Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bugun itibariyle aranıza katılmıs bulunmaktayım

kutudan data kablosu cıkmadı

tele mp3 nasıl atacagim?
  • Kablo çıkmıyormuş zaten ama 3-5 liraya mini usb alınabildiğini söylüyor arkadaşlar.. Bluetooth aracılığı ile atabilirsiniz..
  • bence en sağlam yol microsd aparatını telefoncudan alıp kart okuyucu yardımıyla atmak. zira cihazı kapatmadan kart çıkarılabiliyor arka kapağı çıkartmak vasıtasıyla tek sorun zil sesleri eski orjinal hale dönüyor. keşke takınca aynen geri gelebilseydi. bu arada nokiayı anlamıyorum bazen hadi usb her yerde var anladıkta microsd aparatını ne diye koymazlar kutuya bi tane grey satan firma ki burda silivride bazı telefoncular ondan cihaz alıor adını sormadım cihazın kutusunda ince çok şık bi deri kılıfı hediye veriyor
  • Doğubankta 5-6 dükkana baktım, hepsi (ben daha hiçbir şey sormadan) "abi yanında kılıfı da var özel" falan dediler.. Yani çoğunda var kılıf (zannedersem sadece grey market olanlarda var ama).
  • arkadaşlar herkes versiyon yükseltme derdinde bende bir soru sorayım o zman :D

herkes 4.20 den 4.70 veya 4.71 e geçmek istio ben işletim sistemimi öğrendim V 04.71 langauge kısmındada V 04.70 yazıor nu bendeki mevcut sürüm en son versiyonmu ???????

cevaplarınızı bekliyorumm
  • arkadaslar versiyonu nasil sorguluyorduk?
  • *#0000#

bu kadar
  • saolasın hocam

baktım simdi

ikisi de 4.70 cıktı

daha gunceli var mı hocam?
  • Önceki sayfalarda yazılmış bunlar, biliyorum tüm sayfalara bakmak biraz zor ama sonuçta bu telefona sahipsiniz ve merak ettiğiniz birçok şey olmalı, arkadaşlar çok şeyler yazmış önceki sayfalarda.. Oralara bakarsanız illaki işinize yarayacak birşeyler bulursunuz..

En son versiyon 5.00 olmalı, ancak bu versiyonu yükleyince # tuşuna basılı tutunca telefonun sessiz moduna geçmesi iptal olmuş.. Ben bir tek bunu hatırlıyorum şuanda, doğrusunu öğrenmek için ön sayfalara
  • hocam haklısın

dun aldım teli ve incelemeye baslıycam onceki sayfaları

birde dun alırken satıcı kız 1 gb micro sd kartta sattı

hatta hemen taktı ama oyunlar temalar eski karttaymış

ben de eski kartı tektım eve gelince

nasıl aktarcaz oyunları yeni karta?
  • Hmm valla o konuyu pek bilemiyorum ama, şöyle olabilir; oyunları vs. telefon hafızasına aktar, sora yeni kartı tak ve karta aktar.. Böylelikle olması lazım.. 1 Gb kart iyi olmuş ama, eninde sonunda almak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: souza1907

hocam haklısın

dun aldım teli ve incelemeye baslıycam onceki sayfaları

birde dun alırken satıcı kız 1 gb micro sd kartta sattı

hatta hemen taktı ama oyunlar temalar eski karttaymış

ben de eski kartı tektım eve gelince

nasıl aktarcaz oyunları yeni karta?

Onur'unda dediği gibi orjinal hafıza kartındaki oyun program vs. hertürlü şeyi tel hafızasına taşı yeni kartı tak ve sonra tel den karta aktar ben öyle yaptım orjinal oyun ve programlar yeni kartımda şuan
  • Bence çok güzelde değil bu telefon bence bunun yerine N70 me alınır
  • Haydaa N70 ile bu telefonun ne alakası var yau.. 6300 apayrı bir olay, N70 ile kıyaslamam bile.. Zaten bu telefonu alanların çoğunun bir önceki telefonu öyle N70 gibi, 6630, 6670 gibi symbianlı tuğla nokialardır :)
  • En son versiyon 5.00,, Bu versiyonda # tuşuna basılı tutunca sessiz moda geçmiyor,, videoları ileri sarınca karelenme olmuyor,,biraz da ses kalitesi ve kamera performansında iyileştirmeler olduğu söyleniyor..

@SGH-66,,
    N70-me ile 6300 Onur__'un dediği gibi apayrı cihazlar.. Şıklık,özellik,taşınabilirlik,kullanım kolaylığı 6300'ı öne çıkarıyor..Yani saydığım özellikler N70' çok ters geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-boy -- 10 Ağustos 2007; 17:07:57 >
  • Video karelenmemesi, ses ve görüntünün iyileştirilmesi güzel ancak # tuşunun sessize alma özelliğini yitirmesi pek de iyi olmamış, yani bi eksiklik hissetmem, hatta belki hiç de kullanmam ama ne bileyim, öyle bir özellik varken neden yok olsun :) Bir sonraki versiyonda onu da düzeltirler heralde..
  • o zman ben birsonraki sürümü bekleyeyim :D önemli bir fonksiyonun yitirilmesini hiç sevmem
  • Tabi canım, en temiz yöntem Yeni sürüm çıksın, insanlar yüklesin, araştırmalar yapılsın, ondan sonra bi sakatlık yoksa yükle gitsin
  • dil problemini çözdüm teşekkürler...neyse 5.0 da pek bi fark yok hatta hızlanma falanda yok...sessize alma olayınıda nasıl yapar nokia yazılım mühendisleri hiç anlayamadım çok basit göden kaçmayacak birşey ama neyse
  • Haklısınız, şaşırtıcı..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.