Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

Evet çağrı veya msj geldiği zaman yanıp sönüyor sen bakana kadar yani seni haberdar ediyor.
    Sürekli yanmıyor.

Teşekkürler yardımların için...

Rica ederiz.. İyi Forumlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: BIXI MAN

Bu 2.5 veya 3.5 mm lik dönüştürcüleri nereden bulabiliriz. ??

Gittigidiyor'dan alabilirsin. Ben aldım, problemsiz çalışıyor. Ama fırsatın varsa elden al, boşuna kargo ödememiş olursun
  • arkadaslar KVK dan 3 adet farklı 6300 aldım ve üçündede hafıza kartı problemi çıktı. yani telefon ilk açılışta hafıza kartını okuyor fakat aradan 10dk geçince hafıza kartını görmüyor. cok kötü bir durum.arkadaslarımdan grey alanlar var böyle bir problem yasamadılar.
    bilgilerinize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcgrc

arkadaslar KVK dan 3 adet farklı 6300 aldım ve üçündede hafıza kartı problemi çıktı. yani telefon ilk açılışta hafıza kartını okuyor fakat aradan 10dk geçince hafıza kartını görmüyor. cok kötü bir durum.arkadaslarımdan grey alanlar var böyle bir problem yasamadılar.
    bilgilerinize...

Hafıza kartını değiştirdiniz mi? Telefonları değiştirirken kartı değiştirmemiş olabilirler mi diye aklıma geldi...
  • Herkese merhaba,

Yaklaşık 2 buçuk senedir Nokia 6670 kullanıyorum, son derece memnun bir şekilde kullanmaya da devam ediyorum. Kolay kolay da telefon değiştirmem ancak söz konusu telefon 6300 olunca, değiştirmeye değer dedim kendi kendime. Cebimde tuğla taşımaktan sıkıldım artık

Sormak istediğim birkaç soru var;

Doğubank iş hanından almayı düşünüyorum.

Grey ithalat ve Paralel ithalat diye iki ayrı firma var zannedersem (KVK-Genpa almayı düşünmüyorum fiyatından dolayı). Bu iki firmadan birinin, diğerine karşı bir üstünlüğü var mıdır herhangi bir konuda? Yani Grey garantili olursa şu yönden daha iyi olur vs. şeklinde..

Bu firmaların getirdiği ürünlerden alınca, kutu içeriğinde herhangi bir eksiklik oluyor mu? Yani örnek olarak KVK veya Genpa'dan alınca CD çıkıyor, kablo çıkıyor da Grey veya Paralel'den alınca çıkmıyor mu?

Alacağım telefonun türkçe olmasını ve hafıza kartı okumama veya benzeri herhangi bir sorun çıkarmamasını istiyorum. En son versiyon 5.00 mıdır? Veya bu soru aslında beni çok ilgilendirmiyor, o yüzden şu şekilde sorarsam daha mantıklı olur: Hangi versiyonun yüklü olması, sorunsuzluk ve hızlılık açısından daha iyi olur? Bir de yine Grey veya Paralel'den herhangi biri olunca Versiyon yükseltmem gerekirse herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Nokia Pc Suite'den yükselmez mi o zaman? Diyelim ki yükselmedi, başka bir program ile hallolur mu?

Telefonda herhangi bir problem olduğunda, bu firmaların teknik servisleri vs. var mı? Sorunu hallediyorlar mı normal bir şekilde? Garanti koşulları çok mu dar?

Fiyat olarak ortalama 430 YTL istiyorlar ve zamanında Vatan'dan aldığım kutulu, şarj aletli, kulaklıklı, cd'li, kablolu, bilimum ekipmanları mevcut ve 256 Mb'lık hafıza kartı olan, sorunsuz çalışan 6670'ime 130 YTL veriyorlar.. Yani 6670+300 YTL oluyor. 5-6 dükkana baktıysam, sadece bir tanesi 6670 üzerine 270 YTL istedi yani en düşük isteyen buydu. Bu konu hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim? 6670'ime 130'dan fazla fiyat verebilecek olan bir yer var mıdır? 130 lira için vermeye değer mi? (gerçi her türlü vericem, iki telefona ihtiyacım yok ama yine de 130 YTL az geliyor).

