Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iki gün önce bende 6300 aldım radyo,mp3 kombinasyonu bu tip bi telefon için hoş geldi o sebepten aldım ama radyo ve mp3 sesi kulaklığa az geliyor siz kullanan arkadaşlardada aynımı bi cevap verirmisiniz
  • Çok kolaymış teşekkürler
  • Arkadaşlar müjde. Versiyonu 5.00 yapınca video gösterirken takılma yapması sona erdi. Harika kalitede video izleyebiliyorum artık. Yalnız iki problem var bu versiyonda. Biri artık Türkçe yok, ki benim hiç umrumda değil, birde alttaki # tuşuna basınca sessize almıyor. Seçim sizin

Bir sorum olacak. Bu telefona nasıl normal kulaklık takacağız, dönüştürücü falan bulamıyorum. Nereden tedarik edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep47 -- 25 Temmuz 2007; 23:25:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep47
    ......
    Bir sorum olacak. Bu telefona nasıl normal kulaklık takacağız, dönüştürücü falan bulamıyorum. Nereden tedarik edebilirim?

gitti gidiyordan almıştım ben 2 tane, orijinal nokia olanını bulabilirsen daha iyi olur ama zannetmiyorum Türkiye de olduğunu.
    Önceki sayfalarda fotoğrafları var. 1Ytl - 5Ytl arası ucuz bir aparat. İnternetten alırsanız 3-5 Ytl kargoya vereceksiniz yazık olur.
    Doğubanktan falan bulabilirsiniz herhalde...

quote:

Orjinalden alıntı: hayabusa1907
    arkadaşlar iki gün önce bende 6300 aldım radyo,mp3 kombinasyonu bu tip bi telefon için hoş geldi o sebepten aldım ama radyo ve mp3 sesi kulaklığa az geliyor siz kullanan arkadaşlardada aynımı bi cevap verirmisiniz

Güle güle kullanın. Nokianın orijinal kulaklıkları telefonun hakkını veremiyor maalesef. Benim 6233 de de aynı sıkıntı vardı. Eniyisi ya 2.5 uçlu keliteli bir kulaklık almak ya da yukarıda bahsettiğimiz 3.5-2.5 dönüştürücü adaptör ile 3.5 standart uçlu bir kulaklık kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 26 Temmuz 2007; 8:50:29 >

• arkadaslar ben bişey öğrenmek istiyorum.

şimdi nokia 6300 telefonları kvk veya genpa dan alırsak kutusundan orjinal süet kılıfı cıkmıyor ama bazı grey ürünlerde orjinal kılıfı kutusundan cıkıyor.aranızda bu sekilde kutusundan kılıfıyla cıkan telefonu olan varmı???
    eğer varsa hangi firmadan yada distribitörden cıkışlı bir telefon ???
    yardımcı olursanız sevinirim, tesekkürler....
  • Arkadaşlar telefonu 500 ytlden alıcak olan arkadaşları iyi bir araştırmaları gerek.Eğer alırsanız grey olma ihtimali çok yüksek..çünkü cihazın gelişi zaten 480 500 arası bişy...550 iyi fiyat bulursanız alabilirsiniz bnce ideal..
  • 440 ytl gray var 490 ytl kvk garantili
  • arkadaslar ben bişey öğrenmek istiyorum.

şimdi nokia 6300 telefonları kvk veya genpa dan alırsak kutusundan orjinal süet kılıfı cıkmıyor ama bazı grey ürünlerde orjinal kılıfı kutusundan cıkıyor.aranızda bu sekilde kutusundan kılıfıyla cıkan telefonu olan varmı???
    eğer varsa hangi firmadan yada distribitörden cıkışlı bir telefon ???
    yardımcı olursanız sevinirim, tesekkürler....
  • arkadaslar bahsettiğim kılıfın birkaç resmini buldum
    yardımlarınızı bekliyorum..
  • dosya hatalı sanırım birkez daha deneyim ama cıkarsa....

