(diğer telefonumda çalışan SlovoEd.v2.03_TR-İNG sözlük 6300 da çalışmıyor. 'file not format hatası veriyor.)
Yardım lütfen!!!
bende çok güzel bi sözlük var. tür-ing/ing-tür eminim çok beğenecen. çok da kullanışlı. dağarcığı da geniş ;) bana özel msjla mailini at, sana mailden göndereym.
Arkadaşlar çok sorulan ama çoğu kişinin cevap veremediği konunun cevabını sonunda buldum. Nokia 6300 en son versiyon 06.60'ın 06.01'den farkı nedir? (başka yerden alıntıdır) 1. Yeni hafıza bileşini için destek. (burada ne kastediliyor anlamadım hafıza kartı büyüklüğü olabilir mi acaba?) 2. İngilizce olduğunda arama süresi menüsünde arananlar yazarken "dialed" yazıyormuş önceden şimdi düzeltmişler "dialled" olmuş. 3. FM Radyo otomatik ayarlama iyileştirilmiş. 4. Belli wap sayfalarıyla uyumluluk geliştirilmiş. 5. Ses Kaydedicinin ses ince ayarları video klipler için düzeltilmiş. 6. Navigasyon tuşu ikonları hebrew kullanıcı arabirimi için hizalanmış. 7. Java Midlet kaydında geliştirmeler var. 8. Midlet versiyonları güncellendi. 9. Operatör isim listesi güncellendi. 10. Kamera yakınlaştırma fonksiyonu düzeltildi. 11. Ekran koruyucuda tarih ve saat artık görünüyor. ben 11.maddeyi anlamadm, bende v06.01 yüklü, ekran koruyucu olarak saat/tarih seçince zaten gösteriyodu. ama uyku modunda tabiki ekran simsiyah oluyodu. ben v06.06 yüklemeyi denicem, tr'mi ing'mi bilmiyorum ama.
Telefonun sesi çok kötü çıkıyor, duyulmuyor, sabahları alarmını kuruyorum inanın duymuyorum, hoparlörü telefonun altında kaldığından sesi iyice gidiyor, en kısa zamanda değiştirecem, sırf sade, fiyatı uygun diye almıştım, keşke bu fiyata daha özellikli samsung ya da ericsson falan alsaydım, ilk kez nokia pişman etti beni.
quote:
Orjinalden alıntı: aliriza81
Telefonun sesi çok kötü çıkıyor, duyulmuyor, sabahları alarmını kuruyorum inanın duymuyorum, hoparlörü telefonun altında kaldığından sesi iyice gidiyor, en kısa zamanda değiştirecem, sırf sade, fiyatı uygun diye almıştım, keşke bu fiyata daha özellikli samsung ya da ericsson falan alsaydım, ilk kez nokia pişman etti beni.
sesi kötü mü?? senin cihazda sanırım bi problem var. sabahta gayet iyi sesi çıkıyor. hatta ben şimdi son versiyon (v06.60) yükledim. değişiklikleri pek anlamadm ama sonuçta güncellemek. ama şarjı problem deseydin eywllah derdim
quote:
Orjinalden alıntı: reis48
quote:
sesi kötü mü?? senin cihazda sanırım bi problem var. sabahta gayet iyi sesi çıkıyor. hatta ben şimdi son versiyon (v06.60) yükledim. değişiklikleri pek anlamadm ama sonuçta güncellemek. ama şarjı problem deseydin eywllah derdim
Zil sesi ve sabahları çalan alarm sesini kastediyorum, telefonu aldığım gün hemen güncellemesini yapmıştım versiyon güncelleme de bi işe yaramadı, servisine götürdüm bu telefonun sesi bu kadar çıkar dedi, nokia 3310 vardı benim emektar sesi bundan daha çok çıkıyodu
quote:
yalnız şöyle söyliyim, sabah alarm sesi çoğalarak çalıyor.. yani kısık şekilde başlıyor, 5sn. gibi süreyle devamlı artıyor. son safhada bayağı yükseliyor zaten..
beyler benim 6300 ın şarzı 1 gün zor gidiyor . Benimkimi böyle yoksa normaldemi böyle ?
bende kulaklık problemi çekiyorum acaba kulaklık problemi olupta çözülen oldu mu?
quote:
Orjinalden alıntı: cihatyurdakul
bende kulaklık problemi çekiyorum acaba kulaklık problemi olupta çözülen oldu mu?
bende aynı sorunu yaşıyordum kvk ya verdim cihazı parçasını değişmişler(kulaklık jakını yani) işlemini tamamlanmak üzereymiş bir buçuk ay oldu hale elime ulaşmadı telefonum.
arkadaşlar dün aldım telefonumu 45 günüstüne kulaklık sorunu halldildi kulaklık girişini değiştirmişler artık kulaklık çalışıyor.
herkese selam arkadaşlar 6300 telefonumun menüsü ingilizce türkçe firmware nereden bulabilirim acaba sx1 telefonuma çok yazılım atmışdım bu konuda biraz tecrübeli sayılırım ama firmware bulamadım elinde olan arkadaşım varsa payalaşabilirmi acaba saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Z3U5
herkese selam arkadaşlar 6300 telefonumun menüsü ingilizce türkçe firmware nereden bulabilirim acaba sx1 telefonuma çok yazılım atmışdım bu konuda biraz tecrübeli sayılırım ama firmware bulamadım elinde olan arkadaşım varsa payalaşabilirmi acaba saygılar
buyur arkadaşım son versiyon hemde. sanırım v06.60. bende bu yüklü. öncelikle nokia updater indirip onu kurmalısın. sonrada 5-10 dakikaya halloluyor. http://www.nokia.com.tr/A4356061?E50
quote:
Orjinalden alıntı: Z3U5
ilk yapacağın nemesis service suite ile telefonun dil kodu değiştirip ,sonra nokia software uptader ile güncelleyeceksin.
anladım arkadaşlar saolun
hazır bAtaryadan bahsetmişken
kullanan/bilen arkadaşlar n72 ile 6300ın pil ömürlerini karşılaştırabilirlermi? n72 de de pil sorunu varmı?
eşime 6300 yada n72 Alacağımda hangisini tavsiye ediyorsunuz bu arada
arkadaşlar bana gelen mesajların gelme saati 2 saat geri(mesela msj 12 de geldi mesaj bilgilerinde 10 da gelmiş gibi ) gözüküyor bu konu da fikri olan var mı acaba telefondan mı kaynaklanıyor,operatörden mi
quote:
Orjinalden alıntı: blckbrd5
hazır bAtaryadan bahsetmişken
kullanan/bilen arkadaşlar n72 ile 6300ın pil ömürlerini karşılaştırabilirlermi? n72 de de pil sorunu varmı?
eşime 6300 yada n72 Alacağımda hangisini tavsiye ediyorsunuz bu arada
batarya açısından ikisinide tavsiye etmem.n78 alın derim.
ama fiyat olarak n78 alamayacağım malesef :(
zaten ikisinin arasından hangisini seçersiniz,karşılaştırın demiştim
arkdaşlar dün yeni güncelleme yükleyim dedim.internetten çekti ama 15 dk süre kaldı diye 1.5 saat bekletti.sonunda çıkardım kabloyu.telde açılmıyor.Ne yapamam lazım.Tel garantilli...
quote:
Orjinalden alıntı: MadWolf
arkdaşlar dün yeni güncelleme yükleyim dedim.internetten çekti ama 15 dk süre kaldı diye 1.5 saat bekletti.sonunda çıkardım kabloyu.telde açılmıyor.Ne yapamam lazım.Tel garantilli...