Bir de bu Grey veya Paralel olanlarda nedense kılıfı çok ön plana çıkarıyorlar, gittiğim her dükkanda "abi bak bunda orjinal kılıf bile var, 10 numara yani" gibi laflarla karşılaştım. Bu kadar mı önemli bu olay Yani olması tabiki iyi ama sanki KVK veya Genpa garantili alınca o kılıf yok da Grey veya Paralel garantili alınca veriliyormuş gibi

Hafıza kartı olayını da çok abartmak istemiyorum yani 1 Gb lık ne koyabilirim ki telefona. Ama 512 Mb lık ile 1 Gb lık arasında fazla fiyat farkı yoksa ve 1 Gb lık olan herhangi bir yavaşlamaya sebep olmuyorsa 1 Gb lık alınması mantıklı olur..

Sorularım şimdilik bu kadar. Birkaç güne kadar alacağım için her şeyiyle öğrenmek istedim. Umarım yazımı sıkılmadan okur ve cevap verirsiniz. Şimdiden çok teşekkür eder, saygılar sunarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 2 Ağustos 2007; 18:26:44 >

• arkadaşlar bende kvk dan aldım 3 gün önce.profillerden msj ve zil sesini değiştiriyorum daha sonra zil sesi tekrar nokia tune ve msj seside standarta donuyor.Anlamadığım seyse profil adı aynı kalıyor,cok sık tema değiitiriyorum ama bi alakası olduğunu sanmıyorum.Böyle bi sorunla karşılaşan var mı?
    birde bazı grey ürünlerin içinden cıkan kılıfı nerden tedarik edebiliriz bilen var mı?
    son sorum arkadaşlar ben vodafone hat kullanıyorum kontürlü mms ve gprs ayarlarını yapmama ragmen paket veri bağlantısı yok diyor acaba neden,şimdiden cok teşekkürler

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC>

• birde 6300 a hangi marka flash kartı tavsiye edersiniz ben sandisk veya kingston almayı düşünüyorum fakat okuma ve yazma hızlarını bulamadım.Onun yerine a-data( Okuma Hızı: 12 MB/sn Yazma iHızı:x 9 MB/sn ) ve Pny(En düşük yazma hızı 7MB/s En düşük okuma hızı 15 MB/s) marka hafıza kartlarının yazma ve okuma hızları iyi bunalrı düşündüm ama pek duymadığım markalar tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Herkese merhaba,

Yaklaşık 2 buçuk senedir Nokia 6670 kullanıyorum, son derece memnun bir şekilde kullanmaya da devam ediyorum. Kolay kolay da telefon değiştirmem ancak söz konusu telefon 6300 olunca, değiştirmeye değer dedim kendi kendime. Cebimde tuğla taşımaktan sıkıldım artık

Grey ithalat ve Paralel ithalat diye iki ayrı firma var zannedersem (KVK-Genpa almayı düşünmüyorum fiyatından dolayı). Bu iki firmadan birinin, diğerine karşı bir üstünlüğü var mıdır herhangi bir konuda? Yani Grey garantili olursa şu yönden daha iyi olur vs. şeklinde..

Bu firmaların getirdiği ürünlerden alınca, kutu içeriğinde herhangi bir eksiklik oluyor mu? Yani örnek olarak KVK veya Genpa'dan alınca CD çıkıyor, kablo çıkıyor da Grey veya Paralel'den alınca çıkmıyor mu?

Alacağım telefonun türkçe olmasını ve hafıza kartı okumama veya benzeri herhangi bir sorun çıkarmamasını istiyorum. En son versiyon 5.00 mıdır? Veya bu soru aslında beni çok ilgilendirmiyor, o yüzden şu şekilde sorarsam daha mantıklı olur: Hangi versiyonun yüklü olması, sorunsuzluk ve hızlılık açısından daha iyi olur? Bir de yine Grey veya Paralel'den herhangi biri olunca Versiyon yükseltmem gerekirse herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Nokia Pc Suite'den yükselmez mi o zaman? Diyelim ki yükselmedi, başka bir program ile hallolur mu?

