslara simdiden tskler...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.