Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dr_mrh

arkadaslar çok teşekkur ederim telefonun dil sorununu çözdüm
    diğer arkadaşlar için açıklayayım siteden nss (http://forum.donanimhaber.com/m_12772483/mpage_1/key_euro//tm.htm#12772483) isimli bir prog indirdim orda 6300 kodu yok internetten arattım product codu 0537625 olarak girdim ve internetten nokia nın güncelleme programı ile telefonu tekrar 4,71 den 4,71 e olarak değiştirdim versiyon aynı ama telefon dili şimdi türkçe de olabiliyor.
    bilgilerinize

kardeş ellerine sağlık vallaha dil sorununu hallettik sayende..

hemde cok kolay bişekilde..

• herkese selamlar,

bugün dogubankdan 450 ytl ye nokia 6300 satın aldık 3 adet.telefon gayet şık ve hızlı yalnız zil sesi kademeli olarak artıyor.ilk çağrı geldiginde kısık daha sonradan yukseliyor.kullanan arkadaslar varsa onlardada boyle bir durum varmı.Sms uyarı seside kısık.Ayarlardan çalan zil secili olmasına ragmen artarak caliyor zil sesleri.

tesekkurler
  • Evet arkadaşlar arkadaşın dediği doğrı çalan zil ayarlı bendede yavaş yavaş artıyor burunu nasıl çözebiliriz?Yardım ederseniz sevinirim...

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: intermilan

herkese selamlar,

bugün dogubankdan 450 ytl ye nokia 6300 satın aldık 3 adet.telefon gayet şık ve hızlı yalnız zil sesi kademeli olarak artıyor.ilk çağrı geldiginde kısık daha sonradan yukseliyor.kullanan arkadaslar varsa onlardada boyle bir durum varmı.Sms uyarı seside kısık.Ayarlardan çalan zil secili olmasına ragmen artarak caliyor zil sesleri.

tesekkurler
  • @mc_BlackMamba:oyun linki gayet iimiş saol kardeş
    her 240*320 pikselde çalıştıı için ii paylaşım
  • merhaba arkadas bu telefonu almayı dusunuorm ama bir kac soru soracagım beni ekleyebilirmiisniz. tesekkurler arseniktrioksit@hotmail.com
  • cozum bulabildinizmi arkadasım? Bu telefonu istanbulda garantili ne ucuza nerede bulabilirim. Bu tel bu fiyatı gercekten hakediyormu?

quote:

Orjinalden alıntı: WebMaster9061

Evet arkadaşlar arkadaşın dediği doğrı çalan zil ayarlı bendede yavaş yavaş artıyor burunu nasıl çözebiliriz?Yardım ederseniz sevinirim...

Saygılar...

quote:

herkese selamlar,

tesekkurler

• cozum bulamadık henüz. en ucuz dogubank garantili 450 ytl
  • Tam emin değilim ama birden çalıp hoparlöre zarar vermesin diye böyle yapılmış her halde... En ucuz nerden ala bilirsin bilmiyorum ama internet sitelerinden almaya bak... Bence parasını hak ediyor hafif ince kullanışlı bir telefon özellikleri normal ama keşke s40 serisi yerine s60 serisi olsaydı...

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: mc_karizma

cozum bulabildinizmi arkadasım? Bu telefonu istanbulda garantili ne ucuza nerede bulabilirim. Bu tel bu fiyatı gercekten hakediyormu?

quote:

Orjinalden alıntı: WebMaster9061

Evet arkadaşlar arkadaşın dediği doğrı çalan zil ayarlı bendede yavaş yavaş artıyor burunu nasıl çözebiliriz?Yardım ederseniz sevinirim...

Saygılar...

quote:

herkese selamlar,

tesekkurler

• bende zil sesi ayarlarında direk çalan zil seçildiğinde en yüksek seviyede çalıyor. mesjda da aynı..?
  • 6300 kvk genpa yada basarı dan almak istiyorum kutunun icinde baska ne cıkıyor. Telefonu aldıktan sonra ekstra ne almamız gerekiyor.
  • Ben genpadan aldım içinden batarya,hafıza kart(128mb),şarj aleti,kulanım kılavuzu,birde cdsi çıktı usb kablo vermediler...