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>

• neyseki çıkmış bu sefer
    evet kutusundan resimdeki gibi bir kılıf cıkıyor ama hepsinden değil....
    bu sekilde cıkanlar varsa hangi distribütörden aldığını söylerse sevinirim
    şimdiden tesekkürler....
  • SLM.LAR 3 GÜNDÜR TLF ARAŞTIRIYORUM NOKİA 6300 İLE SONY ERİCSSON W810İ ARASINDA KALDIM KİME SORDUYSAM W810İ AL DEDİLER GECE FLASH IŞIGI VAR VEDE DAHA İYİ DEDİLER BAYİİLERE GİTTİM ONLARDA BU ŞEKİLDE SÖYLEDİ BAKALIM NASİP ARTIK....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefa13
    Arkadaşlar telefonu 500 ytlden alıcak olan arkadaşları iyi bir araştırmaları gerek.Eğer alırsanız grey olma ihtimali çok yüksek..çünkü cihazın gelişi zaten 480 500 arası bişy...550 iyi fiyat bulursanız alabilirsiniz bnce ideal..

Öyle birşey yok... kaynak gösterebilir misiniz?

Teleplus_ grey fiyatı (Havale İndirimi ile) 418 Ytl
    Ereyon_Distribütör ürünü fiyatı (Havale İndirimi ile) 489 Ytl
    Kaynak:
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-6300-fiyati,008062.html

quote:

Orjinalden alıntı: emre000
    SLM.LAR 3 GÜNDÜR TLF ARAŞTIRIYORUM NOKİA 6300 İLE SONY ERİCSSON W810İ ARASINDA KALDIM KİME SORDUYSAM W810İ AL DEDİLER GECE FLASH IŞIGI VAR VEDE DAHA İYİ DEDİLER BAYİİLERE GİTTİM ONLARDA BU ŞEKİLDE SÖYLEDİ BAKALIM NASİP ARTIK....

Fotoğraf: W810i
    Video: Aynı ve berbat :)
    Kutu içeriği: W810i
    Ekran büyüklüğü/çözünürlüğü-Görüntü kalitesi: 6300
    İşletim sistemi: 6300 (Nokia olduğu için. SE'ye alışıksanız aynı kabul edebilirsiniz)
    Görünüş: 6300
    Sağlamlık. 6300 (Test etmedim kulaktan dolma bilgiler ışığında)
    Fiyat : w810i

W810i 362 Ytl (ereyon)
    6300 489 Ytl

Tabi aradaki tek fark 130 Ytl değil.
    W810 kutu içeriğinde bence yetersiz olsa da iş görebilecek 512MB kart var, ve kulaklıkları gayet iyi.
    Müziği seviyorsanız 6300'a kaliteli bir kulaklık ve hafıza kartı almanız gerekecek.
    Bunlar da fiyat farkını en azından 170 Ytlye çıkarıyor. Bir de data kablosu var 175-180 Ytl fark var.

Nokia hayranıysanız , Müzik-Fotoğraf çok önemli değilse, telefonunuzun oyuncak gibi değil karizmatik olmasına önem veriyorsanız: 6300
    Diğer durumda en mantıklısı W810i

• ARKADAŞ GÖRÜNÜŞLE SAĞLAMLIGI KENDİ KAFANA GÖRE YAZMIŞSIN YANİ SENİN GÖRÜŞÜN
    BEN GÖRÜNÜŞ OLARAK BİR ÇOK ARKADAŞA DANIŞTIM HEPSİDE W810İ DAHA HOŞ DEDİLER
    FİYATI ZATEN OLAYI BİTİRİYOR 100YTL FAZLA VERİYORSUN 6300 VEDE KARŞILIGINDA BİRŞEY ALAMIYORSUN MESELA GECE FLAŞHI YOK BUNUDA BEN YAZAYIM
    YANINA ALICAGIN 512MB KART DA VAR TABİ ARASINDAKİ FİYAT 120YTL ÇIKIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 27 Temmuz 2007; 10:51:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcgrc

neyseki çıkmış bu sefer
    evet kutusundan resimdeki gibi bir kılıf cıkıyor ama hepsinden değil....
    bu sekilde cıkanlar varsa hangi distribütörden aldığını söylerse sevinirim
    şimdiden tesekkürler....