Telefonda herhangi bir problem olduğunda, bu firmaların teknik servisleri vs. var mı? Sorunu hallediyorlar mı normal bir şekilde? Garanti koşulları çok mu dar?

Fiyat olarak ortalama 430 YTL istiyorlar ve zamanında Vatan'dan aldığım kutulu, şarj aletli, kulaklıklı, cd'li, kablolu, bilimum ekipmanları mevcut ve 256 Mb'lık hafıza kartı olan, sorunsuz çalışan 6670'ime 130 YTL veriyorlar.. Yani 6670+300 YTL oluyor. 5-6 dükkana baktıysam, sadece bir tanesi 6670 üzerine 270 YTL istedi yani en düşük isteyen buydu. Bu konu hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim? 6670'ime 130'dan fazla fiyat verebilecek olan bir yer var mıdır? 130 lira için vermeye değer mi? (gerçi her türlü vericem, iki telefona ihtiyacım yok ama yine de 130 YTL az geliyor).

Bir de bu Grey veya Paralel olanlarda nedense kılıfı çok ön plana çıkarıyorlar, gittiğim her dükkanda "abi bak bunda orjinal kılıf bile var, 10 numara yani" gibi laflarla karşılaştım. Bu kadar mı önemli bu olay Yani olması tabiki iyi ama sanki KVK veya Genpa garantili alınca o kılıf yok da Grey veya Paralel garantili alınca veriliyormuş gibi

Hafıza kartı olayını da çok abartmak istemiyorum yani 1 Gb lık ne koyabilirim ki telefona. Ama 512 Mb lık ile 1 Gb lık arasında fazla fiyat farkı yoksa ve 1 Gb lık olan herhangi bir yavaşlamaya sebep olmuyorsa 1 Gb lık alınması mantıklı olur..

Sorularım şimdilik bu kadar. Birkaç güne kadar alacağım için her şeyiyle öğrenmek istedim. Umarım yazımı sıkılmadan okur ve cevap verirsiniz. Şimdiden çok teşekkür eder, saygılar sunarım...

Grey ithalat ve Paralel ithalat aynı şey.. Dediğin gibi garanti koşulları KVK, Genpa vs. oranla biraz daha dar.. Kutu içeriğinde bi değişiklik olacağını sanmıyorum..
    Bazı arkadaşlarda hafıza kartı problem çıkarmış.. Cihazı alırken kontrol edersen sıkıntı olmaz.. En son versiyon 5.00.. 4.70 yüklü olarak gelir.. Evde kendin Nokia Software updater programı ile versiyonunu yükseltebilirsin..
    Bence 6670 için az söylemişler ama nerde ne kadara alırlar bi bilgim yok..
    Ben 6300'ı yurtdışından aldım kılıf çıkmadı kutudan.. Sanırım avrupadaki paket içeriğinde yok kılıf.. Ama bazı arkadaşlardan kılıf da çıkmış. Açıkçası pek bi bilgim yok bu konuda..
    Telefonun yanında 128 mb kart geliyor.. Bu bile bana yetiyor, mp3leri pc suite ile küçültüp atıyorum telefona..Ama sanırım 1gb kartlar 30 lira civarında, almışken 1gb dediğiniz gibi mantıklı olur..
    Sonuçta paralel ithalat ile KVK,Genpa arasında bi fark yok sadece biraz daha garanti koşulları vs. biraz dar.Çok büyük bi sorun çıkaracağını sanmıyorum..Forumda paralel ithalat alan arkadaşlar var sanırım onlara da danışırsan daha sağlıklı olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: emirtetik

birde 6300 a hangi marka flash kartı tavsiye edersiniz ben sandisk veya kingston almayı düşünüyorum fakat okuma ve yazma hızlarını bulamadım.Onun yerine a-data( Okuma Hızı: 12 MB/sn Yazma iHızı:x 9 MB/sn ) ve Pny(En düşük yazma hızı 7MB/s En düşük okuma hızı 15 MB/s) marka hafıza kartlarının yazma ve okuma hızları iyi bunalrı düşündüm ama pek duymadığım markalar tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum

