Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lecktr

Arkadaşlar orjinal telefonla verilen 128 MB hafıza kartınına ilaveten hafıza kartı almak istiyorum.Ne tavsiye edersiniz. 1 GB hafıza kartlarının telefonu desteklemediğini öğrendim.Kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

kardeş sandisk 1 gb yaklaşık 5 aydır kullanıyorum sorun yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssami

quote:

Orjinalden alıntı: ozyy54

quote:

Orjinalden alıntı: sercibenim

quote:

Orjinalden alıntı: ozyy54

bende 6300 4.71 yüklüydü.telefonla sesli arama yapamıyordum.telefon reset atıyordu.bende tekrar yazılım
    yukledım.yıne 4.71.sorun hal oldu fakat ingilizceydi.NSS programıyla turkce dilini yukleyıp tekrar guncelleyınce
    sesli arama sorunu yine çıktı.
    abimin telefonuda aynı ve böle bi sorunu yok.tek fark onda 4.70 yüklü olması.bende 4.70 i yüklemek istiyorum
    bu sorunu halletmek için.fakat eski sürümü nasıl yüklerim???? nerden seçmeliyim.4.71 i yuklerken sorulmadı
    çünkü.
    Kısacası 4.70 i yuklemek için nerden seçmeliyim??????????????????
    Tşkler...

aynı sorun bendede var bende senın gıbı aynı ıslemlerı yaptım.

sımdı de 5.00 ı yukledım sorun devam edıyo...

5.00 yükledim sesli arama sorunu devam edıyor.5.00 farkı ise # tuşuna bastığınızda sessiz moda geçmiyor.

sesli arama problemini fabrika ayarlarına dönerek çözebilirsiniz.

teşekkurler fabrika ayarlarına donerek halletim...

• çok hoşmuş
  • bugün babama aldım grecekten cok şık karizmatik bir telefon bayıldım
  • bugün itibariyle bende babama bitane aldım 420ytl grey.. kullanan arkadaşlarım vardı incelemiştim zaten çok şık bi telefon bence.. symbian olmaması avantaj diye düşünüyorum gereksiz detaylar yok çok hızlı ve kullanımı çok rahat.. kutusunda orjinal deri kılıfıda var kamerada flash olsa iyi olurdu..
  • Telefonun yanındaki mavi ışıkları nasıl aktif hale getireceğiz. Benimkinde bu led ler yanmıyor hiç.... ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIXI MAN

Telefonun yanındaki mavi ışıkları nasıl aktif hale getireceğiz. Benimkinde bu led ler yanmıyor hiç.... ???

Ayarlar >> Tercihler >> (Etkin tercih) >> Uyarla >> Işık efektleri >> Açık
  • ya bişey sorucam bu 6300 hoşuma gitti incecikte.. Grey market sanırm parelel ithalat oluyo.. Garanti konusu ve imei nosunun kayıt altında olup olmadığını nasıl bilicem grey market alıpta telefonun kapanması muhabbeti olursa ii olmas.. bilgili olan ark lardan cevap bekliorumm bi zahmet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: delvirina

ya bişey sorucam bu 6300 hoşuma gitti incecikte.. Grey market sanırm parelel ithalat oluyo.. Garanti konusu ve imei nosunun kayıt altında olup olmadığını nasıl bilicem grey market alıpta telefonun kapanması muhabbeti olursa ii olmas.. bilgili olan ark lardan cevap bekliorumm bi zahmet..

greyde kapanmaya diye bişey olmaz yeterki sen cihazın grey olduğundan emin ol
    distrubitör farkı ve servis imkanı az oldukları için fiyaları düşük
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

quote:

Telefonun yanındaki mavi ışıkları nasıl aktif hale getireceğiz. Benimkinde bu led ler yanmıyor hiç.... ???

Ayarlar >> Tercihler >> (Etkin tercih) >> Uyarla >> Işık efektleri >> Açık

Sağol dediğin gibi yaptım ancak yanmıyorlar...

