Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kara_eylül cidden merak ediyorum da, 6233 mü 6300 mü diye sorduğunda aşağı yukarı herkes 6233 dediği halde neden 6300' de karar kıldın?

Ya da bir başka açıdan, neden dinlemeyeceksen görüşlerimizi soruyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
    Bu telefonu alayımmı
    tavsiye edermisiniz. eski telefonum 6233
    arasında belirleyici fark varmı

quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül
    beyler bi kac farkli baslikta bu soruyu sordum ama
    6233 ile 6300 arasinda cok bi fark var mi, siz olsaniz ne alirdiniz

Önceki sayfalarda 6233-6300 karşılaştırması var.

quote:

Orjinalden alıntı: ozyy54

bende 6300 4.71 yüklüydü.telefonla sesli arama yapamıyordum.telefon reset atıyordu.bende tekrar yazılım
    yukledım.yıne 4.71.sorun hal oldu fakat ingilizceydi.NSS programıyla turkce dilini yukleyıp tekrar guncelleyınce
    sesli arama sorunu yine çıktı.
    abimin telefonuda aynı ve böle bi sorunu yok.tek fark onda 4.70 yüklü olması.bende 4.70 i yüklemek istiyorum
    bu sorunu halletmek için.fakat eski sürümü nasıl yüklerim???? nerden seçmeliyim.4.71 i yuklerken sorulmadı
    çünkü.
    Kısacası 4.70 i yuklemek için nerden seçmeliyim??????????????????
    Tşkler...

Clup Nokialarada flash atılarak versiyon yükleniyor. NSU gibi uyduruk versiyon yüklemesi yapmıyorlar. Ücretsiz Nokia TR den alınma ise.
    Bu şekilde çözebilirsiniz.

• NSS ile zaten program yuklenmıyor sadece Türkçe kod giriliyor ayrıca nokia tr den yada gray marketlerden alınması hiç önemli değil aynı fabrikadan çıkıyor sadece pazarlama taktiği.Sanırım yeni versiyon çıkmış 5,00 olarak bu sitede öyle gösteriyor zatenhttp://www----.ade.cz/verze_sw.htm . Ben ürünü siirkeciden WELCH garantisiyle aldım ve çok mennunum gereksiz kimsenin kafasını karıstırmayalım bu konularda.Ayrıca ürünün fiyatı 225 euro ilgilenen arkadaslar olursa adresi özelden verebilirim.
  • Telefonu dun 375 YTL'ye aldim. Almak isteyenler hic tereddut etmesin, hakikaten saglam telefon.
    Ayrica firmware 5.00 surumu cikmis. Telefonu aldigimda firmware 4,71 versiyonuydu. Bu sabah telefonumu USB ile bilgisayara bagladigimda yeni versiyon oldugunu, update etmek isteyip istemedigimi sordu.. Update ettim. Su an versiyon 5.00, ancak 4,71 versiyonunu pek uzun sure kullanmadigim icin aradaki ne gibi yenilikler oldugunu bilemiyorum.
  • 6300 çok güzel bir telefon. iyiki almışım. suudi arabistandan 290 ytl ye aldım ancak dili türkçe değil nasıl türkçe yapabilirim? versiyonu 4.71 bluetoth ile türkçeleştirebilirmiyim.
  • dostum 6233 guzel telefon ama bıraz kalın ve buyuk gıbı geldı bana acıkcası ilk aşamada onu düşünüyordum hatta 6233 alacağım dedim ama sonra telefoncunun vitrininde görünce 6300 şekil olarak baya bi iyi geldi bana o yüzden yoksa fikirlere değer vermediğimden değil

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

kara_eylül cidden merak ediyorum da, 6233 mü 6300 mü diye sorduğunda aşağı yukarı herkes 6233 dediği halde neden 6300' de karar kıldın?

Ya da bir başka açıdan, neden dinlemeyeceksen görüşlerimizi soruyorsun?
  • biraz resim koyabilir miyiz arkadaslar
  • quote:

bende 6300 4.71 yüklüydü.telefonla sesli arama yapamıyordum.telefon reset atıyordu.bende tekrar yazılım
    yukledım.yıne 4.71.sorun hal oldu fakat ingilizceydi.NSS programıyla turkce dilini yukleyıp tekrar guncelleyınce
    abimin telefonuda aynı ve böle bi sorunu yok.tek fark onda 4.70 yüklü olması.bende 4.70 i yüklemek istiyorum
    bu sorunu halletmek için.fakat eski sürümü nasıl yüklerim???? nerden seçmeliyim.4.71 i yuklerken sorulmadı
    çünkü.
    Tşkler...

aynı sorun bendede var bende senın gıbı aynı ıslemlerı yaptım.

sımdı de 5.00 ı yukledım sorun devam edıyo...
  • Arkadaşlar,

5.00 versiyonunu yükleyenler 4.71 ile gözlemledikleri farkları yazarlarsa çok yardımcı olurlar.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercibenim
    .....

Nokia Software Updater (NSU) ile yaptığınız update pek işe yaramıyor. 4.52 versiyon 6233 ler de sorunluydu ve NSU ile 4.91 ya da 5.10 yapmanız problemi çözmüyordu. Clup Nokialarda - Serviste ya da evde Phoneix ile yüklediğiniz versiyonlarda problemler çözülüyor, yani gerçekten flash atma ve versiyon güncelleme oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: eminakt
    6300 çok güzel bir telefon. iyiki almışım. suudi arabistandan 290 ytl ye aldım ancak dili türkçe değil nasıl türkçe yapabilirim? versiyonu 4.71 bluetoth ile türkçeleştirebilirmiyim.

