arkadaslar telefondan memnunum ınce ve kolay tasınabılır olmasından dolayı yalnız ağırlıklı olarak konusup sms attığım ıcın her aksam telefonu sarja bağlıyorum bu durum epey canımı sıkıyor. ustundekı bataryası bl-4c bunun yerıne bl-5c bataryası taksam batarya uzun surelı gıdermı yada bu problem ıle ılgılı bır cozum yolu bulan varmı
arkadaşlar bu telefon en son ne kadar oldu? fiyatlar uçmuş dolar çıkınca...
quote:
Orjinalden alıntı: coco76
quote:
Orjinalden alıntı: Bize aşk lazım
Şarjı 1.5 gün anca gidiyo ona göre alın
tamamen kullanıma bağlıdır.
Müzik dinlemeden tema kullanmadan arama yapmadan radyo dinlemeden blutetho girmeden 1.5 gün gidiyosa kullanımda değildir sorun
quote:
quote:
quote:
Müzik dinlemeden tema kullanmadan arama yapmadan radyo dinlemeden blutetho girmeden 1.5 gün gidiyosa kullanımda değildir sorun
1 yıldır kullanıyorum. müzik dinlemem, radyo dinlemem, kamerayı kullanmam. günde 1 mesaj belki. güç tasarrufu ve uyku modu açık. 2-3 gün çok rahat gider..
özellikle arama yapmadan demenize takıldım. sizi arayan da olmuyor yani. telefon yastık gibi kenarda duruyor ve 1,5 gün mü ?? siz o zaman aldığınız yere götürün. yastık gibi kenarda duran ve şarjı 1,5 günde biten telefon DÜNYADA yok !!!
quote:
quote:
quote:
quote:
1 yıldır kullanıyorum. müzik dinlemem, radyo dinlemem, kamerayı kullanmam. günde 1 mesaj belki. güç tasarrufu ve uyku modu açık. 2-3 gün çok rahat gider..
özellikle arama yapmadan demenize takıldım. sizi arayan da olmuyor yani. telefon yastık gibi kenarda duruyor ve 1,5 gün mü ?? siz o zaman aldığınız yere götürün. yastık gibi kenarda duran ve şarjı 1,5 günde biten telefon DÜNYADA yok !!!
60-70 msj çekiyorum bu kadar..Benim gibi 1.5 gün giden hatta 1 gün giden 200 kişi gördüm..Google da falanda yaz nokia şarj sorunu diye herkes şarjından şikayetçi,ben bu kadar az gittiğini bilmiyodum tel güzel ama şarj berbat..
Arkadaşlar bu gün bir turkcell bayinden 6300 aldım kutusu jelatini vardı üstündede gempa etiketi vardı, orjinal olduğunu söyledi kvk 2 yıl garantili dedi.330ytl 12 ay taksitle aldım.yanında 1 gb hediye kart verdi.
bunların paralel ithalat ürünü olmadığını nasıl anlarım?
arkasından bir kod numarası vardı rm-217 diye sanırım çin malı kazık felan mı yedim diye düşündüm yardımcı olursanız sevirim
arkadaslar 6300 da ekran ayarı yokmu parlaklık kontrast ayarları karanlık ortamda cok gozumu alıyor. bunu ayarlıyamıyormuyuz.
quote:
Orjinalden alıntı: civimli
arkadaslar 6300 da ekran ayarı yokmu parlaklık kontrast ayarları karanlık ortamda cok gozumu alıyor. bunu ayarlıyamıyormuyuz.
hayır yok.
quote:
Orjinalden alıntı: B A L A M İ R
Arkadaşlar bu gün bir turkcell bayinden 6300 aldım kutusu jelatini vardı üstündede gempa etiketi vardı, orjinal olduğunu söyledi kvk 2 yıl garantili dedi.330ytl 12 ay taksitle aldım.yanında 1 gb hediye kart verdi.
bunların paralel ithalat ürünü olmadığını nasıl anlarım?
arkasından bir kod numarası vardı rm-217 diye sanırım çin malı kazık felan mı yedim diye düşündüm yardımcı olursanız sevirim
çin malı değildir rm-217 yazıyosa için rahat olsun.
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce bende 6300 aldım genel olarak memnunum, herkes gibi pil ömrününün yetersizliği benim içinde en büyük sorun. Birde ekranda beliren gönderilmemiş mesaj uyarısını bir türlü yok edemiyorum artık sinirimi bozuyor kullanma klavuzunu kaç kere okudum hala nasıl silecegimi bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: drmete
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce bende 6300 aldım genel olarak memnunum, herkes gibi pil ömrününün yetersizliği benim içinde en büyük sorun. Birde ekranda beliren gönderilmemiş mesaj uyarısını bir türlü yok edemiyorum artık sinirimi bozuyor kullanma klavuzunu kaç kere okudum hala nasıl silecegimi bulamadım yardımlarınızı bekliyorum.
"giden kutusu" içeriğindeki msj'ı silersen o uyarı kalkacaktır
arkadaşlar merhaba, 6300 almak istiyorum yalnız biryerlerde gözüme çarptı bunun altın sarımsı tabanı olan bi tipi var sanırım ama malesef hiçbir yerde bulamadım. standartta böyle bir renk var mı yoksa kapak falan mı takmışlar? bi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: tedmiller
arkadaşlar merhaba, 6300 almak istiyorum yalnız biryerlerde gözüme çarptı bunun altın sarımsı tabanı olan bi tipi var sanırım ama malesef hiçbir yerde bulamadım. standartta böyle bir renk var mı yoksa kapak falan mı takmışlar? bi yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
standart renkler: beyaz, kırmızı, siyah ve gridir.
quote:
Orjinalden alıntı: grishnakh
quote:
Orjinalden alıntı: drmete
"giden kutusu" içeriğindeki msj'ı silersen o uyarı kalkacaktır
eyvallah dostum oldu sonunda.
quote:
o dediğin kapak ''sirocco gold''ayrıca satılır.
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 24 Ekim 2008; 1:06:31 >
nokia 6300 v.06.60 taki değişiklikler -Yeni bir hafıza bileşeni için destekleme. -Kameranın büyültme pratikliği, ayarladı. -"Yerine kullandı" çevirilen "Çağrı zaman tutucu menüsündeyi çevirdi -En iyi şekilde kullanılan ayarlar olan FM radyo arabası -Kesin WAP sayfalarıyla uyuşabilirlik, geliştirdi -Ayarlanan ayarlıyor olan ses teyp cildi, kaydedilen ses, kestiği için -Sefer anahtar ikonlarının hizası, İbrani UI için düzeltildi -Çık, ve zaman, şimdi ekran koruyucusunda görünürdür -Java MIDlet kaydı için geliştirmeler -MIDlet uyarlamaları, güncelleştirildi -Operatör isim listesi, güncelleştirildi
arkadaşlar dolar ve euronun artmasından sonra bu telefonun son fiyatı kaç olmuştur acaba?