ankara'da mavibilgisayar'dan alırsan kutudan bahsettiğin kılıf çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre000

ARKADAŞ GÖRÜNÜŞLE SAĞLAMLIGI KENDİ KAFANA GÖRE YAZMIŞSIN YANİ SENİN GÖRÜŞÜN.....

.....YANINA ALICAGIN 512MB KART DA VAR TABİ ARASINDAKİ FİYAT 120YTL ÇIKIYOR

Kimin kafasına göre yazacaktım?
    Tabiki bunlar kendi görüşlerim. Biraz daha sağduyulu olmaya çalışın lütfen. Size kendi görüşlerimi aktararak fikir vermeye çalışıyorum.
    Ayrıca aradaki fark 120 değil 175-180 e geliyor ama siz pek okumamışsınız yazdıklarımı. İyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek...
  • Arkadaşlar orjinal telefonla verilen 128 MB hafıza kartınına ilaveten hafıza kartı almak istiyorum.Ne tavsiye edersiniz. 1 GB hafıza kartlarının telefonu desteklemediğini öğrendim.Kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyy54

quote:

Orjinalden alıntı: sercibenim

quote:

Orjinalden alıntı: ozyy54

bende 6300 4.71 yüklüydü.telefonla sesli arama yapamıyordum.telefon reset atıyordu.bende tekrar yazılım
    yukledım.yıne 4.71.sorun hal oldu fakat ingilizceydi.NSS programıyla turkce dilini yukleyıp tekrar guncelleyınce
    sesli arama sorunu yine çıktı.
    abimin telefonuda aynı ve böle bi sorunu yok.tek fark onda 4.70 yüklü olması.bende 4.70 i yüklemek istiyorum
    bu sorunu halletmek için.fakat eski sürümü nasıl yüklerim???? nerden seçmeliyim.4.71 i yuklerken sorulmadı
    çünkü.
    Kısacası 4.70 i yuklemek için nerden seçmeliyim??????????????????
    Tşkler...

aynı sorun bendede var bende senın gıbı aynı ıslemlerı yaptım.

sımdı de 5.00 ı yukledım sorun devam edıyo...

5.00 yükledim sesli arama sorunu devam edıyor.5.00 farkı ise # tuşuna bastığınızda sessiz moda geçmiyor.

sesli arama problemini fabrika ayarlarına dönerek çözebilirsiniz.

• alperturgay
    SEVGİLİ DOSTUM BEN BURDAKİ FİYATA BAKARIM YAŞADIGIM ŞEHİRDEKİ FİYAT OLARAK ARASINDA 120 130 YTL FARK VAR SENİN DEDİN 170YTL FARKI OKUDUM GAYET GÜZEL
    SENİN FİKİRLERİNE BİŞEY DEDİMİZ YOK SAOLASIN YORUMLARIN İÇİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 27 Temmuz 2007; 17:35:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecktr

Arkadaşlar orjinal telefonla verilen 128 MB hafıza kartınına ilaveten hafıza kartı almak istiyorum.Ne tavsiye edersiniz. 1 GB hafıza kartlarının telefonu desteklemediğini öğrendim.Kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Kartlar telefonu değil, telefon kartları destekler/desteklemez. Ayrıca bilgi yanlış. 6300 telefonunuzda 2GB a kadar Micro SD kart kullanabilirsiniz. Eşimin ve arkadaşımın telefonlarında 1GB takılı. Ben size en son aldığım fiyatlara göre tavsiyede bulacağım.
    Bigboy 1GB : 15-16 Ytl
    Sandik 2GB : 49 Ytl.
    Fiyatlar düşmüş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.