Dediğin gibi pek duyulmamış markalar sorun çıkarabiliyor. Forumda bu sorunu yaşayan arkadaşlarımızda oldu..Sandisk ve kingston iyi markalar bunlardan birini almanı tavsiye ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

quote:

Herkese merhaba,

Grey ithalat ve Paralel ithalat aynı şey.. Dediğin gibi garanti koşulları KVK, Genpa vs. oranla biraz daha dar.. Kutu içeriğinde bi değişiklik olacağını sanmıyorum..
    Bazı arkadaşlarda hafıza kartı problem çıkarmış.. Cihazı alırken kontrol edersen sıkıntı olmaz.. En son versiyon 5.00.. 4.70 yüklü olarak gelir.. Evde kendin Nokia Software updater programı ile versiyonunu yükseltebilirsin..
    Bence 6670 için az söylemişler ama nerde ne kadara alırlar bi bilgim yok..
    Ben 6300'ı yurtdışından aldım kılıf çıkmadı kutudan.. Sanırım avrupadaki paket içeriğinde yok kılıf.. Ama bazı arkadaşlardan kılıf da çıkmış. Açıkçası pek bi bilgim yok bu konuda..
    Telefonun yanında 128 mb kart geliyor.. Bu bile bana yetiyor, mp3leri pc suite ile küçültüp atıyorum telefona..Ama sanırım 1gb kartlar 30 lira civarında, almışken 1gb dediğiniz gibi mantıklı olur..
    Sonuçta paralel ithalat ile KVK,Genpa arasında bi fark yok sadece biraz daha garanti koşulları vs. biraz dar.Çok büyük bi sorun çıkaracağını sanmıyorum..Forumda paralel ithalat alan arkadaşlar var sanırım onlara da danışırsan daha sağlıklı olur.

Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.

Versiyon konusunda 5.00 yüklememi tavsiye edebileceğiniz anlaşılıyor. Peki alırken 4.70 veya 4.71 var ise, hangisini almalıyım tarzında bir soru yöneltsem? Bir farkı olur mu bu ikisinin?

Nokia Software Updater, Pc Suite vs. yüklemek için kutunun içinden Cd çıkıyor değil mi? (Kablo da çıkıyor heralde. Bir arkadaş yanında kablo verilmedi yazmıştı zannedersem. İnşallah veriliyordur.)

128 bana da yeterli gelir herlade ama 1 gb da ucuzmuş ya, zamanında 6670'e 256 lık alıcam diye haftalarca lafını yapmıştım, fiyat araştırmıştım falan :)

Neyse, tekrar teşekkür ederim. Başka sorum olursa böyle güzel cevaplar veren oldukça sormaktan çekinmem :)

• quote:

Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.

Versiyon konusunda 5.00 yüklememi tavsiye edebileceğiniz anlaşılıyor. Peki alırken 4.70 veya 4.71 var ise, hangisini almalıyım tarzında bir soru yöneltsem? Bir farkı olur mu bu ikisinin?

Nokia Software Updater, Pc Suite vs. yüklemek için kutunun içinden Cd çıkıyor değil mi? (Kablo da çıkıyor heralde. Bir arkadaş yanında kablo verilmedi yazmıştı zannedersem. İnşallah veriliyordur.)

128 bana da yeterli gelir herlade ama 1 gb da ucuzmuş ya, zamanında 6670'e 256 lık alıcam diye haftalarca lafını yapmıştım, fiyat araştırmıştım falan :)

Neyse, tekrar teşekkür ederim. Başka sorum olursa böyle güzel cevaplar veren oldukça sormaktan çekinmem :)

Rica ederim, ne demek
    Versiyon konusu pek önemli değil bence sonuçta istediğiniz versiyona kendiniz geçebilirsiniz Nokia Software Updater ile.
    Kutunun içinden cd çıkıyor tabi ki(çıkması lazım) Pc suite cd'de mevcut.
    Kablo çıkmıyor kutudan ama telefonda standart mini usb girişi mevcut, kablolarını bulmak çok kolay. Dij. foto makinesi,mp3 çalar vs. kabloları uyar..