Saygılar...

quote:

6300 kvk genpa yada basarı dan almak istiyorum kutunun icinde baska ne cıkıyor. Telefonu aldıktan sonra ekstra ne almamız gerekiyor.
  • arkadaslar simdi aldım, harika bir telefon tam kurcalama fırsatım olmadı ama zerafeti harika. bu telefona ne oneriyorsunuz ne yukleyebiliriz?
  • Arkadaşım hayırlı olsun... Telefon gerçekten ince hafif kullanışlı ve karizma... Telefona pek birşey yükliyemezsin s40 serisi olduğu için msn programları var müzik yüklersin video yüklersin java uygulamalar yüklersin

Saygılar...

quote:

arkadaslar simdi aldım, harika bir telefon tam kurcalama fırsatım olmadı ama zerafeti harika. bu telefona ne oneriyorsunuz ne yukleyebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @oğuzhan@ -- 30 Haziran 2007; 21:37:59 >

• Telefonla birlikte gelene 128mb sd nin icinde bir kac program ve oyun var, bunları yeni aldıgım 1gb lık sd nin icine nasıl atabilirim?

128mb sd dekileri pc ye atamıyorum. ama pcden sd ye atabiliorm. birde attıklarım direk hafiza klasorunun icine girior. buradan hafiza klasorunun alt klasorlerine tasiyamıyorum. (Sesler,video klipler,oyunlar goruntuler gibi)

Bu arada bluetoot markasi İVO hani su usbye takılan antenli lerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Registered -- 30 Haziran 2007; 22:14:10 >
  • quote:

Telefonla birlikte gelene 128mb sd nin icinde bir kac program ve oyun var, bunları yeni aldıgım 1gb lık sd nin icine nasıl atabilirim?

Önce karttaki uygulamaları ve oyunları telefona taşı sonra yeni kartı takıp biçimlendirdikten sonra tekrar telefondan hafıza kartına kopyalarsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

quote:

Telefonla birlikte gelene 128mb sd nin icinde bir kac program ve oyun var, bunları yeni aldıgım 1gb lık sd nin icine nasıl atabilirim?

Önce karttaki uygulamaları ve oyunları telefona taşı sonra yeni kartı takıp biçimlendirdikten sonra tekrar telefondan hafıza kartına kopyalarsın..

gusel bir dusunce tabiki ama 11 mb kaplior. telin hafizasi zaten 7,5 mb.
  • arkadaslar bu arada kullandııgm programın ismi BlueSoleil
  • Hmm benim uygulama oyunlar fln 3.5 mb ediyodu yaw hepsi.. Nese o zaman bilgisayara kopyalayıp yapcan aynı şeyi..Arkadaşım bu arada senin hafıza kartındaki oyunlar ve uygulamalar neler.. Bende dönüştürücü, opera mini, sensor ve sunum aracı çıktı birde oyunlardan snake,sudoku, 3d soccer fln.. Sende de bunlar mı var yoksa başka uygulama veya oyun varmı..
  • evet aynen bunlar. bu arada Bluesoleil den sonra Nokia Pc Suite yukledim ama bir turlu baglanmıyor.

''Baglantı tipi kullanılamaz, Gereken tum donanım yazılım ve suruculerin kullanılabilir olduğundan emin olun.''

diyor halbuki Bluesoleil ile baglanti var gozukuyor. bunun bir cozumu var mı?
  • Arkadaşım niye görmediğini bilmiyorum birde istersen usb kablo alıp dene

Saygılar...

quote:

evet aynen bunlar. bu arada Bluesoleil den sonra Nokia Pc Suite yukledim ama bir turlu baglanmıyor.

''Baglantı tipi kullanılamaz, Gereken tum donanım yazılım ve suruculerin kullanılabilir olduğundan emin olun.''

diyor halbuki Bluesoleil ile baglanti var gozukuyor. bunun bir cozumu var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.