Bunlar eski erıccson 688 ler gibi her zaman yanıp sönen ledler mi. yoksa telefona mesaj felan geldiği zaman mı yapın sönüyor...
  • quote:

Bunlar eski erıccson 688 ler gibi her zaman yanıp sönen ledler mi. yoksa telefona mesaj felan geldiği zaman mı yapın sönüyor...

Evet çağrı veya msj geldiği zaman yanıp sönüyor sen bakana kadar yani seni haberdar ediyor.
    Sürekli yanmıyor.
  • quote:

quote:

Evet çağrı veya msj geldiği zaman yanıp sönüyor sen bakana kadar yani seni haberdar ediyor.
    Sürekli yanmıyor.

Evet, fonksiyonel yani , Annemin samsung x210 telefonu var, mavi ışığı sürekli yanıp sönüp dikkatimi çekiyor, sinir bozucu birşey ...

• Nokia'nın sitesinde ekran çözünürlüğü 128-160 px olarak belirtilmiş
    http://europe.nokia.com/A4162066
  • telefonu 2 aydir sirket hattimda kullaniyorum. yogun olarak navigasyon tusunu asagi kismi ile islemlerimi gerceklestiriyorum(rehber, menu vb.) .
    fakat tus asinmaya basladi sanirim. basinca eski hissi vermiyor deforme olmus gibi...
    kullanan diger arkadaslarda da ayni problem var mi acaba...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longplay -- 30 Temmuz 2007; 20:40:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenky1
    Nokia'nın sitesinde ekran çözünürlüğü 128-160 px olarak belirtilmiş
    http://europe.nokia.com/A4162066

Verdiğiniz linkten birşey çıkmadı bende, ama 6300 bilgi bölümünde normal gözüküyor:

quote:

Main display: 2 inch 240 x 320 (TFT) QVGA with up to 16.7 million true colors

http://europe.nokia.com/A4254242

• bende artık 6300 sahibiyim..e 65 ve 6300 arasında cok gidip gelmiştim ama iyiki 6300 almısım sadece telefon çünkü benim gibi sadeliği ve fonksiyonelliği arayanlara tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_mrh

arkadaslar çok teşekkur ederim telefonun dil sorununu çözdüm
    diğer arkadaşlar için açıklayayım siteden nss (http://forum.donanimhaber.com/m_12772483/mpage_1/key_euro//tm.htm#12772483) isimli bir prog indirdim orda 6300 kodu yok internetten arattım product codu 0537625 olarak girdim ve internetten nokia nın güncelleme programı ile telefonu tekrar 4,71 den 4,71 e olarak değiştirdim versiyon aynı ama telefon dili şimdi türkçe de olabiliyor.
    bilgilerinize

bende sana teşekkür ederim dr_mrh bende tel. dil sorununu çözdüm senin anlatığın şekilde ve şu an 5.00 versiyonunu kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: longplay

telefonu 2 aydir sirket hattimda kullaniyorum. yogun olarak navigasyon tusunu asagi kismi ile islemlerimi gerceklestiriyorum(rehber, menu vb.) .
    fakat tus asinmaya basladi sanirim. basinca eski hissi vermiyor deforme olmus gibi...
    kullanan diger arkadaslarda da ayni problem var mi acaba...?

benım telefonumda bole bı sorun olmadı yanlız arkadasımın 6300 ında ortanın alt tusu belırgın bısekılde deforme oldugunu ben hıssettım.

karsılastırarak gosterdım benımkıyle oda fark ettı..

sanırım ılerıde bızım basımızada muhtemelen gelecek olan bır sorun gıbı gorunuyor...
  • Bu 2.5 veya 3.5 mm lik dönüştürcüleri nereden bulabiliriz. ??
  • quote:

quote:

Sürekli yanmıyor.

Teşekkürler yardımların için...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.