• arkadaslar bende bir kac gün önce 6300 aldım..herseyinden memnunum ama sarjı az gidiyor 24 saat acık 1.5-2 gün ancak gidiyor..çözünürlük yüzünden böyle galiba ama bu sorunu nasıl asabilirim?bir ara çelik bataryalar vardı bayağı gidiyorlardı böyle birşey var mıdır hala?
    benim versiyon 4.71 en son versiyon 5.00 galiba?versiyonu yükseltmemim ne gibi faydası olur bana?tesekkürler şimdiden
  • Pilin modeli BL-4C imiş, 6670 (ve benzeri diğer telefonlarda da büyük ihtimal aynısı var) onlarda BL-5C var. Acaba 5C takılsa (tabi uyuyorsa) daha iyi performans alınır mı?

Pil Elektrik (mAH) 860'mış.. 1100'lük falan takmak lazım heralde ya. Yapan var mı acaba? sormak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 3 Ağustos 2007; 10:56:08 >
  • Koysepete sitesinde telefonun fiyatı 413 YTL. Doğubankta bile daha pahalı yau. Niye bu kadar ucuz fiyatı acaba? Kargo ücreti ne kadar olabilir İstanbul'a?

(Hatta Ereyon daha ucuza satıyormuş :) Ama ben almam heralde internetten ya, gider dükkandan alırım, bir sorun çıkarsa da çarparım makinayı adamın suratına :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 3 Ağustos 2007; 14:33:01 >
  • Telefonun orjinal süet kılıfını nasıl temin edebiliriz bilgisi olan var mı arkadaşlar mümkünse yurtiçinden
  • arkadaşlar bu arada vadofoneda telefonun mms ve gprs ayarlarını actırmak gerekiyormuş,8310 dan bu telefona geçtiğimden benim için yeni bir bilgi oldu bu
  • quote:

arkadaşlar bende kvk dan aldım 3 gün önce.profillerden msj ve zil sesini değiştiriyorum daha sonra zil sesi tekrar nokia tune ve msj seside standarta donuyor.Anlamadığım seyse profil adı aynı kalıyor,cok sık tema değiitiriyorum ama bi alakası olduğunu sanmıyorum.Böyle bi sorunla karşılaşan var mı?

Temadan kaynaklanıyor.Her temanın kendine özel zil sesi oluyor.bazılarında ise özel bi zil sesi deilde nokia nı ki oluyor.Farklı temalar uyguladıkça zil sesi ayarların bozuluyor.(temanın zil sesini ayrıca bi dosyada göremezsin yanlız.tema uygulamasını içindedir.dinlemek için çaldırılman gerekiyor)
  • sağolasın bilgi için bende telefondan şüphe etmeye başlamıştım
  • arkadaşlar video formatını mp4 yapınca daha kaliteli videolar izlenebiliyo fakat bu seferde ses önden görüntü arkada oluyor.3gp2 cıkartıncada ses görüntü aynı görüntü kalitesi düşüyor.Mp4 formatında ses ve görüntüyü aynı ceviren bir program var mı yardım edin pls,şimdiden thx

• quote:

arkadaşlar video formatını mp4 yapınca daha kaliteli videolar izlenebiliyo fakat bu seferde ses önden görüntü arkada oluyor.3gp2 cıkartıncada ses görüntü aynı görüntü kalitesi düşüyor.Mp4 formatında ses ve görüntüyü aynı ceviren bir program var mı yardım edin pls,şimdiden thx

Önceki sayfalara bi göz at arkadaşım. Convert programları mevcut, gereken ayarlar da orada yazıyor..

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.