Versiyon yüklemeniz-yükletmeniz gerekiyor. BT ile olmaz. Data kablosu gerektirir. Arnavutluktan gelen 6300 da Türkçe vardı. NSU ile versiyon yüklediğim de Türkçe dili kayboldu.. Yukarıda yazdığım 3 yoldan biriyle halletmelisiniz. Eşim İngilizce kullanmaktan şikayetçi değil o yüzden kendim flash atıp Türkçe dil desteklisini kurmadım.

quote:

Orjinalden alıntı: THEONE

Arkadaşlar,

5.00 versiyonunu yükleyenler 4.71 ile gözlemledikleri farkları yazarlarsa çok yardımcı olurlar.
    Teşekkürler.

Evet iyi olur. 5.00 da Yatay çekilen fotoğraflar hala dik mi gösteriliyor? Bilgisayara attığımda dik duran yatay fotoğraflar çok komik gelmişti...
    Özellikle fotoğraf kalitesinde bir iyileşme bekliyorum ben. Belki ses de biraz daha bas yapılmış olabilir.

• ARKADASLAR 6300 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK GRAY MARKETMİ NEDİR ORDAN ALSAN ZARARI NE OLUR İTHALATCISI PARALEL MİŞ İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM ARADA BAYA FARK VAR 470 CIVARLARINDA KVK OLAN 540-560 ARASINDA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk1976

ARKADASLAR 6300 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ANCAK GRAY MARKETMİ NEDİR ORDAN ALSAN ZARARI NE OLUR İTHALATCISI PARALEL MİŞ İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM ARADA BAYA FARK VAR 470 CIVARLARINDA KVK OLAN 540-560 ARASINDA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ

Garantisini KVK-Genpa-Nokia Türkiye vermediği için riskli. KVK servislerinden bile neler çekiyor insanlar... Şimdi şu da var, kaç kere telefonunu servise verdin? Hiç Yani şans meselesi. ben 60-70 ytl için grey almazdım. Ben ne yaptım Yurtdışından getirttim, 355 Ytl'ye o zaman greylerden bile 150 Ytl ucuzdu. Normaller ise 550-590 Arası idi.

Eğer grey ürün alacaksanız
    ereyon da havale indirimi ile 429 Ytl
    Distribütör garantilisi ise 506 Ytl

http://www.ceppaket.com/vitrin/product_info.php?cPath=3&products_id=71&ref=akakce&v=1.3.5
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=42382&ref=akakce&v=1.83.8

akakce.com sitesinden inceleyiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: cozler

Telefonu dun 375 YTL'ye aldim. Almak isteyenler hic tereddut etmesin, hakikaten saglam telefon.
    Ayrica firmware 5.00 surumu cikmis. Telefonu aldigimda firmware 4,71 versiyonuydu. Bu sabah telefonumu USB ile bilgisayara bagladigimda yeni versiyon oldugunu, update etmek isteyip istemedigimi sordu.. Update ettim. Su an versiyon 5.00, ancak 4,71 versiyonunu pek uzun sure kullanmadigim icin aradaki ne gibi yenilikler oldugunu bilemiyorum.

o fiyata nerden aldn 6300?
  • quote:

Orjinalden alıntı: THEONE

Arkadaşlar,

Teşekkürler.

kardeş ben yükledim 5.00 ı ...

yabancı sitelerden okuduğum kadarıyla gozle gorulur bi iyileştirme yok internet girişlerinde baya bi guncelleme yapılmış bunları fark edemedim zaten...

yanlız # tusuyla sessize alamıyosun 5.00 yukledıkten sonra bıcok kısı bundan sıkayet etmıs..

edit: bunları buldum değişiklik olarak alıntı yaptım:

- DRM protected content bigger than 600 kB is possible to download via Java
    - WAP browsing over CSD improved
    - Viewfinder in video mode improved
    - It is possible to login to sites with passwords that start with a number
    - Improved playing of MP4 and video/3gpp video files wrapped in DRM MIME type
    - “NoResp” command handling improved with SyncML
    - Streaming improved when MMS received at the same time
    - Playing svg-file improved
    - Quality of Nokia tune ringing tone improved on volume level 5
    - Preinstalled MIDlet versions updated
    - Operator name list updated

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercibenim -- 20 Temmuz 2007; 1:48:34 >

• Teşekkürler bilgi için.

Bu arada 370 Ytl ye aldığını söyleyen arkadaşımız da bir bilgi verirse iyi olur, Baya ucuzmuş...2. El mi yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekincifatih

quote:

Orjinalden alıntı: cozler

Telefonu dun 375 YTL'ye aldim. Almak isteyenler hic tereddut etmesin, hakikaten saglam telefon.

o fiyata nerden aldn 6300?

Telefonu 375 YTL'ye tekabül eden ruble karşılığı Moskova'dan aldim.. Bir senelik garantisi ise sadece satan mağazada geçerli.. Bir nevi grey market ürünü denebilir.

• Şimdi oldu
    Demek ki Arnavutluk daha ucuzmuş Rusyadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercibenim

quote:

çünkü.
    Tşkler...

5.00 yükledim sesli arama sorunu devam edıyor.5.00 farkı ise # tuşuna bastığınızda sessiz moda geçmiyor.

• Arkadaslar telefonu 500 ytlye 12 taksıtle aldım telefonun hoparlor sesı tatmınkar ama kulaklık sesı kısık geldı bana dogru durust bı kulaklık orenebılırmısınız
  • VAlla bende n73 ümü verdim bundan aldım inceliği ve karizması büyüledi beni böle bişey arıyodum kamera ya fazla önem vermeyenlere tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.